Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
Proci mennyin ketyeg? Fenyero mennyin van?
Procit felesleges fullon jaratni, fenyero meg a hasznalatok 85%aban boven eleg 50% koruli erteken... Nekem is igy jonnek ki kb olyan ertekek, mint ami kedves Kovacs kolleganak is...
Bar nekem volt mar 4 oran feluli is, de en procit is vissza veszem mikor nem szukseges, meg a fenyerot is... Sokszor kb 3-5 egysegnel all a jelzes, mert az is eleg a hasznalatnal, mikor nem a tull grafika a lenyeg...
Szerintem kicsit jatszal te is ezen beallitasokkal, es megy az feljebb is... -
VoTo
csendes tag
-
Kovács84
aktív tag
Hehe ilyenen volt. Ez egy piszkosul jó kis gép, nagyon jól össze van szerelve. Hülyeség, hogy AMD többet fogyaszt, nézd meg a notebook check oldalán, hogy az egyes processzorok mennyit fogyasztanak. Az akku 3:45-öt fog menni. Hangtalan, kivéve ha nagyon megterheled, az AMD-t nem kell jobban hűteni, a videokártya fűti a rendszert, egyébként abszolút nem vészes. A Dellbe lehez, hogy nincs webcamera, viszont 3 év garanciával rendelkezik, míg az Asus csak kettővel. Én ha megint döntenem kellene, szerintem Asust vennék, hiszen az a Dell amit nézél, szerintem valamelyik Inspirion volt, azok meg nekem egy csöppet kövérkék.
Én ajánlom az Asus F3TC-Ap095-öt
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest