-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
őstag
válasz Rigormortiis #12836 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Rigormortiis #13409 üzenetére
valójában alig farmoltamegy bizonyos játékban (dungeon hunter 4, most fejeztem be), nagyon korrekt volt a játék ahhoz képest, hogy p2w. vagyis, az online co-op random emberkékkel nagyon sokat dobott a helyzeten, de egyedül is elég gyorsan össze lehetett szedni a pénzt a legerősebb elérhető kardra, vagy páncélra
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
válasz Rigormortiis #13409 üzenetére
p2w-nél már csak 1 rosszabb van, amikor kifizetsz 5 eurót a játékért, és akkor szintén p2w-re megy rá egy idő után, ha esetleg nem vagy baromi ügyes..
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
saelin
veterán
válasz Rigormortiis #13857 üzenetére
Akárhogy is nézzük,elsősorban nem játékra vannak kihegyezve az androidos gépek, így persze hogy bizonyos játékok kényelmetlenek rajta. Komoly gamingre alkalmatlan, de ha csak "prüntyögni" akar vele az ember, arra jó. Nekem a komoly fps-ek sem okoznak gondot tableten, sem az autós és más típusú játékok sem. Azzal viszont egyet értek, hogy tartalmilag a mobilos játékok többsége kopár... a grafikát tolják az arcodba, de semmi komoly mélysége nincs a játék belsőjének. Szerencsére akadnak kivételek, viszont nem túl sok.
Jó gaminget a vitával."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Fitzgerald
veterán
válasz Rigormortiis #13857 üzenetére
Egy ideig én is gondolkodtam rajta, főleg így hogy használtan már 30k alatt is akad. De nem tudom meddig marad életben a platform így hogy kritikai és anyagi kudarc is (valószínűleg nem sokáig). Jöhetne egy igazi PSP2 a Sonytól.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz Rigormortiis #13862 üzenetére
Crisis Core beszaras mekkora jatek volt, en is szinte megkonnyeztem anno.
Meg ugye ott voltak olyanok, mint God of War, Daxter, Monster Hunter, Patapon, stb.
Szomoru arra gondolni, hogy a mai vilagban igazi dedikalt konzolra alig van igeny, helyette ott vannak a touch-os telefonok es tabletek csillio felbontassal es teljesitmennyel, de meg azokon sem az igenyes jatekokra van a fo igeny, hanem az iap-al megfertozott freemium hanyasokra.Szerintem fogom en meg elovenni a psp-met (2004-bol)... Az aksija egy ideje halott, szoval nem nagyon hordozhato most igy, de van adapter szoval nem gaz, altalaban ugyis otthon jatszottam rajta
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #13869 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni...szóval üdítő látni, hogy azért vitára is vannak még Gravity Rushok, Unchartedek és Soul Sacrifice-ok, igazi nagygépes fíling mindegyik, és így, a ps plusnak hála még pénzt sem kell adnom értük. Remélem az AC Liberation is bekerül nemsokára a P4 Goldennel együtt
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
assemble
addikt
válasz Rigormortiis #13871 üzenetére
Igen, vita-ra is vannak azert jo cimek, az unchert-edre peldaul kivancsi lennek ott...
A Type-0-rol nem nagyon hallottam de tenyleg jonak tunik. Van ebbol rendes angol verzio? -
jonnyjoker01
veterán
válasz Rigormortiis #15799 üzenetére
OMG még valaki játszik azzal a játékkal? Nagyon macsó lehetsz hallod én nem bírtam a telefon hagyni 10 teljes perc után.
Üdv. Johnny
-
addikt
válasz Rigormortiis #15799 üzenetére
Miért nem a Ford Shelby GT500-ast választod, amit a 2. epizód (régebben volt a "tear" elnevezés) végén nyerhetsz el aranyért a boss-tól?
Ne sajnáld az aranyat, csak ügyesen és minden boostert aktiváljál be verseny előtt és simán megnyered!Tapasztalataim szerint az első 4 epizód végigvihető boss autókkal.
Amúgy ez egy nagy rakás ganaj játék, ami idővel és frissítések kiadásával csak még bugosabbá válik, már majdnem úgy tűnik, mintha direkt csinálnák a fejlesztők azt, amit művelnek a játékkal.
-
Damage401
senior tag
válasz Rigormortiis #24385 üzenetére
Mutatok egy párat, hogy teszteld a Vulkan APIt
HIT S7 re már jobb texturásat szedi le.
Illetve NFS No limit mire számíthatsz S7--en
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #24391 üzenetére
Ami jó lenne: valami final fantasy tactics-szerű srpg. És valami fps is. A modern combat 5 annyira nem jött be, de valami hasonló minőségűt ajánlhatnátok.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
zozi8005
tag
válasz Rigormortiis #24385 üzenetére
CSR2-re is rápróbálhatsz.
Szerintem bár nem túl friss,de látvány terén a Dead Effect 2 sem vall szégyent. -
jonnyjoker01
veterán
válasz Rigormortiis #24392 üzenetére
Jelenleg a C-OPS-ot nyüstölöm, még béta, kevés fícsörrel, de én rohadtul élvezem Ami jó, hogy lehet pc-sek ellen is menni így nem annyira könnyű mint első ránézésre.
Modern Combat 5 egy p2w szar lett pedig imádtam anno (200 órát toltam vele tavaj nyáron, saját squadom volt, eszement jó emlékek fűznek hozzá, kár hogy elbaszták az egészet)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #24404 üzenetére
“Device ID & call information” is needed for device security (prevents hacking, rooting). Device ID provides a new form of encryption. We do NOT collect any call information.
Mondjuk érdekes elgondolás...
DrJaka:
Annyira nem kényelmes, de használható. Külön gombokkal kell vezérelni a támadásokat, ami nem foglal sok helyet a képernyőn, viszont még ránagyítás után is picik a kukacok (szerintem).[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Rigormortiis #24500 üzenetére
Mi a jó a max 1 perces versenyekben? A Most Wanted jobb.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz Rigormortiis #24540 üzenetére
Appsales.net, van appjuk is, jelez telefonon is.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Soybex
őstag
válasz Rigormortiis #24565 üzenetére
Létezik, ha samsungod van akkor a samsung áruházban ingyens.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #24578 üzenetére
Jónak tűnik ez a moebius, viszont ronda mint a bűn, de legalább szaggat, mint a rétestészta, pedig a felbontást és a frameratet is maxra vettem. S7. Ha ezen szaggat, akkor min nem?
-
Kasya
nagyúr
válasz Rigormortiis #24579 üzenetére
Nekem s7e max grafik nellett bem szaggat. Néha beesik 30 fps körül, de nem vészes.
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #24616 üzenetére
nem gondolnám.
-
Sonja
nagyúr
válasz Rigormortiis #24618 üzenetére
Ha megnézed a play oldalon, akkor láthatod lent az újdonságok résznél:
- Samsung devices running Android 5.0.2 no longer display an empty black screen
- Battle music now ends when combat is over
- Hungarian, Russian, and Ukrainian text translations are now available and can be selected from Options > Language
- Wizard Slayer description updated to clarify that Spell Failure takes effect on both ranged and melee attacks
- Pressing the back button on the device while on the Credits screen no longer exits the application[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
válasz Rigormortiis #24620 üzenetére
Az Icewind Dale-ben biztos nincs magyar nyelv, pont fent van a telómon, így megnéztem. Mindjárt megnézem a BG2-t is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Rigormortiis #24622 üzenetére
BG2-ben sincs magyar, sőt, csak 3 nyelv van összesen: német, angol, spanyol.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Rigormortiis #24624 üzenetére
Még nem tudom, a napokban installáltam az Icewind Dale-t, potn azért, hogy kipróbáljam. Még csak a karaktergeneráláson vagyok túl. Egy biztos, hogy 5,5-ös képernyő túl kicsinek tűnik a játékhoz, de hamarosan kiderül. PC-n az összes Infinity Engine-es játékot imádtam, rengeteget játszottam velük, és pont ezért vettem meg az összeset androidra is. amint elkezdem a kampányt, majd írok róla.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #25030 üzenetére
Ahogy írtam szivatós fejlesztő. Egyrészt azért írtam be, mert van aki szereti, másrészt meg hogy ne költsön feleslegesen pénzt. Ennél a fejlesztőnél elég jellemző, hogy az első pálya ingyenes, utána mindegyikért külön kell fizetni. Függetlenül attól, hogy fizetős vagy ingyenes a program.
Pl. megveszed a játékát akciósan 500 HUF -ba, majd örülsz. Aztán az első pálya után kiderül, hogy a többi bizony nem ingyenes. 2. pálya 2000, 3. 2000...7. 450...stb. Csak a példa kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #25033 üzenetére
Szerintem elég genyó dolog, főleg fizetős app -nál. Én nem vagyok ellene a játékon belüli vásárlásnak, de más az, ha egy program rákényszerít, és más, ha választható opció. Főleg, ha ez amúgy fel sincs tűntetve.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #25045 üzenetére
Teljesen jó az érintős irányítás.
-
felixo
őstag
-
őstag
válasz Rigormortiis #25403 üzenetére
Banner Saga 2 1.790 forint.
-
Zol77
aktív tag
válasz Rigormortiis #25403 üzenetére
Sose értem ezt a linkelni nem tudok,mobilról vagyok hülyeséget.
Ahhoz,hogy beírd a "(Linkelni nem tudok, mobilról vagyok)" mondatot , 37x nyomod meg a telefont.
Ennyi karakterből áll szóközzel együtt.
Ha meg Playen kinézel valamit telefonról,ott 1x rányomsz a megosztás ikonra, 1x a "vágólapra másol"-ra , itt a fórumon 1x a link gombra, 1x hosszan a szövegmezőbe,majd 1x a "beilleszt" -re,már készen is vagy.
Linkelni 5x nyomod meg a telefont,beírni a "nem tudok linkelni"-t meg 37X.
Ezt ne vedd magadra,mindenkire vonatkozik,aki ezzel takarózik,csak arra akartam rávilágítani,hogy linkelni kevesebb idő,mint beírni,hogy nem tudok.
Ez a módszer ugyanúgy működik egy YT videónál is,meg bárminél,ugyanis a megosztás ikon után,csak le kell görgetni,ott a "vágólapra másol" gomb,itt meg beilleszted.
Remélem hasznos lesz másnak is,aki ezt nem tudta. -
DrBubo77
veterán
válasz Rigormortiis #25569 üzenetére
A macskás kártyajáték miért lenne érettebb, mint a pokémon vadászat?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Saccco
nagyúr
válasz Rigormortiis #25634 üzenetére
Azért a 20+ óra játékidő tekintélyes egy mobilos cím esetén, még ha port is.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tomee007007
őstag
válasz Rigormortiis #25634 üzenetére
Köszönjük a leírást
Én is tervezem egy ideje hogy neki látok...
Érdemes Amazon Undergorund-ról letölteni, mert ott ingyenes. -
HoTaZo
addikt
válasz Rigormortiis #25638 üzenetére
Nekem nem engedte a Sorcery szériát leszedni. Jobb oldalt ott egy szöveg "We're sorry
You are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions. (Why?)"
Ha a why-ra nyomok ki jön egy lista és ha elegendő az angol tudásom, akkor annyit ír, hogy az alábbi listában lévő országok jogosultak az Amazonról letölteni. Ott van Magyarország is és mégse tudok letölteni. Nem tudom miért...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Chris Kiki
senior tag
Nálam meg azt csinálja, hogyha bármit szeretnék letölteni, Error 500 hibajelzéssel visszadob.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
tomee007007
őstag
Beregisztrálsz és kész. Nálam már hibátlanul működik 2 éve, 640 fizetős appot/játékot gyűjtöttem eddig be.
Régiónál nálam UK van beállítva. Nem tudom most hogy megy a reg, régebben viszonylag egyszerűen működött. -
törölt tag
válasz Rigormortiis #25790 üzenetére
1 Van takarító programom,
2 mások is szoktak szinte naponta ajánlani, nem szeretném megnevezni a fórumtársakat akik szinte 2-3 nap teszik fel az ilyen olyan játékot.
Hozzájuk képest szerintem kimondottan keveset telepítek játékot, de van, hogy olyat ajánlok amivel régen játszottam és megláttam stb... (ergo felsem raktam)
3 Gondolom ha mégis nem tetszik az androidnak, akkor nyomok 1 gyári reset-et és magához tér, amit meg kb 1 évente megtehetek, de a takarító program általába havonta indítva elég, mivel megkeresi a program maradványokat.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Rigormortiis #26248 üzenetére
Meg tudom erősíteni, tényleg mindkettő nagyon hangulatos. Nálunk TV-re kötött mini PC-n pörögnek, így talán még jobb játszani velük, mint telefonon vagy tableten.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz Rigormortiis #26250 üzenetére
Telón nem játszottam velük, de biztosan ott is jók. A lényeg, hogy maximálisan egyetértek abban, hogy mindkét progi vastagon megéri az árát.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #26314 üzenetére
És mielőtt elfelejtem: A kotor. Mostanában többször is volt akcióban, akkor ezresért vesztegetik. Na azt mindenképp ajánlom. Nagyon szépen fut telefonon. A Jade Empiret csak azért nem ajánlom (noha anno pcn szerettem), mert akciórpg, és a mobilos gameplayokat elnézve az irányítás elég összetett és kényelmetlen mobilon tapicskolva.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #26422 üzenetére
Így is csípős némelyik ára...Főleg ha több darabot bezsebelnek
De a Chrono Trigger nagyon kellene , nem tudtam beszerezni SNESre..Csak PS1-n volt szerencsém a folytatással , a Chrono Crossal játszani.
Egyszerűen szuper game. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #26426 üzenetére
Amúgy ez is a nagy "kedvencem" , hogy viszonylag régi játékokat adnak teljes áron mobil platformra...Értem , hogy van meló a portolassal de azért nahh...
Most láttam hogy a DQ 8 több mint 6 ezer Ft[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz Rigormortiis #26536 üzenetére
hát nem tudom, nekem csak egy tok van alatta és simán megy.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
válasz Rigormortiis #26544 üzenetére
Egyébkén a baldurs gate mennyire élhető 5,5 colos telón?
Szerintem semennyire, viszont itt meg valaki korábban azt írta, hogy szerinte meg igen.
-
obligat
senior tag
válasz Rigormortiis #26544 üzenetére
szerintem jó.
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
Kasya
nagyúr
válasz Rigormortiis #26583 üzenetére
Nekem nem tetszett, igaz, az elejen jatszottam meg vele. A BladeWaltz konnyebben kiporgetheto, azt vegig is vittem, illetve a Devilian is jol jatszhato es maximalisan konnyen veheto minden akadaly farm es iap nelkul.
-
Kasya
nagyúr
válasz Rigormortiis #26585 üzenetére
Bocsi, de ez miert baj? Ne adj neki engedelyt es kesz is. A nelkul is elmegy a jatek...
-
válasz Rigormortiis #26702 üzenetére
Még nagyon az elején vagyok, szóval túl sok konkrétumot nem tudok mondani. Ami elsőre mellbevágott, az a grafika. Kb. Ravensword szint, ami tök jó volt még 4 évvel ezelőtt. Ordas nagy bugok vannak még benne. Pl.: láthatatlan tárgyakban elakadunk, vagy bőven ütjük a semmit, de a hátunk mögött lévő ellen meg sebződik, stb. Plussz képes beszaggatni egy s6 edge telefonon. Nekem nagy csalódás. Volt egy régebbi gameloft játék, ami a God of War-ra hasonlított, pár éve játszottam vele. Na az sokkal jobb ennél. Az iap, annyiban merül ki, hogy vehetsz aranyat, amivel a skilleket, felszerelést, egyéb cuccokat tudod fejleszteni. Szóval ez a játék 10 centet maximálisan megér. 1500 forintot, csak a nagyon elvakult rajongóknak!
Multiplayert nem próbáltam, személyes okokból, arról nem tudok nyilatkozni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest