Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
unclefucka #27613 üzenetére
Köszi, de az anime megvan már, csak magyar feliratot szeretnék valahonnan letölteni hozzá.
Konkrétan a 14-15-ös részhez hiányzik, a gg-Thora verzióhoz.
-
_ak_
addikt
Nem tudjátok esetleg, hogy honnan tudnék letölteni gg-Thora feliratot a Code Geass-hez (1. évad)?
Vagy nincs meg esetleg valakinek? Egy pár volt a opensubtitles-en, de sajnos nem lett végig feltöltve. -
_ak_
addikt
Mivel nem találtam meg a topikban, ezért bátorkodnám linkelni ezt a kis AMV-t, bár egyik semmi sem új belőle, de hátha lemaradt valaki róla.
Egyik este alvás helyett gondoltam nézek egy pár finom 2014-es AMV-t, elég kitartóan kerestem nagy elkeseredésemben, de minden második egy Naruto/Bleach/One Piece videó volt.
Tudom, mindig lesz akinek új lesz, meg amúgy sem fogynak soha az újabb történetekből, de azért biztos lenne még miből válogatni.
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
válasz
huskydog17 #6606 üzenetére
Javallom neked a They are my noble Masters-t vagy a He Is My Master-t. Bár ugye rengeteg ilyen anime van és van belőlük azért még jó, de nekem ezek tetszettek a legjobban. A Hayate no Gotoku-ból én még az első évadot sem tudtam befejezni.
-
_ak_
addikt
válasz
bandiras2 #5240 üzenetére
Kb. 6 éve nézek animet, ennyi idő alatt akinek sikerül kihagynia az NGE-t, hát az nem látott akkor még semmit...
Nem véletlen, h 80-, 90-es animeket nézek már többnyire. Amikor becsatlakoztam forrt még az Elfen Lied, jöttek a gore, meg a panties animek, de az utóbbitól, az ecchi vígjátékoktól besokalltam.Noha a top 3 alapból vmi olyasmi, h LAIN, NGE meg GITS, ill. az utóbbi pár évben nyomot szinte csak a Dennou Coil, Ghost Hound(07) és a The Sky Crawlers, ecchi fronton, amiket meg tudnék említeni a They Are My Noble Masters és a The Inland Sea Bride. Valahol ezek voltak az utolsó igazán élvezetes animek nekem.
szerk.: bűntudatom lenne, ha kihagynám a Mai Hime sorozatokat a felsorolásból, egyetlen bajom velük, h happy end az összes, de még így is ütöttek.Közben meg elkezdtem nézni pár régi sorozatot és rá kellett jönnöm, h van élet a pantsu után. A Tenchi Muyo is egy valahol egy ecchi hárem anime, de egy kezemen meg tudnám számolni, h hány pantsu poénvolt benne, de ettől szerintem még simán megállja a helyét a kategóriájában.
Hopp, kicsit hosszúra nyúlt ez a válasz, ez most csak úgy kijött valahogy. Szóval az NGE-t láttam, de szerintem nem túlzok nagyot, ha azt állítom, h az utóbbi pár év nagy címeivel tisztában vagyok.
-
_ak_
addikt
A Gundam-en sokat gondolkodtam már magam is. de annyi része van, h mindig lemondtam róla. Ugyan ilyen a Macross sorozat is.
Amúgy meg szinte mindegy, h milyen, leginkább régi alapműveket próbáltam felgöngyölíteni, de érdekelhet akármi, amit érdemes megnézni.
Jut eszembe vmi csoda folytán sikerült végignéznem a My Little Sister Can`t Be This Cute animet. Igazából fogalmam sincs, h miért nem passzoltam tovább már az első pár rész után, nem maradtam le volna semmi extráról. Volt benne egy pár jó poén vagy inkább helyzet komikum, de ennyiben ki is merült a dolog.
-
_ak_
addikt
Sikerült megint egy olyan kellemes régiséget megnéznem, amit nem bírok ki szó nélkül.
Kicsit bánom, h egyből a végével kezdtem, bár attól, h tudom a már a plotot, lehet, h nekikezdek az elejének. Név szerint ez pedig a Tenchi Muyo! Ryo-Oh-Ki OVA volt.
Amennyire nem bírom a mostani fanservice/hárem animeket, annyira jókat tudtam ezen nevetni.Vmikor megnéztem a Fate/Stay Nightot is, de az annyira nem jött be. Jó-jó Saber-chan rulz, de nekem nem volt elég ahhoz, h maradandó legyen.
Illetve a téli időszakban elkezdtem a One Piece-t is, de úgy ahogy tetszeni, csak a 70-ik résztől kezdett, de viszont az időhúzást rosszul viselem. Nem nem a fillér részekre gondlok, azokkal nincs semmi bajom, sőt, de h egyes csaták, több mint 20 részen keresztül elhúzni, na az már türelempróbáló számomra. Teszik a karakterfejlődés, meg azért nem tagadhatom, vannak benne jó poénok, de elég könnyed cucc. Talán olykor már túlságosan is, egyrészt jó, mert könnyű nézni, nem fáraszt le még pluszba, de az izgalmat is elvesztette mivel nem igazán halnak meg a karakterek, így a hosszú a csatákban, max az új támadások lehetnek érdekesek. (Jahh 480-nál tartok és úgy érzem, h most egy kicsit pihentetem)Amit szintén nagyon könnyű volt nézni, az az Irresponsible Captain Tylor, nem került be a kedvencek közé, de jópofa volt.
Megnéztem az Ergo Proxy-t is, vagyis 1 rész van hátra, de azt is csak tologatom. Maga a világ tetszene, de elvesztettem benne az érdeklődésemet.
Most a Highschool of the Dead, de nem tudom rászánni magam. Beleuntam ezekbe az új cuccokba, inkább keresek vmi jó korai 90-es stuffot.
szerk.: Ja és igen, ha esetleg tud valaki ajánlani vmi jó, régi animet az ne tartsa vissza magát.
-
_ak_
addikt
válasz
unclefucka #4940 üzenetére
Jaaaa, h űrcsaták meg minden. Tipp: menj fel a youtubera és keress rá az '80s cartoon'-ra, elég sok intro (theme) össze van gyűjtve, ha elég kitartó vagy biztosan megtalálod amit keresel.
-
_ak_
addikt
Én nem nagyon tudok rá mit mondani, mert alapból szeretem az eddigi Evangelionos cuccokat szóval, nekem must see, még akkor is, ha 100-ból 100, azt mondja, h életük legszarabb animeje.
DE 2-ik film szerintem már sokkal könnyebben emészthető, kevesebb pszichológia, több harc. Na meg amúgy is, most mit veszítesz, ha belenézel? Ráadásul amíg az első film, a sorozatot követte, addig ez a 2-ik már egészen más vizekre evez.Vistaboy: inkább lenne 2-ik éved belőle vagy vmi.
De persze köszi az infót, még ha kétlem is, h mostanság újra leszedem és megnézem.
unclefucka: Turbo Teen? Bár nem nagyon emlékszem már rá, h csak kocsi tud lenni vagy pl motor is. Így ahogy írod egyébként dereng nekem is vmi , de semmi vizuális képet nem bírok visszaidézni.
-
_ak_
addikt
válasz
unclefucka #4931 üzenetére
Fischerchor - Freude schöner Götterfunken
De a Kampferben lévőt szerintem csak OST-ből fogod tudni kinyerni, arra már rá kerestél ugye?
segítek: [link] Ha szerencséd van, akkor itt lesz az a verzió is.
-
_ak_
addikt
Evangelion 2.22 You Can (Not) Advance (720p & 1080p) Egyebet gondolom nem is kell mondanom.
Várom a 3-ik részt.
(#4931) unclefucka: nekem németnek tűnik hangzásra
-
_ak_
addikt
Én a Nyan Koi végén pislogtam, mármint inkább az utolsó részén, mert befejezéshez nincs semmi köze ennek sem.
Ezt leszámítva nem volt rossz.
-
_ak_
addikt
Boldog karácsonyt Nektek is!
-
_ak_
addikt
Közbe még egy eszembe jutott.
Rövid is, valószerű is, dramatikus is. Tokyo Magnitude 8.0
-
_ak_
addikt
Ha bőgni nem is biztos, h fogsz, de ez egy nagyon kellemes anime amit egyébként sem árt megnézni: AIR Szerintem tutira találsz hun feliratot is hozzá.
Mondhatnál még egy pár kritériumot. Ha szereted a romantikus drámákat, akkor pl szinte az összes Shinkai Makoto művet ajánlom, bár azok is inkább szomorkásak.
Vagy pl Clannad. Igaz abból csak a 2ik évad, de az mondjuk odaüt rendesen. Elég hosszú anime, de a felétől a NANA is elég kegyetlen lesz, de az is romantikus dráma.
Tálaltam még egy rövidebb szomorkásat: Gunslinger Girl
Nahh, Még egy és akkor mindenféle stílusból van már.
Wolf's Rain
-
_ak_
addikt
Én biztos találnék egy párat, de emlékeim szerint egyik sem rövid. Sőt, ha mondhatom minél hosszabb annál drámaibb tud lenni, hisz hosszabb idő alatt jobban meglehet ismerni a karaktereket (és tovább is lehet kínozni őket
).
Most így hirtelenjében nem tudok címet mondani, de majd keresek egy párat.
Én meg folytatnám a Nanohát, de végre megvettem a Tales of Vesperia-át. Eddig remek j-rpgnek tűnik, azt is lehetne mondani, h gyakorlatilag egy interaktív anime.
Bár sajnálom, h csak angol szinkron van hozzá, de legalább a minőségibb fajta.
-
_ak_
addikt
Nem is tudom, h melyik volt provokálóbb a két tánc közül.
gg most sokat csúszott, ezért a Frostii félét néztem. az is jó volt minőségreNetán valamelyikőtök végignézte a Mahou Shoujo Lyrical Nanoha sorozatokat? Mai Hime szerű animet keresve kaptam erre az ajánlást, h ez is zúzós lesz, de az első évaddal megszenvedtem rendesen. Igazából semmi nem fogott meg benne, de ha később táposabb harcok lesznek, akkor még azért folytatnám. Esetleg Ti nem tudok vmi Mai Hime szerűt? Szép látványos grafika + kemény csaták. (Tehát elsősorban nem a "magical girl" szerű stílust keresem.)
-
_ak_
addikt
A mangáról én is csak jókat hallottam és talán több "gonosz" Moka is van benne.
Megnéztem ezt a Jungle de Ikou!-t és én is jól elszórakoztam rajta. Ha távolról is a kiscsaj Linára emlékeztet (Slayers), aminek külön örültem, mert tökre nosztalgikus volt.
Thx!
Btw az "új" Slayers-t megnézte valaki? Én egyszer elkezdtem, de eldöntöttem, h ez nem olyan, mint a régi és kb. 3ik rész után nem is folytattam. Pedig szívesen néznék vmi olyat, de egyszerűen nem megy. A mahou fantasy cuccokat alapból kerülni szoktam. A Slayers is akkor tetszett meg, amikor láttam h van benne egész komoly zúzós jelenet.
¤Envy¤: pontosan. nem bánom, h végignéztem, de ha kihagytam volna sem dől össze a világ.
-
_ak_
addikt
A Jungle de Ikou!-t csak olasz subbal találtam meg.
más.
Nem rég fejeztem be a Code Geass s1-s2-öt. Nem hagyott mély nyomot bennem, ez köszönhető a negatív kritikáknak és a lassú 1. évadnak. legalábbis, messze annyira nem tetszett az első évad, mint a második. A karakterek nem nőttek hozzám, így még a dramatikát sem tudtam úgy élvezni.Megnétzem a Summer Wars-t is, sajnos elég gyenge volt a minősége, de ha szép lett volna, sem hiszem, h többre tartanám. Egyszerű, jópofa egyszermegnézős film, semmi komolykodás.
-
_ak_
addikt
válasz
unclefucka #4747 üzenetére
pü
-
_ak_
addikt
Urak! Késve bár, de remélem még időben szeretném felhívni a figyelmeteket arra, h a kijött a KissxSis ep02.
-
-
_ak_
addikt
Csak az utóbbi 1-2 évben tudom nyugodt szívvel nézni a régi animeket. Anno nem csíptem az oldschool grafikát.
Látom Te is megkaptad az avatart, grat hozzá. Kit ábrázol?
Noddy: szvsz inkább egy alternatív jövő lehet ez. de szerintem akkor a legjobb, ha elvonatkoztatsz a filmtől.
-
_ak_
addikt
Kb. a 6-ik részig tudtam azt is nézni, aztán töröltem is le az egészet. Nem tudott annyira lekötni, pedig overall jó értékeléseket kapott.
Ghostface: Elvileg jól ismert cucc a School Days, ha emlékeim nem csalnak akkor dating sim-ből lett az anime (bár van visual novel is), ott kezdték ezt az egész végzetes kimenetelű randikat.
Tegnap este megnéztem a Like the Clouds, Like the Wind-et. Ez is kellemes csalódás volt.
-
_ak_
addikt
Ha valaki szeretne egy unalmas estét és látni egy ezerszer lerágott csontot, akkor semmiképp se hagyja ki a Mother: Saigo no Shoujo Eve című remekművet! Egyebet nem is fűznék hozzá.
Móci: befejeztem a Casshan-t. Jobb lett volna, ha előbb ezt látom és utána a Sins-t.
Így leginkább arra volt jó, h demonstrálja azt, ha akarnak akkor igen is tundnak manapság is jó animet készíteni. Nem volt semmi baj a Casshannal sem, csak szvsz a Sins minden tekintetben felülmúlja.
Más. Ha még nem tetted volna meg, akkor nézz bele a To Aru Kagaku no Railgun-ba. Semmi xtra, de biztos fogsz találni vmi jót benne.
Nem biztos ellenben, h elég lesz a sorozathoz, de ellehet (legalábbis én jól el tudok) szórakozni az ilyesmin. Egy személy beállítottságára gondolok ilyenkor és leginkább a 2ik részben jön ki.
Belenéztem a Seitokai no Ichizon-ba. Bár a nagyon és csak háremről szóló animeket nem tudom már annyira nézni, de még tudok nevetni egy Haruhis viccen...ha így parodizálnak tovább, akkor lehet ez még belefér.
-
_ak_
addikt
Nem rég fejeztem be a Tokyo Magnitude 8.0-at. Ez is jó kis dramatikus szösszenet volt. Egész jól dobálóztak az érzelmekkel.
-
_ak_
addikt
Köszönöm az ajánlást!
Időközben megnéztem a Jack Black moviet is. Sajnos engem elég zavart a magyar szinkron, így a filmet sem tudtam élvezni, ellenebn a sorozat érdekes lehetett.
-
_ak_
addikt
Régebben biztos kizáró ok lett volna, h nem szép, de az utóbbi időbe többnyire régi animeket nézek és egyszerűen megszoktam, h olyan a grafika amilyen.
Viszont egyszerűen nem bírom szó nélkül hagyni, ahogy a plakáton a tag fogja a csajt a jobb alsó sarokba. Ha sok ilyen lesz benne, akkor jókat fogok derülni rajta.Mai projectnek hátra van egy Galaxy Express 999 (movie) és talán egy First Squad - The Moment Of Truth. Utóbbira 2 dolog miatt is kíváncsi vagyok. Egyrészt a Studio 4°C
nyomja, meg orosz dub van benne.A Nyon Koi-ról meg inkább megvárom a véleményed., érdemes-e. Addig nézegetem a Toky Magnitude 8-at. Az első rész szimpatikus volt.
¤Envy¤: abból is talán 2 részt láttam. Valóban elborult volt, de lassan jöttek a részek, ha jól emlékszem és egyszerűen el is felejtettem letölteni őket.
-
_ak_
addikt
Így is inkább a PeCsa, mint a Millenáris, egyszer voltam conon, de több mint 4órát álltam sorba. Aztán nem is volt akkora nagy durr.
Igaz az AMV kivetítős móka tetszett.
Belenéztem ebbe a Nyan Koi-ba is. Grafikára szép, a hangulata is elfogadható, bár nem hiszem, h akár mi újat fog tudni mutatni. Persze ne legyen igazam, de az utóbbi időben kiváltképp bejönnek a pesszimista megérzéseim.
Btw nem tudom, h honnan van az aláírásod, de mindenesetre tetszik!
Más. Az utóbbi időben elég kevés animet sikerült befejeznem, de úgy tűnik a Casshern Sins megtörte a jeget. Szép is volt, zúzós is volt, az érzelmeket is jól sikerült ábrázolniuk és nem utolsó sorban értelme is volt.
-
_ak_
addikt
LOL épp nézem az Only Yesterday és vmi népzene szólt amikor az egyik karakter megjegyezte, h magyar "paraszt" zene (persze jó értelemben) szól, mert neki az tetszik.
szerk.: Elvileg Brahms: Hungarian Dance No.7, legalábbis egy ismertető alapján. az animeben annyi hangzik el, h ez egy 5 tagu zenekar akik Muzsikás néven futnak.
-
_ak_
addikt
válasz
Gergello #4441 üzenetére
Rengeteget rágódtam rajta, többet mint az NGE-n. Alapjáraton nagyon sok mindent nem értettem, de linkelt oldalon több elmélet is olvasható ami segített egy kicsit megérteni az eseményeket (megjegyzem, h utána sem volt minden tiszta).
Egyébként nem ennyire hardcore, de szintén pszichológiai művek a Haibane Renmei vagy a Kino no Tabi - the Beautiful World. Ezek i lassabb lefolyású elgondolkodtatóbb animek. Ha netán meg sci-fi érdekel, akkor mindenképp nézz bele a Dennou Coil-ba.
-
_ak_
addikt
Vajon van orosz dub-os anime?
-
_ak_
addikt
Cosplayről van szó és meg sem említitek A Kipit?!
PL Kipi Asuka ként vagy maid ként.
Érdemes belenézni a többibe is, egyszerűen she is TEH bestest!Más. AMV nézegetés közbe rátaláltam egy számra ami elég bejövős, hátha tetszik másnak is: Yousei Teikoku - Fortuna, kár, h nem értek egy mukkot sem belőle, de biztos vagyok benne, h akkor is nagyon tetszene.
Le is szedtem az albumot és találtam rajta egy másik számot is, amit már régebbről ismerek, noha fogalmam sincs, h hol vagy mibe hallhattam. Vazze ahogy be akartam linkelni pont egy olyan youtubeos linket találtam, ami ott van, h melyik animeben van.Yousei Teikoku - Senketsu no Chikai
De ha már itt tartok, akkor hagyj ajánljam a Magical Pokaan-t azoknak aiki szeretik a butus vígjátékokat. Aoi ismertető -
_ak_
addikt
Köszönöm a tippeket. A Chrono Crusade és a Fate/stay night-on kívül láttam a többit. E kettőt is évek óta tologatom, h majd megnézem, de mindig találtam vmi okot, h mégse kezdjek beléjük, ill a Nanoha van most soron és szerintem el fog tartani még egy ideig mire befejezem. Igaz annyira nem haraptam rá, de egyenlőre van annyira érdekes,h folytassam.
Ghostface: A Burst Angel szerintem elég gyengus cucc, legalábbis a többihez viszonyítva mindenképp az, legalábbis szvsz.
-
_ak_
addikt
Kihagytam,h tavalyi felhozatal közül.
Más. Nem tudom ki mennyire ismeri a Mai Otome sorozatokat, de ha esetleg valaki tudna hozzá hasonló animet ajánlani azt megköszönném. Nem a magical girlön van a hangsúly, alapból nem is kedvelem azt a műfajt, viszont elég durván zúznak az összes Ototme sorozatba és ez a mostani animek közül nekem hiányzik. Legutoljára hasonló a Claymore volt amit láttam és a végét leszámítva az is bejött. Tehát gyakorlatilag vmi olyasmi kéne, ahol tápos karakterek egyre táposabban küzdenek. Minél drámaibb annál jobb.
-
_ak_
addikt
válasz
unclefucka #4222 üzenetére
A kanokon nagyon jó, ha szereted ezt a műfajt akkor kötelező! Bár tényleg közel volt, de a pálmát, legalábbis számomra, a The are my noble masters vitte. Újat nem tudott mutatni, de nagyon ízletesen tálalták végig a szituációkat.
-
_ak_
addikt
válasz
unclefucka #4216 üzenetére
-
_ak_
addikt
válasz
unclefucka #4216 üzenetére
egészen pontosan egy 00 és egy 01 van eddig belőle. [link]
-
_ak_
addikt
Bár nem zavar nagyon, de egyik haver emlegette mindig, h nem mese, hanem rajzfilm. A kettő közti különbség ugye adja magát. De ha alapból azt mondod, h anime, akkor már azt sem kell kikötni, h nem walt disney.
Viszont ha direkt így kérdezted és Light novel-ra gondoltál, akkor sry.unclefucka: nézd te is a kiss x sis-et, garantáltan ledobja az agyad a szíjat. szinte én is zavarba jövök miközben nézem.
Nem mintha nem láttam volna már töménytelen mennyiségű ecchi stuffot, de ez vmi teljesen más. Ez bőven túllő még a Green Green-en is, pedig az sem laza.
-
_ak_
addikt
Belenéztem én is a Kiss x Sis-be és hát
. ez már lassan a pofátlanság csúcsa, ilyet én is akarok!
nem piskóta amit lenyomnak benne.
-
_ak_
addikt
Idióta magical girl? Puni Puni Poemi!
Must see! De amúgy igen, ritka ez ennyire durván idióta mű.
De h részbena témánál maradjuk a Magical Pokhan-ba is van ijesztően lökött magical girl.
Viszont van egy mű amitől már én is kifordultam a székből, mégpedig a Ippatsu Kikimusume. Nem durvább, mint pl az excel saga, de határozottan többet fogtam a fejem rajta és töprengtem el azon, h mégis h az istenbe juthat ilyesmi valaki eszébe.
-
_ak_
addikt
Jut eszembe, nincs meg valakinek a 4-5ik kötet Sundome angolul?
-
_ak_
addikt
Én meg időközben megnéztem a Skip Beat befejezését is, de a Negima sensei óta nem láttam ilyet félbecsapott endinget, ill ez viszi is most a pálmát és S2ről nem hallottam/találtam semmit.
Tudom, h többször említettem már, de úgy érzem, h megérdemli a Clannad. Szvsz 9/10, követendő példát mutattak be vele!
Belenéztem egy pár áprilisba induló animebe is (ill majdnem az összesbe), de eddig a legbiztatóbb az Eden of the East, megint már szinte az OPnél eldőlt, h tetszeni fog és 3 rész után már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.
A másik kettő lehetséges befutó a Natsu no Arashi és a Phantom ~Requiem for the Phantom~. Míg az előbbi jópofa hülyeségnek indul, utóbbi egy kicsit komolyabb oldalról közelít, igaz még nem teljesen egyértelmű számomra, h a karakterekre-e vagy egy sztorira fog-e épülni a sorozat.
-
_ak_
addikt
Mégis miből gondolod, h a SakuraZaka esélytelen? Igaz régen jártam ott, de akkor voltak figuráik is. [link]
Más. Kezdek nagyon komolyan aggódni, nem tudja valaki, h mégis mi történhetett a TokyoToshoval? 4ik napja offline és nem emlékszem, h írták volna valahol, h számítsunk szünetre.
-
_ak_
addikt
Kijött egy csomó új stuff a topik meg punnyad? Hol vannak az FMA fanok?
Remélem találok vmit a Toradora, meg a Skip Beat helyett az újak közül. Bár egyik sem lett kedvenc, jó volt végignézni őket (ill skip beatből még hátra van az utolsó rész, de azt majd csak miután megtaláltam a folytatást)
Sőt nemsokára utolérem magam a Clannad After Storyval, ami az eddig az első évadhoz mérten is tetszik, hiába esett ki a vicces iskolai környezetből. Sőt, egész drámai időnként, de valahogy mindig sikerül finoman feloszlatni a komor hangulatot. Light novel adaptációban eddig még nem tudtam csalódni, legalábbis az eddigiek, amiket láttam, a kicsit romantikus, kicsit drámai, kicsit vicces világukkal mindig lekötöttek.
-
_ak_
addikt
válasz
Agostino #4019 üzenetére
Üdv.
Ebben az esetben nem csodálom. Valójában én is azt hittem, h egy szép akció dús film lesz, ami többet fog játszódni a levegőben, mint a földön, de hamar szembesültem azzal, h ez egyáltalán nem erről szól.
Egy nagyon lassú lefolyású drámát kaptam helyette, de én egyáltalán nem bántam, sőt. Egyedül a grafikára volt némi panaszom, de amíg nem nézem meg az 1080p-s verziót, addig erről nem igazán érdemes nyilatkoznom.Kiváltképp tetszett, h a kérdések 3/4edére egyszerűen nem válaszoltak, de azt remekül érzékeltették, h nagyon is kényes kérdés hangzott el és valahol sejthetjük is, h mi lenne rá a felelet. Ezt pedig követi csend és gondolatok hada, ahol a miérteket keresik, keressük.
Számomra leginkább Makoto Shinkai műveihez hasonlít, csak a romantikus témát cserélték le egy teljesen más világra.
A másik ami nálam egyből nyerő volt az a zenei aláfestés. Azt viszont nem titkolhatom, h Kenji Kawai nevét látván ezt már az intrónál eldöntöttem.
Viszont mindennél jobban a vége lepett meg, kb mindenre számítottam csak erre nem, így összességében jó kis csemege stuff kerekedett ki belőle.
-
_ak_
addikt
Ha szabad és még nem láttad volna, akkor én is ajánlanék vmit:
The_Sky_Crawlers_(2008)_[1080p,BluRay,x264,DTS-ES]_-_gg-THORA
és köszi az oldalakat!
-
_ak_
addikt
Egyik haver érdeklődött, h nem-e tudnék neki olyan oldat mondani, ahol leginkább a keleti filmekkel foglalkoznak, Olyat mint pl. az azsiafilm.hu.
Ti tudtok vmi hasonló oldalt mondani?
-
_ak_
addikt
Kijött a a Sky Crawlers subolva. Tegnap este megnéztem néztem, de még most sem igazán találok szavakat rá. Egy biztos, megérte várni. Régóta vágytam egy ilyen endingre is.
-
_ak_
addikt
Lehet, h ez az én bajom, mert elég rég óta az egyik kedvenc a GIST, amit nagyon sokszor megnéztem már, de ez a 2.0 remake nálam kb 10-15 perc után elhasalt. Meg sem tartottam pedig gyűjtöm a jó 720-1080p-s filmeket. Persze ha nem vagy jártas a GITS-ben, akkor neked jó lehet az is.
A lejtászást csinálhatod cccp+mpc-vel, de próbálkozhatsz kmplayerrel és mpc hc-val is. Utóbbi kettő beépített kódekkel rendelkezik, és az mpc hc ráadásul portalble is, tehát méh telepíteni sem kell.
-
_ak_
addikt
válasz
Agostino #3949 üzenetére
Csak győzzük kivárni, a közelgő megjelenések közt még csak hasonló sincsen.
cherilady: én sem néztem amikor az A+-on ment, hébe hóba belenéztem és úgy döntöttem, h nem érdekel ilyen fantasy stuff, csak volt egy haver aki kitartóan letöltötte az összeset, aztán elkezdett mesélni belőle sztorikat, majd meg mutatott pár jó részt és egyszer csak azon kaptam magam, h egymás után indítom el a részeket.
-
_ak_
addikt
válasz
cherilady #3942 üzenetére
Ááá pedig arra is nagyon rá lehet kapni, főként amikor már összejön az egész team. 6-7 egymással ellentétes karakter lina köré csoportosulva
Na meg egész pofás sztorija is van, ráadásul az évadok vége felé eléggé durvulósra veszik a figurát.
Noddy: Nem biztos, h jó ötlet lenne kiköltözni, max, ha már annyi pénzed van, h nem tudod mit kezdjél vele, de pár hétre én is szívesen kimennék, mint turista. Kár h ahhoz is, már egy kisebb vagyon kell. Már csak azért is, mert úgy hallottam, h egy maid kávézóba 2k egy kávé.
-
_ak_
addikt
válasz
cherilady #3939 üzenetére
A Slayers-t ugye láttad már?
Agostino:
Erről jut eszembe, h tavaly mennyire vártam a The Sky Crawlers-t, ahhoz képest még mindig semmit találni sehol.Elképzelni nem tudom, h hogy képesek az ilyesmit visszatartani, mármint úgy értem, h több mint egy év kellett ahhoz is, h az új nge movie-t le lehessen szedni és akkor is csak gyenge minőségű mozis felvételeket kaptunk.
-
_ak_
addikt
válasz
cherilady #3936 üzenetére
Ez esetben kétlem, h tetszene a Perfect Blue. Elég kegyetlen az is.
Más. Nemrég fejeztem be a Paradise Kiss-t, amit bár nehezen kezdtem el nézni, hisz tulajdonképpen egy romantikus anime, de be kell h valljam, elég könnyedén magával vitt a story és a karakterek. Kíváncsian vártam a befejezést, ami megint csak a mai művekkel szemben, szerintem rendesen le lett zárva és nem hagy maga után kívánni valót.
-
_ak_
addikt
válasz
cherilady #3931 üzenetére
Nem értem, h manapság miért nem tudnak ilyet csinálni. A legtöbb vagyis inkább szinte az összes anime/film happy endes, pedig szinte adja magát a dramatikus befejezés. Ezért is szeretem Stephen King műveit, mert nehéz eldönteni, h ez most happy end vagy sem, még ha meg is menekülnek a szereplők, akkor sem fognak tudni normális életet élni és ez sokkal közelebb a valósághoz.
Ebből a szempontból egy elég komoly mű a Perfect Blue is, ha van az ilyesmihez gyomrod, akkor érdemes ezt is megnézni. Bár bevallom őszintén én csak a feléig láttam, de mostanság gondoltam rá, h ezt is végig kéne már nézni.
-
_ak_
addikt
Az előbb fejeztem be az Ef Tale of Melodiest és szerintem jobb lett mint az előző. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik, ráadásul még a vége is egész jó lett szerintem. Dráma kedvelőknek ajánlott.
-
_ak_
addikt
Tegnap néztem meg fullhdba a Gin-iro no kami no Agito-t és azt kell h mondjam, h nagyon tetszett, egy baj volt vele, h nagyon tömör volt, szívesen elnéztem volna még ezt pár óráig vagy még inkább könyvbe olvastam volna el. Nagyon emlékeztet Az éj trilógiájára ami az egyik legjobb könyv amit olvastam.
bozont: miután befejeztem a vandreadet én is kerestem vmi hasonlót hozzá, de sajnos nem találtam, ilyen űrös sci-fisből csak ezt láttam.
-
_ak_
addikt
Gondoltam belenézek az AA-s eureka seven ismertetőbe, mert az előbb fejeztem be, erre kapok egy olyat, h:
"Jelenleg nem indítható több munkamenet erről az ip-ről: 84.1.59.236
Leghamarabbi indítás: 2009.01.05 22:46" -
_ak_
addikt
The girl who leapt trough time
Szvsz kezdésnek nem rossz, bár biztos nem emiatt fog Ő is rákapni az animekre, max belátja, h nem csak sexvérerőszak animek vannak. De ugyan úgy meg lehetne mutatni a Parikát is,a régebbi Miyazaki filmeket sem vetném el a helyedben, az is anime és nem véletlenül híresek azok sem.
Viszont a rajongást nem tudom, h meg-e lehet érteni anélkül, h magad is szereted a témát. Én is próbálkoztam ilyesmivel a baráti körömbe, de csak 1 embert sikerült rákapatnom, viszont őt nem volt nehéz, mert mint kiderült nagyon tetszenek neki az ecchi animek, már pedig azokból lehet válogatni...
Amúgy meg nem is tudom, lehetne talán vmi vígjátékkal is kísérletezni, pl Azumanga, de megint csak, ha nem ilyen típusú ember akkor tök8.
-
_ak_
addikt
OMFG mit találtam most. VistaFace egy orosz gadget, ami pl cpu terheléstől függően változtatja az általunk kijelölt figura arcát a sidebar-on. nekem eddig teszik, lehet pl haruhit vagy konatát is választani, de nekem nagyon tetszik a "sima alap fej" is.
-
_ak_
addikt
NGE 1.0 Uránia én már lefoglaltattam a jegyem. Igaz már "szinte csak" az erkélyre tudtam, remélem nem leszek nagyon messze.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest