- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
AMD Power #982 üzenetére
Na ismet vok.
Szal arrol akartam irni hogy otthonrol nagyon nehez elhelyezkedni idekintre. Gondolj csak a telefonra. Angolul beszelni sem konnyu eleinte, nemhogy telefonon keresztul. Emlekszem meg az elso telefonalasomra... brrrr Ezzel szemben az ugynokseg neked otthonrol elintez ''mindent'', azaz a melot es a szallast is. Szvsz ennel mar csak az lenne jobb ha otthon lakva kellene dolgozni magyaro-on az itteni fizetesert.
Vegeredmenykent le merem irni hogy ugynoksegen keresztul toredeknyi osszegbol meg lehet uszni a kijutast, arrol mar nem is beszelve hogy nem neked kell mindent megcsinalnod. 400e elkoltese + kockazat es idegeskedes <-> 100e es ''semmi'' nyug -
AMD Power
titán
válasz
AMD Power #982 üzenetére
Pont azt számoltam , hogy kb 400K-m lesz a szállásra , kajára , utazásra minden-re ami kinti ''életre'' kell. Nem tudom , hogy most itthon-ról intézzem-e a szállást vagy a Study!-nál vagy menjünk ki és kint keressünk szállást....!? A másik fele meg ez a március nekem nagyon de nagyon messze van!! Én már nem bírom ki addig!
Nagyon bátor dolog lenne januárban kimenni? Persze ez a 400K a rendelkezésmre állna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest