-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz LonGleY #52254 üzenetére
"Az újabb Androidokon a Chrome a "beépítetett" böngésző, nemde?"
Biztosan így van, nem tudom, nem vagyok szakember... Csak azt tudom, hogy a Note 8.0 sem túl régi, max. egy éves típus. Eredetileg 4.1-es androiddal jött ki, viszonylag gyorsan megkapta a 4.2-es frissítést, és hosszú várakozás után most jött ki hozzá a 4.4.
És valamennyi ROM változatban volt-van egy gyári böngésző, PLUSZ Chrome.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
drmotto
őstag
válasz LonGleY #52254 üzenetére
És (#52255) beg:
A többi widget átméretezhető a G2 gyári launcher-én, csak ez nem. Szóval nem a launcher a hiba.
Amúgy nem szenvedek vele, láttam, hogy frissült, ezért kipróbáltam. Ennyi.Megjegyzem egy se ér semmit szerintem, mert a lakóhelyemre (pest melletti település) egy hete ír vihart az összes, még akkor is, amikor 30 fok volt. 6 andoidon 6 féle van, mind hülyeséget ír.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...
Állásajánlatok