-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
105kacsa #111742 üzenetére
Bizony benne van mert ha már új SOC,hát legyen benne
. Most nem tudok képernyő mentést küldeni,mert a kollegám felesége azonnal beleszeretett és már nála van.De hidd el nekem,működik és benne van.A következő a lányomé lesz,de majd csak november végi rendeléssel...viszont éppen azért rendelem neki ezt a típust,mert engem maximálisan meggyőzött.Igaz,én még nem akcióban rendeltem,így 53e körül volt az ára B csomagban,de mindenkinek ajánlom a brazil reálos fizetést,mert így kb. 8e ft-al olcsóbban jött ki,mintha usa $-ban fizetek.Konkrétan a coolicool-tól rendeltem eu raktárból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- VPN topic
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest