- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Linux kezdőknek
- Manjaro Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
válasz
Márton111 #5550 üzenetére
"Ha van egy fúród akkor kapcsold már be és számolj 4-ig.Mindjárt kiderül hogy amit ajánlottál az 4-5 mp-ig pörög ."
A motorfék hiányára ha jól rémlik én hívtam föl Thyeby figyelmét... De lehet hogy más is mondta csak én nem olvasok rendesen...
Amit "ajánlottam" nem tudom kipróbálni... Ami itthon van fúrógépem, a kedvedért bekapcsoltam, három másodperc a megállási idő. De ismétlem, én magam hívtam fel Thyeby figyelmét erre, hogy ezt bele kell kalkulálni hogy idő míg megáll (hanyag módon 2mp-et írtam, vessetek a mókusok elé), és ez a vezetékes ellen szólhat.Neki kézben való fúrásra kell a gép, nem állványos, és nem is csavarozáshoz.
Én nem vagyok ellene a 18 voltos gépnek sem, valóban nem nehéz (akku nélkül 1,6 kg) csak annyit mondtam hogy szerintem érdemes ezt még meggondolnia mielőtt dönt.Szerintem is megéri 85 ezerért ez a 18 voltos Makita amit ajánlottál, két 3 Ah-s akkuval, töltővel, stb .
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest