Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekto
aktív tag
válasz n1Saint #11200 üzenetére
Hello!
Én még most táppal próbálkozok, s lehet, hogy nálam ez lesz a gond, bár a Te tápodat elnézve nem hiszem, hogy ez lesz a megoldás rá. Nekem a mostani tápom a valóságba 20A helyett csak 10A-t tud teljes töltésnél, 50%-os töltésnél meg csak 5,3A-t, amit ha beszorzol 12V-tal, akkor az nincs minimálisan 75W, amit kér a kártya.
Neked amúgy mikor fagy meg a kari? 2D-be, Winfosba, pl. amikor netezel? Nálam ilyenkor szokott megállni (valamelyik nap 4,5 óra után kakukk volt, de utána való nap csak 8,5 óra után produkálta ezt).
Most karácsonyra megkapom a Corasir VX450-es tápot, ha utána se lesz jó, akkor megkérem ismerősömet, hogy cseréljük ki a BIOS-t az alaplapira. (Egyébként ha valaki el tudná magyarázni, hogy ezt hogy kell ASUS M2N-E SLI alaplapnál, azt megköszönném. )
Speciel nekem csíkozódás nem volt, szimplán kép elmegy, venti pedig pörgött 100%-on.
Ui.: volt olyan, akinek ezt a hibát tápcsere oldotta meg (Gigabyte 460W-nál jelentkezett ilyen probléma).
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest