-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz aldebaran #174496 üzenetére
A Files by Google nekem is maga nyitva meg a pdf-et, de pl a Cx File Explorer-ben megnyitva már te döntöd el, hogy mi nyissa meg.
(^)(>.<)(^)
-
ggeleven
őstag
válasz aldebaran #174494 üzenetére
Nyisd meg a mostanival és feladatváltóban meg tudod nézni, hogy melyik app is ez. Utána teló beállítások/alkalmazásokban keresd meg ezt az appot és annak a beállításaiban töröld az alapértelmezéseket vagy ha nem is használod, akkor törölhető is az app. Utána próbálj meg nyitni egy pdfet és jelöld be a mindiget a kiválasztotthoz. Így esetleg?
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
vacs
veterán
válasz aldebaran #158581 üzenetére
Engedélyezve van az apk telepités?
Próbáld meg másik fájlkezelőben és ezt a YouTube Vanced-et telepítsd!(^)(>.<)(^)
-
Somatom
veterán
válasz aldebaran #154578 üzenetére
Biztos, hogy nem kell gyári. A telómon (A9) és a tabomon (A11) is Nova fut és mindkettőn működik.
Probert75:
Ha kihúzod asztalra, akkor külön parancsikonokként is használhatók, így egybökésessé válik. De, Nova gesztushoz nem lehet hozzárendelni, mert sehol sem jelenik meg. Ami meg megjelenik (Videocamera), az hiába videófelvevő, akkor is a fénykép módot indítja. Sztem ez Samsung hiba.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kovisoft
őstag
válasz aldebaran #154564 üzenetére
Én Open Camera-t használok, ez abban az üzemmódban indul el, ahogy az előző futásnál hagytam: ha előzőleg videófelvétel módban volt, akkor következőleg is úgy indul.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest