- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Linux Mint
- Béta iOS-t használók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Fa asztalra szeretnék vágatni üveglapot, hogy könnyen lehessen takarítani.
Milyen vastagságút és milyen fajta üveget célszerű rakni rá? -
tepenzed
őstag
Sziasztok! Vettem 6 db ilyen kerti széket: [link]
Nem túl acélos a gyári kezelése. Alapvetően van felette UV védős tető, de oldalról szeles időben megy rájuk ugyanúgy a víz, persze nem annyi.
Kérdésem, hogy mivel érdemes lekenni és milyen gyakran?
Néztem Obiban színtelen faolajat, de az a bajom, hogy ezt ha kinyitom, utána gondolom beszárad, kisebb kiszerelésben nem nagyon találtam. [link] [link][ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja vettünk ebben a hányadék áruházban egy túlárazott étkezőasztalt: [link]
Azóta az őrületbe kerget, ugyanis csapnivaló a felületkezelése (van egyáltalán?), kb néhány lyuk van rajta kezelve, de mintha a védőréteg teljesen hiányozna egyébként. Bármi kifolyik, hiába töröljük azonnal, rögtön szívja be a fa és folt marad ott. Így nem lehet étkezni, hogy egy pillanatra sem mehet semmi az asztalra, gumi terítővel meg nem fogom lefedni, akkor minek választottam ilyet.
Mivel kellene lekenni? Én attól félek, hogy ha én ezt most elkezdem kenegetni, baromi ronda lesz utána az asztal? Egyáltalán elég csak lekenni bármivel vagy csiszolni / bármit kell?
Alapvetően teljesen sima a felület, csak apró hézagok vannak, amik nagyjából vannak csak egyébként valami átlátszó anyaggal kitöltve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Kenwood Kmix 750
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest