- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Kint voltam mókázni egy kicsit. Nyilván a friss levegő és a madárcsicsergés volt a fő szempont, nem a fotózás, de ha már.
87x32 sec - ISO1600-on sikeredett, 600mm-en (eq 960mm), a Sigma 150-600-as teleobival (90mm körüli átmérő).
Sequatorrat eresztettem reája, hátha ad valamit. A lenti sarokban a megcélzott M82, ami a sikertelen (nem elég pontos) pólusra állás miatt sem igazán látszódik, max egy elmosódott kis pacaként.
Nem is ezzel lenne a kérdésem, hanem az, hogy mi a pékért van az, hogy ha csak a light képeket stackelem, akkor jobb eredményt kapok, mintha hozzáadom a dark képeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged