-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #55760 üzenetére
Első gond az, hogy a MIUIban egyenlőre nem lehet default SIMet választani. MTK SOCnál úgy van megoldva, hogy először azt a SIMet kell betenni amit hívásra alapértelmezettként akarsz használni, boot, kikapcs SIM2 be, boot. Ez generált egy olyan problémát, hogy nem volt 3G(csak EDGE), viszont ez is orvosolható volt. Ha érdekel nézz be a Hongmi fórumra, ott leírtam linkeltem. Hozzátartozik a dologhoz, ami a legfontosabb, és legnagyobb királyság a Xiaomi telóknál, a fórum. Beírtam a problémámat és mind a kettőt fél órán belül megoldották, nagyon korrekten. Ezen kívül semmi gondom nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- Elden Ring
- Óra topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OpenWRT topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest