-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Elegge nagyon. Bar nem tudom mennyire zseni nyelvtanulas teren, de azt nem gondolom, hogy 1 ev alatt megtanul olyan fokon nemetul, hogy vizsgazzon nemet nyelven mindenbol is.
Itt teljesen mas az iskolarendszer. A gimibe jutas nagyon nehez. Ez azert van mert ha a gimit elvegzed akkor barmelyik egyetemre felvesznek oda mar nincs felveteli. Szoval itt a gimi nem bufeszak meg legyen egy papirom, hogy utana bolti elado legyek. Aki gimibe megy azert megy mert az kell az egyetemhez. -
Yeffy
veterán
Amugy nagyon utananeztunk eddig is a dolgoknak, azt mar pl tudom, hogy kocsit nemetbol veszunk, kereskedotol, mert ugy nagyon sokat lehet sporolni.
amit utana importalni es rendszamoztatni kell az orszagba, ami draga, nem? lehet, h engem is fog ez a kerdes erinteni valamikor. -
-
Apollyon
Korrektor
Van Svájc - élmények, tapasztalatok topik, de én szívesen olvasnám itt is a threadet, szal ha lehet választani, ne menjetek privátba.
UK már úgyis halott kb.
:/
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest