Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Visco

    tag

    válasz pojzon #1007 üzenetére

    Az egészben nekem az a zavaró, hogy ezzel az új fw-vel is ugyan ott tartok ahol eddig, legalábbis a torrent részével, az is, ez is kifagy több torrent esetén. Az előzőben nekem még a QoS -el problémám volt, nem tudom ez mennyire lett orvosolva. Nem próbáltam.

    Ahogy olvasgattam, képben vagyok, hogy egy custom fw nem tartalmazza a szükséges torrent klienst. Így ha jól értem a következőt kellene tennem:

    1. A router webes felületén frissítem a fw-t egy pl oleg féle fw-re a .trx fileon keresztül. Ezzel kapnék egy új webes GUI-t feltételezem, gyári, és talán néhány plusz beállítással, ami talán még stabilabb is.

    2. Beállítom, (feltételezem van ilyen) a TELNET engedélyezését a webes felületén.

    3. PUTTY-val fellépek, és kiderítem, hogyan kell linuxra feltelepíteni a linuxos verziójú utorrent-et vagy ntorrent, nem tudom mi a pontosan neve de ez a legkevesebb.

    4. Ha minden sikerült, valahogy megoldom, hogy webes felületen el lehessen érni, és nyertem.

    Megjegyzésként kollégám aki itt IT-s a cégnél felhívta a figyelmemet, hogy ezzel óvatosan, mert könnyen elbaltázhatok valamit az ilyen frissítéseknél, de ha vissza tudom állítani a gyári fw-t gáz esetén akkor próbálkozhatom vele, ezért is kérdeztem meg az ASUS fw rercovery mennyire jó, vagy nem.

    Ha a fent említett lépések hiányosak, vagy teljesen rossz az elképzelésem, örömmel veszem ha kijavítjátok!

    Köszönöm az eddigi segítségeteket, és a sok infót is!

    Üdv. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés