-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz Viktor0610 #174864 üzenetére
nagyon köszi!
-
MODERÁTOR
-
attiati
veterán
válasz Viktor0610 #174862 üzenetére
Köszi, utóbbi megoldást kerestem
Screen cast / mirror PC-re? -
MODERÁTOR
-
attiati
veterán
Ha a képernyőfotó készítés le van tiltva egy appban, akkor az megoldható külső alkalmazással?
-
MODERÁTOR
-
Joker88
őstag
A honor mate 20pro telefonnak a tárhelye kezd szűkös lenni. A beépített tisztító szerint az alábbi mellékelt kép szerint majd 18 Gb-ot fel tudnék szabadítani.
Mi lehet ez a nagy fájl ? Gondolom a képekhez van köze . Törölhető?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
joelke HU
senior tag
Van olyan app, amivel a nothing phone-hoz hasonlóan átalakíthatóak a képek? [link]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi képernyőképet munkatársam küldte, neki iPhone telefonja van, egy email címről van szó, lehet, hogy tévedek, de ez a Gmail nála ? Ha igen, akkor ilyent androidon hogy lehet előcsalni ? Lényegében ami egyből megfogott, hogy adott névjegzékről küldött egy képet, és az elérhetősége email formába ott van. Nekem ilyen formába tetszik.
Viszont én a FairEmail-t használom, (több cím miatt ) ott valahogy lehetőség van ilyen hasonló beállításra, megjelenítésre? Szeretném "átláthatóbbá" tenni az email kapcsolatokat, magán és céges formába.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
svgyula
addikt
Üdv urak! Egy kérdés. Másnál is szórakozik a Where we go(ha használja?) nálam megint a Magyarország térképpel van szívás! Nem frissíti,ha letörlöm nem tölti le vagy legalább is nagyon hosszú ideig nem történik semmi! DE! Ami fura pl az osztrák térképet pikk-pakk azonnal frissíti, ha letörlöm letölti másik ország térképe ugyan ilyen, csak a magyar nem akar működni! Most ez csak szimpla szívatás lenne? Valószínüleg le kell szokni erről az alkalmazásról.Minden más GPS térkép frissítés működik! A sygic-et használom de az rengeteget téveszt!!!! Most volt 4 napom amikor minden helyre kellett napi 20-30 pont de 50% volt az esély hogy oda visz! Pl. simán túlvitt volna az adott objektumon (nevén nevezve tesco) ami meg volt adva célként! A duma a balra befordulás helyett "menj tovább 600 métert és fordulj jobbra"! Ami viszont fura a térképen a helyzetet mindig pontosan mutatta! Semmi előzmény, hogy fordulj x méter után balra vagy jelzés a balra fordulásra Ja és ahova mondta ott már a préri volt Egyszerűen csak a hugi nem tudta hol van! Ez egy fejegység.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
MODERÁTOR
Bocs, akkor csak visszajelzés nincs. Érdekes. 🤔
Xiaomi 13T
-
Laca0
addikt
válasz Mcrazy #174850 üzenetére
Basszus tényleg!
Köszönöm!
Túlbonyolítottam a dolgot. Tényleg, csak egyszer rá kell bökni és már ki is másolta.
Azért jó lenne, ha egy buborék felugrana, hogy kimásolva vagy valami hasonló.
De a lényeg, hogy működik
Céges MS fióknál tényleg ott van a "copy" jele, de az ügyfélkapusnál nincs. Viszont a rábökés működik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
MODERÁTOR
-
Laca0
addikt
Üdv Mindenkinek!
Szokatlan kérdésem lesz, de lehet, hogy most már többen is belefutnak ebbe a problémába: a Microsoft Authenticator alkalmazásban a generált jelszót ki lehet-e másolni valahogy a vágolapra? A Google Authenticator-ban hosszan rányomok, ki lehet másolni és beilleszteni a megnyitott helyre, alkalmazásba. De a MS alkalmazásában nem találok ilyen lehetőséget.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
paolinho
őstag
A külső hozzáféréshez szükséges engedélyek meg vannak adva, a Synology DS FILE appjával hozzá is férek az eszközhöz távolról is, én csak mint plusz lehetőség szeretném a Solid Explorer alól is elérni. De akkor nézelődöm, hogy mit, hova kell beírni az appban, hogy ez összejöhessen. Köszi az infót!
csipuka: Nagyjából ennyi lenne az én igényem is, mint Neked.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz paolinho #174843 üzenetére
Ha van valami (itt a NAS) ami a felhasználónév.synology.me címet frissíti neked (mint dinamikus dns..) és kívülről is elérhetővé teszed a portokat amik kellenek (port forward a routeren, control és data-ra és passzív portokra IS) akkor megy, de bármivel, nem csak azzal. Ez nem az alkalmazáson / kliensen múlik. Ha a NAS-nak van saját alkalmazása akkor az meglehet hogy maga az alkalmazás csinálja meg neked ezeket (hazacsörög a NAS gyártóhoz majd a NAS szépen üt neked lyukat a routeren, stb.).
-
paolinho
őstag
Én is köszönöm ezt az infót!
Azt még megkérdezhetem, hogy a Solid Explorer használatával megoldható, hogy távolról is elérjem a NAS-t, ne csak az IP-cím megadásával. Mert az úgy rendben is lenne, jó lenne ha a felhasználónév.synology.me vonalon is képes lenne erre az alkalmazás!
Ha képes, milyen beállítások mentén járható ez az irány? -
twine
veterán
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogyan mivel tudnám megoldani egy samsung táblagépen a lehető legegyszerűbben, hogy bekapcsolás valamint a jelszó beütése után egy alkalmazás automatikusan induljon el...nem háttérben, hanem "normál" módban...mint egy kiosk...gyakorlatilag...
köszönöm előre is a válaszokat
Szerk:
Ha lehet esetleg google play-en kivűl is elérhető alkalmazás érdekelne, mert felhasználói fiók nélküli táblákról van szó...
Persze ha rendszerből is megoldható lenne, az lenne a legnagyobb öröm[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Köszi mindenkinek!
Abban kéne még segítség hogy munkám miatt brutál sok szám van a telefonkönyvemben. Kb 20 ezer.
Rendszereznem kéne,sokat törölnék is. A duplikációk eltávolítása már kevés. Van esetleg ötletetek? Attól sem zárkóznék el, hogy pc-n rendszerezzem és úgy tegyem vissza a telefonra. -
Nekton
aktív tag
válasz Csápájev #174837 üzenetére
Általában ki is lehet választani, hogy melyik fiókok névjegyei legyenek láthatóak a névjegyzékben, tárcsázóban. Nem kell a fiókot törölni, ha amúgy más appban szükség van rá. Nálam hat gmail és két outlook fiók van bejelentkezve, de csak az egyik névjegyzékét használom a tárcsázóban.
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
válasz Viktor0610 #174836 üzenetére
Hála Istennek így van
-
MODERÁTOR
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,
Egy telefonon beléptem az e-mailembe gmail alkalmazáson keresztül és okosan szinkronizáltam a is a fiókomban szereplő számokkal.
Hogy tudom törölni róla az összes, csak ahhoz a fiókhoz tartozó számot? Ugye nem egyenként? Az nem baj,ha a fiókot is törölni kell.[ Szerkesztve ]
-
csinibá
tag
válasz Probert75 #174825 üzenetére
Hali ezeket már százszor átnéztem, de azért köszi a fáradozásod. Mindent frissítettem, mindent újraindítottam, vagy százszor, és láss csodát, X-plore egyszer csak beengedett.
Fogalmam sincs milyen hüle lehetett, és melyik eszköz agyában, de úgy néz ki, megoldódott a probléma. kopp. kopp.
Mindenkinek köszönöm a segedelmet!
-
pube111
senior tag
Üdv! Létezik olyan app (vagy megoldás) ami átküldi másik készülékre az összes értesítést, és a másikon értesítésként jelenik meg?
Autós android fejegységen szeretném látni a telefon értesítéseit, android auto nélkül. -
efi99
őstag
válasz Sasskent #174827 üzenetére
Hát pedig itt az van a 8.oldal alján:
https://doktar.mavcsoport.hu/print/pdf/node/397
Meg itt egy régebbi bejegyzés, de csak nem fejlesztették vissza:
https://www.facebook.com/mavcsoport/posts/menetjegyek-m%C3%A1r-pdf-form%C3%A1tumban-is-a-m%C3%A1v-alkalmaz%C3%A1sb%C3%B3la-leg%C3%BAjabb-verzi%C3%B3friss%C3%ADt%C3%A9s/3481985031895174/Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
crok
Topikgazda
válasz Sasskent #174827 üzenetére
FLAG_SECURE-nak hívják és API áthágás (értsd: nyitott bootloader, Magisk, Zygisk, LSposed és Disable FLAG_SECURE) nélkül nem tudod megoldani. Ilyen "egyszerű".
-
-
fdisk
őstag
Üdv.
Olyan appot keresek ami az aktív kijező időt méri, mutatja, és nem csak saccolja a fogyasztás alapján.
Köszönöm.
Gyári szoftverben már nincs ilyen. Régebben volt.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
csinibá
tag
válasz Probert75 #174808 üzenetére
leírtak szerint telepítve, automatán nem talál semmit, adatokat megadva nem csatlakozik.
Ez azért érdekes, mert mellette pedig a router appal, mobilnetről is, be tudok menni a router agyába, ugyan azt látom, mint az otthoni gépemen, és bármit is változtathatok rajta. -
efi99
őstag
válasz Pancsermeste #174819 üzenetére
Már zavarják a jelet a ......-k (az ország ízlés szerint behelyettesíthető).
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Pancsermeste
őstag
A pontos helyadatok be van kapcsolva.
Az érdekes még, hogy itthon vagy munkahelyen mindig pontos GPS adatot ment.
Ha kirándulni megyünk akkor van ez. Pl. tegnap Tatabánya alatt Csákányospusztán voltunk, a mentett képek koordinátái pedig Tbánya felett, Vértesszőlősre mutatnak.
De hogy lehet az, hogy csak nálam fordul ez elő, és két telefonommal is.
A Redmi régen pontosan mentett, google fotókban szépen kirajzolódott a túra útvonala a fényképezési helyekből. De pár éve még azzal kezdődött ez a probléma, azt gondoltam az új telefonnal jó lesz... de nem.-= Pancsermeste® =-
-
crok
Topikgazda
válasz Pancsermeste #174816 üzenetére
Tipp: lehet hogy nem a pontos (precise) hanem csak közelítő helyadatnak (coarse location) adtál engedélyt?
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a kamera app (gyári realme 12) nem a pontos GPS koordinátákat menti a fotóknál? Teljesen random 5-40 km-rel is téved.
Ugyan ez volt a RN9Pro telefonomnál is az utóbbi időben. Előtte hajszál pontos adatokat mentett. Pl. lefotóztuk a gombákat, majd egy év múlva pontosan visszataláltunk oda a koordináták alapján.
A kamera helyadat engedélynél csak az alkalmazás használata közben engedélyezett, állandóra nem lehet állítani, de gondolom nem is kellene...
Ráadásul futni szokott a GPX Viewer is, aminél jelzi is a GPS ikont az állapotsorban, de amikor átváltok kamerára akkor eltűnik a GPS ikon.-= Pancsermeste® =-
-
woodworm
veterán
válasz Probert75 #174811 üzenetére
A nagy többség olyan file kezelőt ajánlott, ami tud ftp kliensként működni. Viszont te is azok között vagy, aki nem pontosan a kérdésére válaszolt.
Az, hogy a Solid Explore nem csatlakozik mobilhálózatból az ftp szerverre, több okra is visszavezethető. Csak az egyik ok, hogy nem képes rá. -
Probert75
addikt
De srácok, ő nem ftp szervert akar a telóra, hanem bárhonnan el akarja érni a routerre dugott vinyót.
Én Solid Explorert használok és nem tudja elérni a asus routeres vinyót, csak belső hálózaton. Mobilneten már nem kapcsolódik a teló. -
poirot
őstag
válasz kaciokos #174805 üzenetére
Total commanderhez nem kell külön FTP plugin, alapból tudja. Én a Smart File manager-t szoktam használni és a PC-n a Total commandert. Most megnéztem, egyik file kezelőmmel sem müködik jelenleg a PC-n lévő Total commander. Nem tudom, hogy miért.
A MyPhone explorer megnéztem most, az rendben müködik. Az alábbi linken megtalálható. Magyarul tud, kell egy kliens program a telefonra, annak is ott van a linkje. Adományokat vár eleinte párszor, de az az ablak is eltünik. Teljes értékű.
[link] -
vacs
veterán
válasz csinibá #174804 üzenetére
Csak bonyolítja az ftp szerver is, az Asus routerben be kell kapcsolni a dlna média szervert és kész, tökéleten működik!
A hdd-t ezután elérem tv-ről, laptopról, mobil/tablet-ről is! Én VLC-t és CX file explorert használok.
Asus topikban segítenek.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Probert75
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz csinibá #174804 üzenetére
Pedig majdnem mind tud FTP kliens lenni..
Solid Explorer - Bal felül menü (három vonal) -> jobb szélen menü három pont -> Storage manager -> plusz gomb -> FTP..
MiXPlorer - Bal felül menü (három vonal) -> jobb szélen menü (az is ilyen vonalas) -> add storage -> FTP..
Cx File Explorer - Elindítás után középen a helyválasztónál Network -> New location -> remote -> FTP..
FX File Explorer - Network -> plusz gomb -> FTP szerver..
X-plore File Manager - még menüt se kell megnyitni mert ahogy indítod ott van hogy FTP -> add server..ASTRO File Manager & Cleaner - Storage locations -> plusz gomb -> FTP..
Total Commander - szerintem ezt már nem kell bemutatni.. mindben ugyanígy lehet kb mint a fentiekben (ha van benne ilyen funkció, de remélem azért ez a fél tucat példa elég).
-
-
bringasisti
őstag
Mai napom nehezen indul. Korábban írtam, hogy az SM-T 225 tablet mikor a Samsung Notes-be szeretnék írni nem nyitja meg az alkalmazást, kiírja hogy várakozás vagy kilépés. Most írni akartam a vérnyomás naplómat és egy karakter rosszul ütöttem. Korrigálni akartam, de nem reagalt. Oda koppintottam vagy háromszor, és az egész havi vérnyomás adathalmazt törölte. Mi lehet a gond? Szoftver vagy a vas adta meg magát. Mibe kerül bevizsgaltatni a készüléket, hogy milyen a műszaki állapota. Pereskedek, egy adat vesztés mint most a vérnyomás esetén..... Kiugrok az emeletről
BENEFON DELTA--------N8
-
Probert75
addikt
válasz csinibá #174799 üzenetére
Miért nem használod a sajátot hozzá, az Asus AiCloud-ot. A telepítés után ne indítsd el a progit egyből. A telefonnal kapcsolódj fel a routerre wifin, amin a vinyó meg van osztva. Indítsd el a progit a telón. Ha minden igaz látnia kellene a routered. Ha nem, akkor a progin belül alul, az Eszközök menüben add hozzá. Ha látja elsőre rendesen, akkor csináld végig a lépéseket, mindenhová ami kell, felhasználói név jelszó a routernek, meg miegymás. Ha itt látja, akkor már bárhol látja, csak legyen net a telefonon. Ha a telóról vagy rá akarsz másolni dolgokat, akkor az Asus AiCloud progiban, balra fenn hamburger menüben látható a telefonod, mint "Eszköz". Fájlok könyvtárak ijelölése után másolhatsz bármit oda vissza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Multiversus - Ezúttal végleg leállítják a játékot, de részben játszható marad
- Kutya topik
- Tervezett szerverleállás!
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 - A fejlesztők tisztázták, hogy még idén befut a sztori DLC
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok