-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz efi99 #156931 üzenetére
Jajj, nem-nem, félre ne értsd, nem kioktatni vagy bármi ilyesmit akartam! Tudtam, hogy Google találat volt mert még a Play-t is US-el pásztázza ("unintelligens") így a linkek is általában US-el jönnek a találati listába. Csak arra utaltam, hogy ezt a linket így PC-n megnyitva nem tudja az ember a készülékére letolni az app telepítését mert belépett fiókkal is szürke lesz a gomb. A telepítés magában a Play Store-ban a készüléken már nem fog problémát jelenteni ennek ellenére mert ha ebből a linkből lesz a készüléken a Play Store-ban megnyitva ott már minden okay lesz, nem nézi csak a package ID-t.
-
crok
Topikgazda
válasz efi99 #156929 üzenetére
Mind PC-n mind mobilon böngészőben megnyitva a végén levő
&gl=US
miatt lesz gond [kép] de pl. csak az&hl=hu
-val (vagy nyilván totál a teljes trailing nélkül) működik rendesen mert akkor a belépett fiók preferenciája alapján mutatja (ha az nincs akkor a böngészőből kinyerhető adatok alapján) [kép&gl=US
nélkül] ugyanis az&gl
-el országot adsz meg, az&hl
-el pedig nyelvet. Így működik pl. a Play Scraper is. -
crok
Topikgazda
válasz Ellia #156904 üzenetére
Anydesk Remote Control - távvezérlés, kb. bármiről bármire: Android, Windows, macOS, iOS, Linux (Arch-ra AUR, Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, CentOS, RHEL és generic), FreeBSD, Raspberry Pi, Chrome OS
-
-
crok
Topikgazda
válasz PitLee #156831 üzenetére
A routered most tökmindegy mi. A tab pl. nem tud 5GHz-et, nem tudom (mert nyilván 0 dokumentáció van) hogy szór-e 5-n vagy csak 2.4-en, szóval egy rendesebb (dual 2.4GHz + 5GHz) telefonnal látod ilyenkor azt a hot-spot WLAN SSID-t? A videóban levő arc is sokat cseszekedik vele mire egyáltalán elkezdi a töltő szórni azt az SSID-t (legalábbis hogy elkezd látszani is a listában..).
-
crok
Topikgazda
válasz Landsmann #156805 üzenetére
A GSM és az az éra amikor te még ezt így tudtad csinálni még teljesen más volt.. én Motorolával meg Ericsson-al csináltam de azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán. Mindenesetre ha van root akkor Network Signal Guru, de csak az aktív SIM hálózat celláiról tud info-t adni ez is.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz user26 #156771 üzenetére
@kereső: Neked ez a HentaiOS-ed van még mindig gondolom.. az meg Pixel Launcher-es.. abban meg ez nem kikapcsolható ahogy emlékszem (már ha a második képen a Google keresőre gondolsz).
Vagy ha a vízszintes fehér vonalra gondolsz (ahol ha felhúzol akkor előjön a Google segéd) akkor az a gesztusvezérlés jelzése, az talán a gesztusvezérlés beállításaiban kikapcsolható, meg a segéd is kikapcsolható. De hogy az nálad milyen menüpontban lesz......
-
crok
Topikgazda
válasz tpeter77 #156765 üzenetére
A linket nyitottad meg böngészőben a telefonon? Vagy ezt Google Play-ben kapod?.. A Super Backup Android 5 és felette megy (az írod az is van), az SMS Backup and Restore talán megy 4.4.2-n de lehet ezt a készüléket már nem is engedi fel a Google mert régi (nemrég dobálták ki a support-ot 4.1, 4.2, 4.3-ra tuti).
-
crok
Topikgazda
válasz tpeter77 #156762 üzenetére
Hm.. miért lényeges hogy ismered-e a fiókjelszót ami be van rajta léptetve? Ha eléred a Play Store-t akkor tudsz telepíteni, az SMS Backup & Restore pedig tud file-ba menteni, azt a backup-ot átküldheted a másik készülékre akár Bluetooth-on vagy akár Snapdrop-al / Sharik-al * is vagy ezer más módon is. De ugyanilyen remek alkalmazás még a Super Backup & Restore - SMS, híváslista, kontaktlista file-ba mentése, visszaállítása file-ból ennek is megy és van benne backup megosztás funkció (fogadó - vevő oldal).
* Snapdrop: vagy mindkét eszközön böngészőben megnyitod a [snapdrop.net]-et vagy használod a Snapdrop app-et (keverheted is ha akarod..), megtalálják egymást és tudsz küldeni szöveget, file-t.. vagy pl. Sharik. Ha érdekel [itt] írtam róluk, keress rá a Snapdrop-ra, ott lesz a Sharik is. A küldött file nem kerül köztes szerverre ki egyikkel se, teljesen helyi 1:1 "megosztás".
-
crok
Topikgazda
válasz dokee78 #156751 üzenetére
Ilyenről nem tudok.. annyit lehet megnézni, hogy a fiókkal belépve itt az myaccount.google.com-on bemész a Security-be, ott a Signing in to Google részbe és ott a 2-Step Verification-ben lemész a Backup codes-hoz, ott lesznek a kódok, ott kinyomtathatod ha kell, letöltheted ha szeretnéd vagy generálhatsz teljesen újakat is. A közvetlen linkje a menünek (persze belépés után..):
https://myaccount.google.com/two-step-verification/backup-codes
De ez csak a Google fiókra vonatkozik, más, Google Auth.-hoz hozzáadott oldalakra nem.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz zolikaDB #156746 üzenetére
Kint is van a frissítés:
NewPipe v0.21.16 -
crok
Topikgazda
válasz kaciokos #156730 üzenetére
Shelter (Google Play-ről vagy F-Droid-ról) / Island (Google Play-ről vagy Insular ha F-Droid-ról töltenéd le) megoldja, csinál egy work profile-t és oda is átteheted az app-et. Vagy pl. Parallel Space-el klónozhatod.
-
crok
Topikgazda
válasz kutga #156656 üzenetére
APKMirror-ról egy nagyon régit leszedsz.. ami mellett még az van írva hogy elmegy rajta.. vagy alternatív kliensekkel lehet próbálkozni.
-
crok
Topikgazda
válasz GEPESZ66 #156618 üzenetére
Régebben K-9 de már egy jóideje FairEmail vagy MailDroid,
több info itt a mail app-ekről, jól működő IMAP beállításról GMail-hez ..
vagy mégtöbb info itt hogy mit használok még.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz bul07 #156596 üzenetére
NewPipe-ba ZIP-et kell importálni, CSV-t csak akkor ha nem akarja megenni a ZIP-et de megeszi a ZIP-et. Le is írja mikor a Subscriptions menüben megnyitod a Subscriptions felirat mellett jobbra a kis nyilacskát hogy hogy kell csinálni (vagy itt a linken az FAQ-ban): Import from -> Youtube -> Google takeout manager-t megnyittatja veled böngészőben, be kell lépni (csinálhatod PC-n is..) -> Legörgetsz a Youtube-hoz -> kis boxot kiválasztod -> aztán All Youtube data included -> itt lesz egy lista hogy milyen info legyen benne az exportban, itt csak a subscriptions legyen kiválasztva (deselect all és utána csak a subscriptions, így gyorsabb, mindegy egyesével a subscriptions-ön kívül minden más kikattintgatni..) -> tovább -> Export once -> type: zip -> create export -> mókol -> megcsinálja -> ott lesz mellette a Download gomb -> ezt letöltöd -> ezt kell importálni NewPipe-ban. Így leírva bonyolultnak tűnhet de 15x több idő volt leírni mint megcsinálni.
Szerk: akkkkkkor mindegy
[ Szerkesztve ]
-
-
crok
Topikgazda
válasz batagy #156558 üzenetére
VLC - én még mindig ajánlanám, szerintem ingyenesen az egyik legjobb svájcibicska erre
MPV - ingyenes, nyílt forrású és nagyon puritán videolejátszó
Just (Video) Player - egy másik ingyenes és nyílt forrású videolejátszó (Google Play / F-Droid / GitHub forrás / GitHub releases - APK letöltés)
Ezek faék egyszerűségűek. Nem tudom mennyire letisztult vagy egyszerű kell legyen, Pulsar-t / Misicolet-et használok én is ha számít.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz cidalain #156546 üzenetére
Esetleg inkább Android szakmai, esetleg több infoval, mint pl. milyen cuccos a cuccos, esetleg van-e itt topikja, annak van-e összefoglalója, etc.
-
crok
Topikgazda
válasz szita.erno #156443 üzenetére
iCsekk? Én ezt használom évek óta, nem a Simple app-en keresztül fizetek hanem Simple fiókkal, átírányít a weboldalára, ott belépsz Simple fiókkal, fizetsz, visszadob az iCsekk-be, boldogság. De beállíthatsz credit card-ot is mint fizetési eszköz, akkor (is) a Simple Pay-en keresztül visz az út, ott is lehet menteni kártyát. Esetleg ha használsz reklámblokkolót amúgy akkor azt kapcsold ki amikor regisztrálnál kártyát, hátha csak az a baja..
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz naroslife #156414 üzenetére
Akkor javaslom a Magisk topikot, meg az összefoglalóját, meg folytassuk ott (már ha kell). A gyorstalpaló 11. ponttól kezdheted ha már a SafetyNet zöld (de inkább javaslom hogy olvasd át az egészet hogy képbe kerülj!). A MyRaiffeisen felismeri az elrejtett (random pgkID-ra átírt) Magisk app-et is de ott van rá az AirFrozen vagy az Ice Box [link].
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz naroslife #156409 üzenetére
Gyári ROM gyárilag fent levő billentyűzettel biztosan megy de a Swipe-al is (tudom mert használom a MyRaiffeisen-t - nem valami szürke forrás az a Swype apk?). Magisk pedig van fent - én inkább SafetyNet-re gyanakodnék még mindig. SafetyNet ctsProfile pass? Magisk milyen verzió? Universal SafetyNet Fix modul verzió? Vagy Riru + XPrivacy Lua megoldást választottad? Android verzió? Készülék?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz st6969 #156295 üzenetére
A játék elérhető Play-en. A moddolt warezolt változat nem érhető el csak himihumi forrásból. Namost.. Google Play Store-ban megnézed a játékokat mindeben ott van (eredetileg): Contains Ads·Offers in-app purchases - Bármelyiket megnyitod az általad linkelt oldalról akkor a "mod info" az app-nél mindben az hogy "Mod menu, Unlock all" meg "Everything is open" meg "MOD, Unlocked" aztán "Unlock the full version". Még DMCA szerecsenmosdatás is van az oldalon amiről beszélsz, csak olvasd el.. "ha olyat látsz itt ami szerinted a tied akkor szólj és eldöntjük" meg egy kiváló FAQ amivel mossák kezeik, sose volt senkinek még problémája az app-ekből meg nem ők csinálják a modokat, csak összegyűjtik és kézzel válogatják, becsszónincsbennesemmigázos. Majd burkolt torrentoldal emlegetés.. regex/ joker/ wildcard-al.. után a téma tudnivalók említése se véletlen volt. Ettől lesz warez nem attól hogy én azt mondom az. De mivel nem az én készülékemre akarsz ilyet telepíteni igazából nem érdekel. Csak warezolás ne legyen már ha tiltott.
-
crok
Topikgazda
válasz st6969 #156290 üzenetére
Warezról nem beszélünk.. OK? VirusTotal-ra feltöltöd ha már annyira akarod.. de hagyjuk már a warez kártékony nem kártékony, etc. témát, légyszi.
-
crok
Topikgazda
válasz Luissimo #156229 üzenetére
Esetleg ha feliratkozol egy custom calendar-ra, URL-el? Arra van két tippem [1] [2] kis angol tudás nem árt meg ugye a pontos helyed hogy hol nézze hogy mikor van napkelte / napnyugta és az alapján kell megcsinálni az URL-t amit majd hozzáadsz a calendar.google.com-on (bal oldalon alul a további naptáraknál lehet úgy emlékszem). Fotós ismerősök használják. Ha pillanatnyi kell.. akkor inkább egy időjárás app.
-
crok
Topikgazda
Néhány app ami leárazva érhető el most (vagy még mindig):
Nova Launcher Prime:
1830.-helyett most még mindig 79.-
FolderSync Pro:1790.-helyett most még mindig 899.-
1DM+:790.-helyett most 339.- letöltésvezérlő, szerintem a legjobb a piacon
Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR:1490.-helyett most 409.-
Moon+ Reader Pro:2590.-helyett most 1399.-
SafeInCloud Pro:3299.-helyett most 2090.- ha valakit érdekel az ilyesmi
A Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is a199.-ár helyett (kiv. persze a támogatás app):
Simple Gallery Pro - Photo Manager & Editor
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw Pro
(F-Droid-ról persze ugyanúgy beszerezhetőek ingyen is mint eddig).Valamint a Worms 2 Armageddon, Worms 3 és Worms 4: mindhárom játék most
1590.-helyett 439.- darabonként, ha valakinek esetleg nosztalgiázni támad kedve. -
crok
Topikgazda
válasz lovi27 #156013 üzenetére
Az egyes régiók legalacsonyabb árán lett meghirdetve.
-
crok
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #155991 üzenetére
Ez egyrészt nem Android alkalmazás kérdés (szóval igazából erősen offtopik itt, inkább a készülék saját topikja (bármi is legyen......) vagy az Android szakmai) másrészt meg te tudod hogy milyen adottságok állnak a rendelkezésedre a szolgáltatóddal és a készülékeddel: van-e stabilnak mondható WIFI kapcsolat, van-e lehetőség ezen keresztül VoWIFI kiépítésére.. van-e értelme arra állítani. A készüléked leírja egyébként a három módot viszont a fordítás egyébként igen gyatra. Ha van lehetőséged VoLTE és|vagy VoWIFI használatára (ami stabil és jól is működik..) akkor jó lehet az első. A második az a VoWIFI preferált (és mobilhálózat használata ha nincs más), a harmadik meg a mobilhálózat preferált (és VoWIFI ha nincs más..).
-
crok
Topikgazda
válasz batagy #155985 üzenetére
Inkább a teljes URL-t posztold amit próbálsz nézni, szerintem ott lesz a gond.
Az biztos, hogy valamilyen Google fiókba be vagy lépve (mert írja, hogy amúgy hogy az összes eszközödre letölthető vagyis tudja hogy vannak eszközeid vagyis be vagy lépve valami fiókkal) de pl. a Google keresésből megnyitott Play linkek vége valami olyasmi, hogy &hl=en&gl=US amivel nem fogod tudni telepíteni ha a fiók mondjuk eleve magyarországi. Az URL végéről töröld ki a sallangot, csak az app neve maradjon a végén, így menni fog onnan is a telepítés, majd kéri fogja hogy melyik eszközre akarod távolról telepíteni meg kéri majd a fiók jelszavát utána.
[Szerk.]: miközben írtam rá is jöttél.@poirot: Nem igazán kell. Fiókba belépsz, Play-ben keresgélsz, ami tetszik telepíted. Akkor van gond ha ott van a végén az a plusz info (pl. Google keresés miatt mert odateszi a pl. a nyelv mellé a területi "sallangot" is), de azt levágva teljesen ugyanúgy fog menni mintha kikerested volna Google Play-en simán.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Sanyi.mTs #155955 üzenetére
Ez volt a Google Play linkje az AndroBench-nek de már nincs fent Play-en.. a weboldala él még. APKMirror-on, Aptoide-on meg hasonló oldalakon pl. fent van.
-
crok
Topikgazda
@Somatom: Erre mondjuk app se kellene neki, a tárcsázóba beütött *#*#4636#*#* (*#*#INFO#*#*) után vagy Settings -> About phone -> Internal memory-ra többszöri rábökés után is ugyanabba a menübe vinné. Amit beállít itt viszont nem jegyzi meg, restart után vissza fog állni 4G preferáltra.
@Jazz: nem fogod tudni átállítani a WLAN hot spot csatornát.. ügyes algoritmus állítja automatikusan (és itt most az ügyest a legszigorúbb szarkazmussal értsd).
-
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #155923 üzenetére
Notification History - értesítések tartalmának, megjelenítőjének nyomonkövetésére, logolására, mondjuk ezt az alkalmazásindítás szerintem nincs benne..
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #155892 üzenetére
Rosszul tudod, a permanent notification csak az egyik régóta elterjedt, relatív egyszerű és jellegéből adódóan széles körben "jól" működő programozói workaround és baromira idegesítő ha engem kérdezel (akkor lássak értesítést ha értesíteni akar egy app vagy folyamat). Van rá megfelelő programozási megoldás minden SDK API-ra (csak simán Youtube-on órákig lehet nézni Google alkalmazottakat és igen jó szakembereket ezügyben előadásokat tartani) hogy egy-egy app megfelelő folyamata fusson / bent maradjon. Ja, hogy vannak fejlesztők akik ezzel nem foglalkoznak vagy nem jól.. ja az AOSP forrásba bele-belenyúlnak a gyártók is, főleg pl. a memóriakezelésbe, ActivityManager-be.... ettől még a permanent notification egy borzasztóan idegesítő "megoldás" imho.
-
crok
Topikgazda
válasz ollie #155879 üzenetére
Hát azért vannak módszerek meg beállítások amivel egy jól megírt app bent tartható Mindenesetre tény, hogy most pont úgy jártam, hogy a világon majdnem mindent elkövettem (az uninstall-on kívül és még egy dolgon kívül) hogy a Mi Home app NE küldjön értesítést.. és nem lehet rávenni Csak akkor nincs értesítés ha konkrétan kikapcsolom az értesítéseket Csak hát ugye Xiaomi Hiába, minden szentnek maga felé húz a keze
-
crok
Topikgazda
válasz ArthurShelby #155875 üzenetére
Alternatív áruházak vannak, mint pl. az Aurora Store [F-Droid] [GitHub] vagy a Yalp Store [F-Droid] [GitLab] [Weboldaluk] vagy manuálisan leszeded amit akarsz mondjuk az APKMirror.. APKPure.. UpToDown.. oldalakról valamelyikről ha fent van amit keresel.
De ha nem lépsz be akkor még adódnak majd gondok mert olyan app-ek amik kifejezetten építenek pl. a Firebase-re vagy más Google szolgáltatás(ok)ra (vagy pl. licenszelésre) nem vagy nem biztos, hogy tudnak működni.
Szerintem paraszt megoldás, de ennyi erővelmi lenne, ha regelnél egy céges "eldobós" semmire se használt Google fiókot?[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz csipuka #155851 üzenetére
Nálunk sokat nyesett az akkuból a GMaps pár éve.. átálltunk Life360-ra, kikapcsoltuk pl. a vezetésérzékelést de alapból is sokkal takarékosabb mint a GMaps és ugyanúgy térképre teszi ki merre van, tud értesítéseket is küldeni érkezésről / indlulásról (ingyen korlátozott, csak 2 helyre van értesítés de korlátlan a check-in ha szólni akarsz hogy odaértél valahova). Csak ez az eredeti kérdezőnek nem megoldás ha SMS-es (vagy legalábbis on-demand) lekérdezés kell és nem folyamatos tracking.
@MC Pite:
A Glympse-t használtátok eddig? Ha nem akkor az is megér egy próbát.
Esetleg automatizálóval? Lehet szüttyögősebb de 100% egyedi megoldás. Tasker vagy Macrodroid topikban hátha.. (SMS érkezést úgy tudom tud kezelni mindkettő, arra lehetne alapozni hogy kérjen le egy pozíciót és ugyanúgy küldje is tovább az adatot). Tasker - PH! topik - Kisokos & MacroDroid - PH! topik - összefoglaló -
crok
Topikgazda
válasz szimi57 #155714 üzenetére
Tök jó! Az a fajta tartó amit használsz is tök jó - csak én a műszerfal fölött szerettem volna látni az infót (alul így beakasztani nem is tudom, nincs rá hely) és taszkváltással a Sygic mellett akartam volna használni.. na, azt a tartómat megette a nyári nap, egyszerűen "kitágult" a műanyag Így maradt a CD helyébe betolt tartó, másik meg egy A oszlop mellé a kis háromszög üvegre betett vákuumos tartó, az is jó mert mellette felhúztam a tápot fixen egyből alá és se nem takar ki semmit se nincs napfényben nyáron.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz szimi57 #155704 üzenetére
A Torque Pro baromi jó, [én így használom]. Igen, logot is csinál ha kell de szerintem azért vastagon olcsóbban hozzá lehet jutni jól működő ELM327 dongle-hez és a Torque Pro-val együtt is 5K alatt lehet maradni. Bár ha csak utat meg gyorsulást kell méretni akkor a Torque meg egy dongle ágyúval verébre.
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #155679 üzenetére
Nekem pl. eszembe nem jutna ugy csoportositani.. de ha irsz esetleg a fejlesztonek lehet beleteszi. Bar a FAQ szerint nem nagyon akar ilyesmit, max a GMail fele csoportositas van meg.
-
crok
Topikgazda
Nyomd hosszan, és nézd meg milyen app-re ugrik a beállításokban vagy eleve keresd meg a beállításokban az alkalmazáslistában. Szerintem nem vezeték nélküli vészhívás hanem értesítés (wireless emergency alerts), talán véletlen a menüben jártált és bekapcsolta.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz dbj19 #155608 üzenetére
A Xiaomi sajátja vagy megy vagy nem - de az biztos.. inkább jól bevált 3rd party:
Super Backup & Restore - SMS, híváslista, kontaktlista file-ba mentése, visszaállítása file-ból.. app APK-k mentése. Root nélkül.
SMS Backup & Restore - másik SMS, híváslista, kontaktlista mentése file-ba, visszaállítása file-ból.. Böngészőben meg tudod nyitni a készített SMS-, kontakt- és híváslista XML file-t, lehet nézni / olvasni.. a nézegető csak megnyitja a file-t, nem tölti fel sehova, helyben a böngészőben történik a feldolgozása és megjelenítése az XML-nek. Root nélkül.
Csinálsz egy mentést, átmásolod a másikra és visszaállítod (vagy eleve Google Drive-ba mented és a másikon egyből onnan állítod vissza).
-
crok
Topikgazda
Szerintem Black Friday alkalmából belehúznak páran most: nézegetem az általam naponta végiglapozott oldalakat és itt van pár (szerintem érdemes) alkalmazás ami most le van árazva:
Pulsar Music Player Pro
1499.-999.- -- nem mellesleg az ingyenese is nagyon jó
Poweramp Full Version Unlocker1400.-419.-
FBReader Premium2599.-1799.-Servers Ultimate Pro
2890.-1599.-ARC Launcher Pro 2021
999.-169.-Unified Remote Full
1499.-459.-Valamint egy nagyobb lista androidpolice-on.
-
crok
Topikgazda
válasz alex devil #155464 üzenetére
Itt mindent megtalalsz: [link]
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #155374 üzenetére
Offba teszem mert ugyan ilyet nem tudok (meg szerintem nem is igen létezik mert az értesítések az adott app-hez tartoznak, ha nem az app teszi permanens értesítéssé akkor nem lesz permanens) viszont esetleg Notification History-t használhatnál erre - így ha törlöd is vissza tudod nézni az értesítések tartalmát utólag.
-
crok
Topikgazda
válasz kiraly.andra #155348 üzenetére
Hm.. nem használsz Adblocker-t? Az a localhost mint domain abban a linkben nekem gyanús.
-
crok
Topikgazda
Ma megint le van árazva a Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR ha valakinek épp most lenne rá szüksége (
1490.-389.- mondjuk elvileg $1 de mindegy..). -
crok
Topikgazda
válasz kutga #155286 üzenetére
Nem tudom melyik alternatív klienst ÉS melyik protokollal használtad (POP3 vagy IMAP)* és hogy hogy állítottad be a GMail-t hogy hogy kezelje a törlést.. de nekem ilyen problémám nincs, ajánlom a FairEmail-t, MailDroid-ot, K-9-et, Bluemail-t:
FairEmail - szintén nyílt forrású (reklámmentes) email kliens, enyhén fizetős kényelmi szolgáltatásokkal
MailDroid - ingyenes (de nem nyílt) email kliens
K-9 - ingyenes, nyílt forrású email kliens (Google Play link - csak alig frissül Play-ben de a beta kb. ugyanúgy megy ki mint a GitHub release-ek, használd azt ha a legeslefrissebb verziók kellenek de a Play-ben a beta ugyanaz lesz)
Blue Mail - ingyenes email kliens, szerintem nagyon jó!*IMAP-ot használok és a FairEmail FAQ (153) szerint van beállítva a Gmail:
a weben belépve a Settings -> Forwarding and POP/IMAPWhen I mark a message in IMAP as deleted:
Auto-Expunge off - Wait for the client to update the server.
(az Auto-Expunge on az alapértelmezett)
- valamint -
When a message is marked as deleted and expunged from the last visible IMAP folder:
Immediately delete the message forever
(Az Archive az alapértelmezett - az a gond)És így tökéletesen működik - az említett 4 app biztosan, FairEmail-t használok most főleg.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #155281 üzenetére
Force close / restart után cold start van - akkor látni fogod te is
-
crok
Topikgazda
válasz p.t.r #155263 üzenetére
Azért még pl. a GetApps-el (nem ezzel mert ez kínai) megpróbálnám frissíteni magát a Mi Calendar app-et, hátha akkor újra megjelenik, vagy ugyanígy egy APKval megpróbálnám "frissíteni", mondjuk APKMirror-ról leszedni egy APK-t és telepíteni (a zöld ikonos kell szerintem neked, nem a fehér mert az kínai).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest