-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
A teljes logbook, ami a nevedre szol, m.o.t., biztositasi kotveny, es itt kiemelem, hogy moge kell csatolni az altalad irt forditasat. Ezeken felul, ha a jogsid nem angol, akkor lakasszerzodes, vagy 3 honapnal nem regebbi bank statement, amivel igazolod, hogy kulfoldon elsz. GB matrica, ha nincs felsegjelzes a rendszamon, de ilyet a kompnal is lehet venni aproert.
En mindenrol keszitettem egy kezzel irt forditast, nehogy belekossenek. Az infot a magyar kozlekedesrendeszettol kaptam, mielott elindultam haza.Jah, es a biztositonal le kell jelenteni, hogy elhagyod az orszagot, es meddig tartozkodsz, melyik orszagban.
Meg egy dolog: Lehet kotni breakdown covert £10 koruli osszegert 2 napra (hazaut), ami fedezi az auto javittatasat, alkatreszek arat, es a szallasodat, amig vissza nem kapod az autot. Persze van limit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest