- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #56847 üzenetére
méretpontosság tekintetében nem a hosszra gondoltam, hanem a keresztmetszetre. az, hogy be van repedve a vége, építőiparban nem tétel, én egyébként is úgy szoktam rendelni, hogy legalább 30cm extra legyen egy szálban, pont az ilyenek miatt. persze a keresztmetszetre is lehet mondani, hogy 1mm ide-oda az építőiparban nem tétel, de sok pár mm-es eltérés a végén simán kiad 7-8mm-t és az már tud gond lenni.
van első osztályú szárított áru, gyalulva, fóliázva, csak kétszeres áron. meg BSH, de járófelületnek lehet hajópadlót is venni.
persze ettől penészes fát még nem kellene kihozni, de mivel mostanában akkora a kereslet, hogy a szart is el lehet bármikor adni, el is adják, és nagyjából csak szar van. nálunk amúgy a környéken minden fatelep tart 6m-es anyagot is, és nem is kell 100%-ban kifizetni szállítás előtt. ezzel szerintem most átkúrtak én keresnék egy másik telepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest