- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Jó, hogy "beleszóltál", máris rengeteget segítettél
Ugyanis az egyik dilemmám pont a fűrészlap mérete volt. Először a nagyobbik Dewalt géppel szemeztem, de az még plusz egy százas, és az nekem sok (nem pénzkeresetre kell, kizárólag otthoni hobbi). A másik dilemmám pedig, pont az, hogy kell-e nekem gérvágó (azért is írtam, hogy "esetleg").
Én azért nézegettem csak Dewalt-ot, mert úgy tudtam, hogy ebben a belépő kategóriában (150-300eFt) ez a márka a fűrészek Rolls-Royce-a, és ha már cserélek, akkor nem követem el még egyszer azt a hibát, hogy nem hallgatok a szakikra, és jó nekem a Parkside is (k*vára nem jó). Szeretnék megfontoltan és jól dönteni.
Ránéztem erre a Hikokira, és kifejezetten szimpatikusEgyébként, az osztrák/német vonalra visszatérve, azért is jött fel ez a dolog, mert kereskedelmi forgalomban már nem kapható gépeken is gondolkodtam. Hátha levetnék a már nem használt gépeiket, én meg majd jól lecsapok rájuk jó áron. A nagyobb vásárlóerő miatt talán gyakoribban a régi, de minőségi gépek...
De valószínűleg simán beérném egy ilyen Hikokival is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest