- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
thyeby #50365 üzenetére
Köszi! Ami a Te fotódon szerepel, az nem tudom, mi a csudára való, nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy ez inkább megtévesztés, mert egy fúrónak mindig csak a "hegye" az ami dolgozik. Az, hogy ezt végig begyémántozták, kicsit olyan mint a sütemény, amit végig porcukroznak. leginkább csak akadályozza a "forgács" továbbhaladását.
Én egyébként ilyenre gondoltam:
https://www.perfor.hu/gyemantfuro-vizes
Egyébként a vasat is viszi szerintem, csak a hűtését kell megoldani és fontos a megfelelő sebesség és "előtolás". De nem vagyok én ebben szaki. Lehet, hogy csak olyan körülmények között nem csorbulna ki, ami egy fúrógéppel teljesíthetetlen. Esztergálásban is csak a legszebb felületek eléréséhez használnak gyémántlapkás késeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest