-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most olvastam hogy március végén jön az eredeti Angry Birds játék remake-je. Nem lesz benne iap és reklámok, egyszer kell csak megvenni kb 400ft-ért.
-
törölt tag
Megjelent az új Angry Birds. Még nem próbáltam úgyhogy nem tudok arról nyilatkozni hogy milyen.
-
törölt tag
Sunken Century néven hamarosan érkezik egy új battle royale. Ahogy nézem nem a tucat br játékok közé fog tartozni, szárazföldön és vizen is lehet harcolni. A grafika sem rossz a videó alapján. Trailer , Play áruház . Egyenlőre nálunk még nem elérhető.
-
törölt tag
válasz baal-amiga #37946 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
Kijött a Pubg New State. link
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #37882 üzenetére
Vagy úgy jár mint az Area F2.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #37878 üzenetére
Bocsi a dupláért már nem tudtam szerkeszteni. Itt egy cikk amiben leírják hogy miért került le mindkét áruházból. Szerzői jogi vita az Activision-el.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #37878 üzenetére
Nekem nem jött be. Igaz sok esélyt nem adtam neki. Csak 1 kört játszottam. Biztos visszakerül majd előbb utóbb.
-
törölt tag
válasz baal-amiga #37875 üzenetére
Leírod majd a tapasztalatod vele? Kíváncsi leszek milyen!
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #37870 üzenetére
Pár napja még fent volt play-en, le is töltöttem de nekem nem jött be. Töröltem is. Ahogy nézem nem csak a play áruházból tűnt el hanem az apple boltból is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Használ valaki Trust Gxt 590 gamepadot? Mennyire támogatják a játékok? Amikkel játszanák: Grid autosport, Rush rally 3, Cod, Gta. Vagy van jobb vétel ebben az ársávban?
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #37784 üzenetére
Úgy olvastam hogy lesznek még tesztek megjelenés előtt de nem hinném hogy tavaszig húznák. A diablo előregisztrációban van már ezer éve. Az azért más. Közben frissebb cikket olvasva tényleg azt írják hogy jövőre jön csak. Itt elég jól összefoglalják a dolgokat: link
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Felkerült a play áruházba a Battlefield mobile adatlapja. Ezek szerint tényleg lesz belőle valami. link
-
törölt tag
Rush Rally Origins előregisztráció: link
-
törölt tag
Mondjuk tegnap este is mentem pár kört és ott már jóval nehezebb volt. Három meccsből kétszer is kilőttek. Igaz mentem előre büszkén. Gondolván hogy a botok túl nagy ellenállást nem tanusítanak. (az eddig tapasztaltak alapján) Csak itt azért már voltak rendes játékosok is szerintem. Más: az mitől lehet hogy csak 60 fps-el megy a játék mikor beállítottam a 120-at? Kijelzőm tudja és szerintem a hardver sem kevés hozzá. (Op 8T, sd865)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fabokf #37644 üzenetére
Azért ez így kicsit kiábrándító szerintem. Nem azt mondom hogy vérprofikkal rakjon össze már az elején de azért így kb nulla kihívás van. Mindegy még játszok vele 1-2 hetet aztán ha marad a jelenlegi állapot akkor törlöm. Érdekes mert játszottam a hajós változatával is és ott már a legelejétől olyan meccsekbe rakott hogy örültem ha legalább egy valakit ki tudtam lőni. Vagyis biztos nem full bot-ok ellen játszottam.
-
törölt tag
Játszik valaki a world of tanks-al? Vannak bot-ok a játékban vajon? Feltűnően jól megy. Az első 20 meccsem aránya 80%-os győzelem, és volt olyan is hogy egy körben 4 ellenfelet lőttem ki.
-
törölt tag
Jön a Rocket League mobilokra! link
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #37542 üzenetére
Nem melegszik nagyon? Op 8T-men is jól fut de médium grafika felett már rendesen melegszik.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #37538 üzenetére
Milyen mobilon és grafikán játszol?
-
törölt tag
Hivatalosan is bejelentették hogy jövőre jön a mobilos Battlefield. link
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha tower defense akkor a mai napig a Jelly defense az isten. Ilyen hangulata nincs semmi játéknak a kategóriában. Ha nem kell a színes mázos maszlag akkor egy próbát megér. link
-
-
törölt tag
válasz Micsurin #37438 üzenetére
Rr3 köszi nem. Iszonyat iap éhes. Grid autosport minden szempontból jó lenne de csak kontrollerrel (ami nincs). Nagyon kényelmetlenül és rosszul oldották meg az irányítást képernyőn. Sokszor adtam neki esélyt de egy két verseny után ráunok a szenvedésre. Pedig nagy lelkesen első nap megvettem már.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz plejik #37423 üzenetére
Megnéztem a videót. Hát ez se az én játékom lesz pedig jónak tűnt. Az ilyen százzal beveszem a derékszögű kanyart sosem tetszett. Nem igaz hogy nem tudnak csinálni egy reális autóversenyes játékot. Az ilyen asphalt meg nfs féle álomvilágot kenjék a hajukra. Ez csak az én véleményem.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #37378 üzenetére
Még ebben a hónapban indul a béta teszt de csak amerikában. Remélem egy normális játékot kapunk és nem olyat mint pl a project cars go. Az első gameplay videóból sokminden kiderül majd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Trailer alapján egész jó autós játék jön majd a Codemasters-től. link
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #37303 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Ezt nézzétek milyen roncsderbis játék készül androidra! Tiszta flat out fíling brutális grafikával. Kb mintha pc-s játék lenne! Remélem egy sd865-ön eldöcög majd. Gameplay videó : link
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megjelent a Bless Mobile mmorpg is , sokat nem tudok mondani róla mert nem szeretem az ilyen játékokat de hátha valakinek tetszeni fog. Play link: link
-
törölt tag
Játszik valaki a Badlanders-el? Bejönnek az ilyen játékok de jó lenne aki elmagyarázná hogy mi merre hogyan.
-
törölt tag
Jön az Angry Birds Journey. Végre újra visszatérnek a régi recepthez. Video: link
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #37164 üzenetére
Holnap jelenik meg play-en ha minden igaz.
-
törölt tag
A héten jön androidra is a Figment: Journey Into the Mind. Videó alapján jó kis játék lesz! link
-
törölt tag
Kotor 2, december 18.—án jön. link Láttam itt sok a star wars rajongó csak azért. (Én gyűlölöm amúgy)
-
törölt tag
Van aki próbálta már 11-es droidon a Mudrunner-t? Elindítom és a mikor a töltés 90%-hoz ér kilép a játék. 10-es droidot használtam mikor megvettem az összes dlc-vel együtt és nagyon sok órát el voltam vele most meg nem indul. Grid autosport ugyanez.
-
törölt tag
11-es androidon próbálta már valaki a Mudrunner-t? Elindítom és mielőtt az elején a betöltés felmenne 100%-ig kilép a játékból. 10-es droidon simán ment.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #36843 üzenetére
Megkérdezhetem hogy milyen telefonod van?
-
törölt tag
Játszik valaki a Mudrunner-el? Ha telefont váltok vajon megmarad a mentésem és a vásárlásaim? Google play szinkronizáció megy és a játékon belül is bepipáltam a sync opciót.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #36700 üzenetére
Üdvözöllek a kapitalizmusban.
-
törölt tag
Nem akartam vitatkozni de el kell fogadni hogy semmi sincs ingyen. Régóta olvasom a fórumot és a nagy mobiljátékosok is úgy viszonyulnak ehhez mintha most töltötték volna le az első ingyenes játékukat. Mint írtam tudom hogy semmi sincs ingyen és lehet amit ti pofátlan lehúzásnak vesztek az csak a profit a játékfejlesztőknek mert ők sem unaloműzésképpen fejlesztik a játékokat hanem ez a megélhetőségük. Jogos, nem jogos, ez van. Ezért sem foglalkozok ingyenes játékokkal de itt sokan megpróbálják ezredszer hogy ez a játék biztos más lesz. Aztán nem. Én elmondtam mindent erről a témáról. Tényleg nem vitatkozni akarok ez csak az én véleményem/észrevételem. Mindenkinek jó játékot!
-
törölt tag
Komolyan nem értem itt sokatokat. Az ingyenes játékoktól mit vártok? Persze hogy lesz bennük iap vagy reklám. A fejlesztők sem szeretetszolgálat. Én le sem töltök már semmi ingyenes játékot (igaz a pugb mobile kivétel). Bocsi de itt akik kiakadnak azon hogy egy ingyenes játékban van iap vagy reklám azok nem tudom hol éltek eddig. Nem akarok vitát senkivel, nem azért írtam csak már valahol frusztráló hogy ennyi naiv ember van.
-
törölt tag
Olvastam hogy megjelent a mudrunner-hez a the ridge dlc, de a play áruházban nincs frissítés és a játékon belüli shop-ban is csak a valley dlc elérhető nálam Nálatok sem elérhető még? link
-
törölt tag
Amúgy csak ez a 9 misszió van mudrunnerben? 7-et megcsináltam már, igaz csak 1-2 csillagosra.
-
törölt tag
Na megvettem a Mudrunner-t, még csak a tutorialnál járok de nagyon tetszik! Az irányítást szokni kell. Néztem hogy játékon belül meg lehet venni egy dlc-t amiben egy új pálya van és három új jármű. Majd valamikor megveszem, most még elleszek az alap dolgokkal is.
Grafikát ahogy néztem nem lehet állítani, kicsit "kopárnak" tűnik p30-on de még így is ezerszer kidolgozottabb mint a többi offroad játék a playen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Trk.Adam87 #36160 üzenetére
Szerintem a warez ellen lehet hogy kér netet a játék.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #35961 üzenetére
Nekem is pont ez jutott eszembe.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #35893 üzenetére
Én tegnap próbáltam az Area2-t, és tetszik. A fegyverek hangja valami brutálisan jó benne! Játékmenetre más stílus mint a cod vagy a pubg. Egyenlőre bejövős csak meg kell tanulnom hogy mi merre hogyan benne. Mondjuk a kedvencem továbbra is a pubg, a cod-ot kb megjelenéstől 1 hónapig játszottam azóta el sem indítottam egyszer sem. Nem fogott meg pedig nagyon vártam. De ez már ízlés kérdése.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #35889 üzenetére
Ezért kell inkább pubg-zni
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest