Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Vikusz77 #6197 üzenetére
Már hogy lenne harag emiatt, te dilis? Csak támpontot adok, nem parancsot!
Ezt a torxkészletet talán a partikerben vettem egy ezres körül. Ebben találtam ezt a háromélű zenkolót, meglepetésemre jól teljesít, ráadásul befogható a csavarozógépbe is.
Ezt a rendszerűt szeretem leginkább használni, mert egy menetben elő is fúr. Ára 3 és 5 ezer között mozog. Megéri.
Lidi-s. 800 pénz alles komplette. A furdancsok szemetek, azt ki kell dobni. A zenkolók külső átmérője megegyezik (???), de mindegyiken van határológyűrű, és jóféle fafúrót beletéve a hármas, négyes, ötös(ebben már nem vagyok annyira biztos, lehet, h ötös az nem) reissercsavarokhoz jól használható. A túlélőkészletbe nagyon jól illik.Sajnos sok esetben a jobbféle (a 3-5 ezer ft-os) határológyűrű nélkül kerül a boltokba. De a lidis pont illik rá. Ha oszlopos fúróba tehető a fúrandó munkadarab, akkor nekem a háromélű is elég jól muzsikált, de le kell venni a fordulatot három élnél, hogy ne legyen tojás a furat.
Ja, és a rögzítő hernyócsavar alatt picit meg szoktam köszörülni a fafúrót, h ne tudjon elfordulni, a megnyomnám a fúrógépet.Ennyit tudtam segíteni.
Fémhez meg a sima fémcsigafúrót szoktam használni. Ezeket kizárólag fához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest