-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
válasz
anonym1s #40940 üzenetére
Sziasztok!
anonym1s: Egy kis magyarázat: "Ennek a cellphonemic-nek az ügyfélszolgalata egy rakas szar"
Nincs ügyfélszolgálatuk, Két csinos kis kinai lány+négy fiatal srác. Az igaz hogy nem túl bőbeszédüek, válaszolgatás helyett inkább cselekednek. Viszont dolgoznak szo-vas. is. Álltalában vasárnap reggel szoktam track-ot kapni."Direkt megkerdeztem rendeles elott hogy van e nekik raktaron, es azt irtak igen van, amit mostmar erosen ketlek."
Nincs raktárkészletük semennyi!!!! Ez egy iroda egy shenzeni nagyáruházban ( Charbax riportja szerint) a földszinten a SingaporePost átvevőhelye. Az áruház mögött a CHINA TELECOM épített egy elektronikai raktárat, gondolom innen vannak cuccok.
Bocsássatok meg hogy leírom, de ez a cseteléses, levélírós, kérdezgetős, imélezős faszság csak ránk és az ukránokra jellemző europában szerintem ( ahogy olvasgatom a klf forumokat).
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest