-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #25907 üzenetére
Én nem próbáltam ki, ne engem kérdezgessetek, írjatok a srácnak. Neteztem, beleakadtam a cikkbe és gondoltam beillik ide mivel magyar srác játéka.
Bozek ha lehet hanyagolj főleg az ilyen provokatív marhaságaiddal, én sakkozókkal beszéltem akik nem szerettek gépezni mert az csak 1 gép, ha a fejed tetejére álsz is így van, ettől függetlenül fiatalok közül a többség már használja, PL MAGNUS CARLSEN , PONT.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz DrBubo77 #26272 üzenetére
Nézegettem róla még videókat és nagyon bejön, úgyhogy meg is vettem. Az irányítással nincs gond. Amúgy is szeretem a logikai játékokat és ez szerintem telefonon jobban élvezni fogom, mintha PC-n játszanék vele.
Azt egyébként lehet tudni, hogy hány pálya van benne összesen? Mert az említett 3 órás videóban eljutott 17-ig.Amúgy nem árt megjegyezni, hogy a játék tud magyarul, így nem kell angolról lefordítgatni az instrukciókat.
-
válasz DrBubo77 #26272 üzenetére
Vannak még ilyenek, pl The Sequence, kiváló játék. Van belőle ingyenes verzió is.
Ja és a kedvencem is van androidra, a SpaceChem. Csak sajnos nagy tablet kell hozzá, még 8 colon is túl kicsi minden.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz DrBubo77 #26897 üzenetére
Igen, ez egy tök jó TD, ahol a tornyok nem fixek, hanem helyettük mozgatható karakterek (hősök) vannak.
(#26902) vtomi2: a prémiumban kapsz ingyen valamennyi ingame pénzt, szerintem csak ez a különbség (nem emlékszem reklámba az ingyenes verzióban sem).
Mod: közben megnéztem, még a prémiumban is van reklám.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DrBubo77 #26932 üzenetére
Utolérte a modern "Pay2win" átok.
Star Wars Force aréna is ezért égetett ki, mert ha fizetsz, csak simán nagyobbak lesznek a statjai a lényidnek azzal hogy fejleszted őket. Honfoglalóban meg ha fizetsz, nagy előnybe kerülsz és emiatt nem tudok bízni az ellenfelekben. Sokkal rosszabb érzés veszíteni, mert nem tudod használt-e valami segítséget.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #26935 üzenetére
Nekem, tetszik az új design, évekig nem léptem be, most néha játszom vele, de ízlések és pofonok szerintem a kliens része is rendben van, jól és kényelmesen játszható én csakis azért töröltem le,mert rájöttem,hogy annyira azért nem köt le a játék,hogy még telón is nyomjam gépen is csak pár naponta lépek be. Én tennék a kliensbe 1 offline módot robotokkal. Ami jó az az,hogy ha letöltjük az androidos klienset 1 reklámvideóért ad segítségeket, ha jól tudom a gépi verzióban csak 24 óránként ad valamiket, vagy vegyél a kliensben viszont sokszor lehet videózni 20-30mp-es videót meg ki lehet bírni cserébe az ajándékért.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #26977 üzenetére
Igen köszi, a játék volt már, az új mód miatt illesztettem be, hátha valakit érdekel, mert a weben ezt a módot még nem látom, én is onnét jöttem rá,hogy playen nézelődtem és ott,volt mint frissített játék és elolvastam,hogy mit frissítettek . (és értelemszerűen oda van írva,hogy új játékmód stb)
-
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #27037 üzenetére
Te játszottál a játékkal, vannak emberek? Úgy emlékszem netten már régen ezzel játszottamAkkor még hosszú percekig kereste a versenyzőket mert senki nem volt. Most mi a helyzet, sokat kell várni emberekre?
a többi topiktagnak jelezném a játékot ki lehet a berakott linken próbálni!! (Az volt a baj,hogy a gyári követő blokkoló be volt kapcsolva a foximon kikapcsoltam és bejön a játék)
ui: a netes módban ha valaki esetleg rápróbál, marha nehéz egérrel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #27043 üzenetére
Feltettem én is, sajnos offline mód nincs, de ez nem annyira nagy baj, jó játék tipikusan az az 1-2 percre játszós dolog. (és mostmár úgy néz ki, hogy ismert lett a játék és vannak emberek)
Azért remélem majd tesznek bele gépi módot,hogy ha az ember net mentes helyen van, vagy nincs net ugyanúgy előlehessen venni 1-2 percre)
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz DrBubo77 #27098 üzenetére
Köszi.
Nem néztem meg mindhárom játékot, de a G&G WW speciel olcsóbb most külföldről: 0.50EUR
Karácsonykor a NOVA Launcher viszont drágább volt, mint otthon, szóval most egál.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Tibko8
senior tag
válasz DrBubo77 #27327 üzenetére
Melyik appal figyeled hogy épp mi van leárazva? Vagy csak egyszerűen véletlenül rá találsz a playen?
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #27346 üzenetére
Én szeretem az ilyesmit, pár snookert, és pool-t már próbáltam, nekem semmi nehézséget nem okozott a kezelése, a vélemény nyílvánítón is írta valaki, hogy nem bírta kezelni, én nem értem miért szerintem tök könnyű, de persze mint írtam sok ilyennel játszottam már, a játék zenéje szerintem elképesztően szép, jó hangulatod ad a játéknak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest