- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
liszi70 #50519 üzenetére
Relatív az, hogy drága.
Jómagam 10-20 lterenként szoktam venni. Egy kétliteres flakon durván négyezer forint. A borászati meg feleannyiba kerül. De fele olyan híg is.
Hígítani magad is tudod tetszésed szerint, akkor a patikai is duflaolyan sok lesz, feleannyiért.
Mélyebbre beissza a fa? Ez igaz. De mit? Mert mélyre a paraffinolajnak lenne jó jutni, hígítóval meg tök fölösleges itatni a fát.
Nem hiszem, hogy meg bírnád emelni azt a mennyiséget, amit én már felkentem eddig a fára. Kipróbáltam én a borászatit is. Az nem volt jó, el is ajándékoztam. Emmeg jól működik, ezt meg nem ajándékozom el.
Bari (fórumtársunk) pl úgy kezeli a bütüs vágódeszkát, hogy bemártja medencébe. Nem borászatiba, hanem patikaiba. S majd ezután bedörzsöli méhviasszal. A konyhaasztalomon ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest