Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Én nem bringázok, nem úszok, de heti 5-6 másfélórás edzést mérek vele (súlyzós edzés, foci, illetve alkalmanként túra). Nekem erre teljesen rendben van az S7. Estére kb 40%-ra merül úgy, hogy most 97%-os az akksi.
Ha ennyire nagy az igénybevétel nálad és nem bírja az óra, akkor lehet a dedikált sportórák irányába kellene tapogatózni (Pl Garmin, amitől én most válok meg éppen az AW kedvéért). Ott kevesebb okosfunkciót kapsz, de iPhone telóval is tökéletesn működik, míg az akksi napokig bírja. -
*Mukeey*
addikt
[kép] Series4-em van, gondolhatod, mennyi ciklus van benne...86%osnak mutatja az akkut, 2 egész napot elmegy nálam. Heti 3-4szer edzek (kondi + foci), nálam hibátlan💁♂️
Ugyh ez hülyeség, hogy 2 évet bir. Ultra meg még strapabíròbb lehet![ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
Gubu0101
veterán
Nekem is tervben van,majd sotet szint szeretnek,csak meg nem tudom mijen szijj lesz hozza.Kek vagy terepminta,de lehet mind 2 En se szoktam megnezni elore,hogy mit veszek,szinte kepen is ugyan azt adja vissza,mondjuk a szinek eleg trukkosek.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
senior tag
-
mouzrr
őstag
Az utolso soraiddal egyetertek maximalisan. Azt hiszem a 20w toltofej eleg a gyorstolteshez, talan a 13 pro max ami kb 27wattal tud tolteni.
ha nagyobbat hasznalsz nem gond, a telefonban levo elektronika donti el mennyit vesz fel a tolteskor.ha rosszul tudom valaki majd kijavit, de az Apple oldalan fent van minden info hogy mit mivel tudsz tolteni!
-
mouzrr
őstag
Nem tudom hogy regebbi orak melle jart e toltofej, nekem a W6 az elso, meg az i12pro is az elso almas telefonom.
Az orahoz vettem kulon 5wattos toltofejet, geprol ugy tudod tolteni ha van rajta USB-C csatlakozo. A regebbi magneses toltoknek ha nem C-s a vege akkor meg egyertelmuen lehet geprol is a sima USB csatirol.szerk: ha magara a toltore gondoltal amire rateszed az orat, akkor arra az a valaszom hogy sajna nem tudom hogy az tolt e gyorsabban vagy az ora tud gyorsabban felvenni aramot.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest