-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz agy73p #135828 üzenetére
"De basszus minél fejlettebb minden, annál sz@rabb is."
Ez nekem régi vesszőparipám. Régen, a 8-16 bites korszakban célszerűek voltak a szoftverek, emiatt egyszerűek, könnyen áttekinthetők, takarékosak stb.
Most meg csinálnak valamit, de legyen csilivili, megdizájnolt, csomó funkcióval, nem baj, ha a júzerek nem is tudnak róla. Ja meg persze reklámhegyek, mert kell a zseton.
Aztán emiatt hatalmasra hízik, áttekinthetetlen lesz, ha valami fejlesztés miatt beugrik egy hiba, lehet, hogy még se találják az okát. Pláne, ha még integráció is van (pl. SAP).Dolgoztam egy magyar betonipari célszoftverrel (Mix'P), aminek a fejlesztője bizalmasan elárulta, hogy már ők se tudják, hányadán állnak vele, annyira áttekinthetetlen lett a sok kérés miatti fejlesztés (tódozás-fódozás inkább) okán.
Úgyhogy én már visszasírom a régi időket ilyen szempontból. -
Fall-N
veterán
válasz agy73p #135796 üzenetére
Nekem meg jópár verzió óta nem küldi el a képeket csak órák múlva. Hiába frissült azóta többször, nem javult meg. Érdekes módon a Lite változat nem produkálja ezt a hibát.
Hogy mi az oka? Az hogy egy hitvány szar a Facebook alkalmazással együtt. Hiába frissülnek, sok hibák ugyanúgy megmaradnak.
GEPESZ66: Miért olyan életbevágóan fontos? Egyszer kell beállítani, majd csinálni egy mentést róla, utána meg csak használni. Kit érdekel, hogy magyar nyelvű vagy sem. Egyébként is várhatsz a csodára, valakinek le is kellene fordítani. Addig nem fog bekerülni.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz agy73p #78949 üzenetére
Droidwall csak root-al működik. Root nélkül esetleg ez vagy ez vagy ez.
(#78947) teo77: Köszi, ne írogass privátot, mert egyből megy a /dev/null-ba. Annyi elég volt, amit itt olvastam.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Interactive Brokers társalgó
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tomato firmware
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...