- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- XPEnology
- Windows 11
-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
gipsztigris #80862 üzenetére
Persze,ez egyértelmű,de nem soc nem tudja,hanem b@sznak rendesen megírni a driverét.Valami ilyesmit olvastam a ruszki fórumon,de tény hogy az újjabb romjában már nem működik a Glonass vétel,viszont a "hagyományos" műholdak vétele nem lett jobb.Szóval én csak hanyagságra tudok gondolni...
Másrészt nem "e-penis növelő" mert ezt már itt kitárgyaltuk,hanem a munkámhoz kell hogy bírja a strapát.Ebből nem kell vitát csinálni...
UI:én nem fikáztalak tudtommal,se téged se a telódat,se azt hogy mit meg hogyan!Te állítottál valamit,én kulturáltan megcáfoltam.Ezt tartsd tiszteletben ha megkérhetlek! És ezek fényében kommentelj! Tévedtél,ennyi! Én is szoktam,nagy ügy!De erre nem a támadás,vagy a fikázás a megoldás!
Köszönöm ha megértetted!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest