-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
válasz #64638144 #170244 üzenetére
"olyan memóriája van, hogy bármit megjegyez egy hallás után, és mégis a kocsijában hagyja mindig a brifkóját."
Látod, nem a memória problémája ez, hanem szórakozottság. Az ellen a telefon sem feltétlenül jó, mert lehet, hogy legközelebb az marad otthon. Amúgy szerintem ez hitvita, kinek mi fekszik, azt használja és kész.
A készpénz használatának fontossága a gazdaságra meg egészen más téma lenne. -
DrKapocs
őstag
válasz #64638144 #170244 üzenetére
Az én olvasatom szerint senki nem utálja a GPay-t, én semmi ilyesmit nem olvastam ki az eddigi kommentekből. Totál felesleges egy újabb személyeskedő off-hullámot elindítanod. Van, aki készpénzzel, van, aki kártyával, van, aki telefonnal szeret fizetni. De teljesen felesleges feszültséget generálni ebből. Nincs ezzel semmi gond, eltérő fogyasztói preferenciáink, szokásaink vannak, ennyi. El kellene ezt tudni fogadni, a Te szokásaid nem jobbak és nem rosszabbak, mint más embereké; ő úgy szeret fizetni. És akkor mi van, neki úgy jó. Attól, hogy Te a GPay-t szereted, ettől még másnak nem kell szeretnie. Ez egy kicsit übermensch, nárcisztikus hozzáállás.
Én pl. szeretek órával fizetni, én már a telefont sem veszem elő. Akkor most én vagyok az überkirály?! Ugyanmár, egy pályaudvaron ez az egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest