-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #93179 üzenetére
Nem 4.4-be hanem az 5.0-ba került be natívan a képernyő videó API-ja. Természetesen azóta vannak rá root nélküli applikációk. Azért sem működik jól 4.x-en a képernyő videó felvétel, mert nem szabványos API-n alapul. Ugyanígy volt a képernyőkép mentéssel is. ICS óta van rá szabványos API, előtte csak rootal lehetett csinálni vagy ADB paranccsal. Ott is valamelyik telefonon működött valamelyiken nem.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #93168 üzenetére
Van az összes ROM-ban - amelyik megkapja a Google cerifikációt persze - egy updater program, amelyik a háttérben frissíti a Play Service-t és a Play Store-t. Természetesen felhasználói beavatkozás nélkül. Olyasmi, mint számítógépes világban a "silent install".
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nekem is ezért nem befutó ez a JetAudio. GoneMAD sokkal jobban személyre szabható és érdekes módon az összes fajta ID3tag-et (leginkább ID3v2-et használok) jól jeleníti meg.
@Narxis: Nagyon jól néz ki ez a cliMate. Nem zabálja az akksit? Tetszik, hogy úgy néz ki mint a stock Samu widget, vagyis ez szebb is. Csak az sajnos nem működik Novával.
Ez a sok Play store hiba meg szerintem inkább szerver oldali lehet. Eleve random dobálja a hibát, meg OS verziótól függetlenül előjön.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz enginev3.0 #92772 üzenetére
Így már érthető. Nem tudom találsz-e rá. A beépített böngészőben nem lehet URL-t megadni ez a gond, megkerülni meg nem tudod. Szerintem nem publikus a Facebook VPN, gondolom a reklámokozó cégek használják főként, amikor átdob a honlapjukra.
-
Fall-N
veterán
válasz enginev3.0 #92767 üzenetére
Facebook Lite nem jó? Az csak hivatalos FB cucc.
De ilyesmi a Metal for Facebook és a Folio is. A FB honlapját nyitja meg, mint egy böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz berobi78 #92754 üzenetére
Nem tudom mit használsz rádió programként. Ha van widgetje, akkor rakj fel egy C-Lockert és ott ki tudod tenni a widgetet. Én a zenelejátszót vezérlem a Music profillal. Ha bedugom a headset, akkor aktiválódik. Be tudod ugyanezt állítani akár a rádió widgetjére.
@Somatom, @zeon.hu Nekem sem akart frissülni a C-Locker hiába nyomtam a frissítés gombra. Rányomtam az Összes frissítésére és akkor frissült. Úgy látszik elég bugos ez a Play verzió.
@kuksa90: Valami kilövi és utána indul el.
[ Szerkesztve ]
-
-
Fall-N
veterán
válasz #61600768 #92692 üzenetére
De tényleg tudja (legalábbis Nova launcherrel), megvettem annó akcióban és azt használom most is. A feloldó kulcs tényleg 30-at mutat, de a Today maga nem.
@batai15: Amúgy Nova + ikon pakk és bármelyik naptár ikon úgy mutatja. Általában fizetős pakkok tudják. Pl. Glim, Iride UI stb.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Narxis #92636 üzenetére
Érdekes. LG pedig nem dzsunka. Azt hittem valami kínai telefon valami webshopos ROM-mal és a base.apk meg valami Play utánzat huncutság. Pedig akárhány telóm volt (Alcatel, Sony, Samsung) a Play Store com.vending.android néven volt/van. Mondjuk annyira átbarmolják már a gyártók a vanilla Androidot, hogy rá sem ismerni.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Narxis #92624 üzenetére
Az hogy lehet? Eredetileg com.vending.android.apk néven fut a Google Play. Milyen telefon? Valami tákolt GApps csomag lehet rajta?
Amúgy ez a reklám egyszerű link/parancsikon ami átirányít egy weblapra ami reklámoz. Független a WebViewtól, az csak egy eszköz, ami meghívja a parancsot, mivel az az alapértelmezett. Sok warez és torrent site is oda irányít át, vagy nyit meg sok ehhez hasonló reklámoldalakra. Persze ha van valami AdBlock akkor az megakadályozza.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz aprokaroka87 #92566 üzenetére
Semmi köze a Webviewhoz. Bármelyik böngészőben előjön ha nincs reklámblokkoló fent. Mármint előjön például Firefox alatt is, az nem Webview vagyis Blink alapú. Undorító és agresszív reklám és sokan akiknek lövésük sincs róla el is hiszik, hogy van vírus náluk. Honnan tudhatná ugyan egy weboldal bármiféle scan nélkül?!
-
Fall-N
veterán
Én megvettem először a PowerAMP-ot, a Shuttle+-t és a GoneMAD-et. Shuttle+ jó lenne csak nem működik az EQ az S4-en. GMMP pedig nagyon jó, személyre szabható részletesen és jó az EQ is.
Ez a JetAudio nekem sem szimpatikus az IAP-vel. Főleg, hogy parasztvakítás lehet a plusz két fizetős addon. Ha a telefon SoC-jében nem jó minőségű a hangchip akkor a Bongiovi sem tud csodát tenni. Árban hasonlóak a GMMP-vel és a PowerAMP-pal.
PowerAMP nekem már kissé avítt de majd a 3.0-ás verzió még segíthet rajta. Remélem majd az online license check is kikerül belőle.
@Jakuu: Nálam a Firefox (stabil) + AdBlock- + uBlock kiegészítő a nyerő. Mostani FF verzió fürgébb.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Darkcomet #92286 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ez is csak egy skin a WebView motorra nem önálló böngésző? Nem fér bele 300 kB-ba, amikor a WebView UI nélkül +50 MB (konkrétan nálam 57.7 MB).
Szóval semmivel sem jobb, mint a többi, kár fizetni érte.
Önálló motort a Chrome (Blink), Firefox (Gecko) használ.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Az hogy lehet, hogy barátnőm telefonja már 3 frissítést kapott a TeslaUnread-re (4.0 ➡ 5.0.1➡ 5.0.2 ➡ 5.0.3) én nekem mégcsak a 2015 júliusi 4.0 van GPlayen? Manuálisan kellett felraknom az APK-MIRROR-ról. Nova Prime is megvéve ha ez számítana. Elvileg azonos típusú a két telefon, egyforma ROM-mal. Mondjuk sosem értettem a GPlay rolling out mitől függ.
@tybsen: Fú nekem is lenne sok ötletem ha kónyítanék a programozáshoz. ☺
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz tybsen #92181 üzenetére
Én is jártam már így nem is egyszer. Megszűnt például a material kinézetű XDA app nyom nélkül. (Valaki még anno ajánlotta is ezt és jó kis progi volt.) Sehol sem lehet találni, se az összes alkalmazás között sem a vásárlások közt a Google Play 'Saját fiók' menüben.
De így volt a Wallhvn app is, azt is megvettem csak valaki leszedette az NSFW hátterek miatt.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #61600768 #92107 üzenetére
Szoktam a gyárit is használni az tényleg jobb a Swype-nál, sőt egész jól használható. Egyedül a másol/ beilleszt/ kijelölés/ nyílbillentyűk hiányoznak.
@goe1: Régen azt csináltam de ahogy air is írja azért ne én tanítsam meg az összes ragot, a fejlesztők dolga lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz AMD Power #92061 üzenetére
Az a baj, hogy egyik sem tökéletes. Megvettem a Swype, Fleksy, SwiftKey billentyűket mégis felváltva kell használnom őket. SwiftKey nem tud ragozást, viszont jól ajánlja fel a szavakat.
Fleksy jó lenne csak nincs benne swipe.
Swype meg újabban mindig azokat a szavakat ajánlja fel amik nem relevánsak. Régen jobb volt. :[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz w.miki #92050 üzenetére
PixelPhone Pro jól keres, nem ajánl fel fölöslegesen olyan találatokat amit írsz. Akcióban el lehet csípni olcsóbban. Én a 0.1$-os akcióban vettem meg.
@EmberXY: Nem. Az a programok gyorsító tárát törli, nem a ROM-ét. Ha nem raksz fel másik ROM-ot akkor nem kell foglalkozni vele. Ott lényeg, hogy formázva meg törölve legyen az előző maradványai.
Ez a Swype egyre rosszabb. Olyanokat ajánl fel, hogy iszonyat.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #79335424 #92037 üzenetére
Az az igazság, hogy rendszeresen követem a topikot, így sok program ötlet innen van. 😀 Clipper+-t például tőled olvastam, köszönet is érte. Na meg persze pár körből G+-ról, oda is szoktak sok jó applikációt promózni.
@Aweriot Én ezt használom MP3dit Pro.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz bigdady #92032 üzenetére
Igen utána szerkesztettem a hsz.-en, úgy látszik, hogy herélt változat van a J5-ön, nem olyan, mint az S4-en.
Szerk.: Már csak az a kérdés, hogy ez a Samsung ROM hibája vagy a Viber sara. Mondjuk ha az FB Messenger jól működik akkor inkább a Viber a gyanús. Nem lépődnek meg. Régebbi verzió csinálta nálam is. A mostani jó nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz bigdady #92030 üzenetére
Hogyhogy nincs? Mobilarena tesztjében is ott az ikonja:
Szerk.: most olvasom nincs azon belül ilyen menüpont.
Beleolvastam mondjuk múltkor a J5 topikba, mának is gondja van a Viberral. Pont barátnőm únokahúga is J5-öt kapott így néztem be a topikjába. Pedig ő is használ(na) Vibert.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #61600768 #92022 üzenetére
Nem feltétlen, mert sok program tartalmaz olyat, hogy memóriában tartás, amihez már régóta az a trükk, hogy a statusbaron elhelyezi az app az ikonját és(/vagy) értesítést is tesz ki állandóra. Ha az értesítés prioritása magas akkor nem lövi ki a rendszer. Nálam így működik az E-Robot, Clipper+, C-Locker stb.
Vibernél nem tudtam, hogy félrefordítottak-e és ezt takarja a menüpont vagy sem.Az Intelligens kezelő pedig tényleg így működik, azt nem tudtam biztosan van-e J5-ön (bár az összes új Samu 5.x ROM-ban van tényleg). Nálam is ki vannak véve az ilyen jellegű programok plusz a Nova launcher és a C-Locker is.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz bigdady #92016 üzenetére
Estleg próbáld meg ezt Viber beállításokon belül:
Általános ➡ Viber-állapotikon megjelenítése.
Ez arra szolgál, hogyha kevés a RAM akkor ne lője ki az Android a háttérben futását a Vibernek. J5-ben elég kevés a RAM (1,5 GB) így biztos, hogy ez a baj nem beállítás probléma.
Sajnos a droidnak (most már) legalább 2 GB vagy több kell, hogy ne lövöldözze ki a háttérben futó service-eket. Android 4.x alatt meg elég volt az 1-1,5 GB, de azóta nőttek az alkalmazok mérete, meg a memória igénye.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #79335424 #91984 üzenetére
De be tud égni ám! S4 (9506) KitKat alatt az állandó fekete statusbar miatt beégett a kijelzőm. Mióta Lolli van rajta és mindig más színű (transparent sbar) azóta nem romlott tovább, bár ki fogom cseréltetni, ideje már.
Így égett be, hogy a statusbar világosabb színű, mint a kijelző többi része. Miértjét én sem értem, mert elvileg fekete pixel nincs is AMOLED alatt, mert olyankor egyik pixel sem világít. De így látszik a gyakorlat mást mutat. Topikjában más is írta már, hogy ugyanúgy járt.
Chrome miatt én is írtam a hivatalos developer fórumon pont emiatt. Amúgy sem értem minek erőltetik a fekete statusbart ha már material a Chrome többi része.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz gyuri81 #91633 üzenetére
Én nemrég írtam a fejlesztőknek pont emiatt a hivatalos Chrome fórumon, remélem lesz belőle valami.
A honlapot kell úgy megírni, hogy színes legyen. Nagyobb külföldi portálok már felkészültek rá pl. Androidpolice. Hogy a magyar portálok mikor figyelnek ilyenekre az rejtély. Szerintem soha. -
Fall-N
veterán
válasz holozis_HUN #90824 üzenetére
Fel se kell telepíteni:
www.app-sales.net -
Fall-N
veterán
válasz Narxis #90704 üzenetére
Volt valamikor. Azóta ES is tele van haszontalan dolgokkal tömve. Az új UI meg egyenesen borzasztó. Semmi köze a Materialhoz hiába hivatkoznak rá.
Véreshurka: Igen lehetne ingyenes a Mega plugin, de így is aki megvette az unlockert a régi Classichoz (mint én is) az tudja használni az új verziót is. Az unlocker olcsóbb, mint az IAP féle feloldás. Így kompenzál a fejlesztő.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Maxximus #90312 üzenetére
Egyre viszont kell vigyázni, ha két külön Google fiók van és egyiket használod vásárlásra akkor csak az elsődleges fiókban működnek az alkalmazáson belüli vásárlások. Ha mindkét accounttal lett véve valami alkalmazáson belül akkor is csak az elsődleges fiókét fogadja el!
Én pont így jártam. Elsődlegessel megvettem az AMdroid ébresztőt, a másikkal meg az Action Launcher 3-at. Egyszerre mindkét vásárlást nem ismeri fel. Nem tudom miért nem tudja ezt megoldani a Google.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz domerator #90282 üzenetére
A Nova amit évek óta használok és nem fogyaszt sokat. Ha nem kellenek neked az extra funkciói akkor elég lesz Prime nélkül is. Valószínű ugyanígy áll ez Apex launcherre is.
Vagy ennél is egyszerűbb a Google "indító".
Ahogy Somatom is írta a launcher önmagában nem felelős a fogyasztásért. Minél több oldal, widget, esetleg élő háttér van annyival többet dob a fogyasztáson.
+ Mivel SAMOLED elvileg a sötétebb szívek kevesebbet fogyasztanak (főleg fekete).[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz ignisz #90210 üzenetére
Sajnos a sok selejt lockscreen alkalmazás közül csak a WidgetLocker volt egy jó alternatíva, amit már nem frissítenek évek óta.
Viszont azóta lett a sokkal jobb C-Locker Pro ami sok mindent tud, egyedül csak azt nem, hogy te állítsd be a widgetek rácsméretét (4x4). Én például az időzített profilokat használom, így nappal más a háttér, mint este (full fekete SAMOLED miatt), így nem égeti ki a szemen a kijelző.
Estleg a kőbalta egyszerű AcDisplay még jó, de ott is fix méretű négyzetes widget tehető csak ki.
Egyéni csúszka egyikben sincs, C-Lockerben van legalább több fajta.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Érdemes frissíteni a C-Locker Prot, mert mai (7.8.0) build megkapta az egyedi widget (max 4x2 méret) opciót a Lollipop notifikációs stílus mellé. Támogatja továbbá a Lollipop swipe-action funkciókat is.
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #88402 üzenetére
Akkor nem jók az információd, mert a legutóbbi frissítés óta már magyar nyelvű a Facebook. Az más kérdés, hogy egy használhatatlan szar.
Én nem használom, de a barátnőm igen. Ha jót akarsz akkor használod böngészőből.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Ez (így) nem igaz! Nekem Galaxy S4 (i9506 s800 verzió) 5.0.1-el. Első indításkor az alkalmazásoknak meg kell adni a jogot az SD-re íráshoz, utána lehet használni. Ez nem csak Samsungnál van így hanem a Lollipop egyik újítása ez.
Meg lehet adni azt is, hogy csak egy konkrét mappába tudjon írni az alkalmazás. Erre van egy szabványos API, amit ha a gyártó a ROM-jába implantált akkor működik is. Természetesen fel kell erre készíteni az alkalmazást is.
Én is Solid Explorert használok és működik, de ugyanígy az F-Stop Pro is. Eddig nem tálaltam olyat applikációt, amely ne támogatta volna.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
A beállítások menü is megér egy misét az ES-nél, meg így az egész olyan hülyén van felépítve. Az oldalsó sidebar tele van haszontalan dolgokkal, holott csak a lényeg kellene.
Solidnál logikusan van felépítve a menü, és csak a fontos dolgok vannak a sidebaron. Lehet oda tenni könyvjelzőket (tetszőleges mappákét), itt vannak a cloud elérhetőségei stb. Apróság de mutatja a különböző tárhelyek nagyságát és a telítettségét - ugyanígy a felhő tárhelyekét is.
ES pluszba telerakja bloatware-rel az ingyenes változatot érthető okokból.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
A kinézet relatív, egyébként is ha nem tetszik akkor ott a Holo kinézetű Classic változat. Nekem tetszik a material.
Egyébként mindent tud a Solid és sokkal átgondoltabb program, mint a szedett-vedett ES. A support is kiváló, bármit írsz a program készítőjének igyekszik belepakolni.
attiati Azt az Android rendszer (kernel) foglalja le, mármint a hiányzó RAM-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
De nagyon kevés az a fél giga! De nem csak az, az 1 GB is határeset már. 2 GB RAM fölött kezdődik a normális működés, azzal el lehet lenni.
Sajnos akárhogy nem tetszik ha elavul valami akkor le kell cserélni. Gondolom otthon sem Pentium I-es gépet használsz 16 MB RAM-mal. "Optimalizálhatsz" te akármit a programok ugyanannyi memóriát igényelnek attól, és ugyanúgy szűk keresztmetszet marad a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #82627 üzenetére
Felraktam én is, tényleg alig tud valamit, ráadásul felfalta a RAM-ot is, így kuka lett gyors.
Az F-Stop viszont jónak néz ki, csak drága a Pro változat. Elég sok a beállítási lehetőség, csak az a fránya ad-banner az aljára nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Elvileg a legfrissebb augusztus 29-ei 4.5.3 is még a Q-Supreme Team által készített. Nekem még nem frissült a 4.5.2-ről. Szóval a felvásárláson kívül még nem nyúlt bele a CM.
Ha nagyon rossz irányba fog elmenni a "fejlesztés" akkor kipróbálom a Focus nevű applikációt. Ígéretesnek néz ki, bár lehet nem olyan gyors mint a Quickpic.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Ajajj. Quickpic by Cheetah Mobile. Kíváncsi leszek mikor teszik tele reklámokkal...
-
Fall-N
veterán
válasz Mr Dini #80738 üzenetére
Jó a PowerAmp, meg is vettem én is, de van pár hibája:
- Liszensz probléma offline: ha nincs internet és pont azt akarja ellenőrizni, hogy eredeti az unlocker akkor letilt még nem tudja ezt megtenni. Sokan reklamáltak már a fejlesztő tesz rá...
- Nálam az előző SONY és a mostani S4 LTE-nél is halkabb, mint a gyári lejátszó vagy másik egyéb. (EQ nélkül is)Bár fent van most is a PowerAmp én a Shuttle+ lejátszót is megvettem (1$) és jobban bejön. (Ráadásul full material). Igaz nincs annyi beállítás de nem is kell.
Esetleg még ugyanolyan jó a PlayerPro is az is jó lejátszó.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #20749568 #80173 üzenetére
Van jobb is. A Dentex Youtube downloader.
Nincs benne reklám, önállóan frissül. Igaz, hogy még holo designos, de annyi baj legyen. Ha ezt használod elfelejted a TubeMate-et.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz LyonnaisFan1 #78258 üzenetére
Szerintem ezeket érdemes használni (Apex és Nován kívül):
Google Now launcher, Aviate, Action Launcher, Smart Launcher 2 & 3, Buzz Launcher, Themer, Atom Launcher stb.
A többi vagy boatware (lásd GO Launcher) vagy ócska MIUI utánzatok (pl. Apus, Zero stb.)
Ezenkívül van csomó Lollipop Launcher átnevezve.Én maradok a Nova Primenál.
Seth: Nálam sem megy Chrome alatt. Biztonsági tanúsítvány miatt elhasal.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz vadászcsiga #76044 üzenetére
Ez érdekes mivel nálam a Chrome nem fogyaszt sokat, ellenben az UC nálam mindig a háttérben futott. Chrome nem fut ha nem hasznalom. Opera nyilván ugyanúgy teljesít, mivel az Opera is Chromium project.
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #74497 üzenetére
Nem akarom rootolni a garancia miatt (1 hónapos a teló), meg amúgy sem lenne egyszerű a Knox miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz vadászcsiga #74492 üzenetére
Persze kinek mi a fontos. Mint írtam én is használtam a Sony-n de most, hogy erős a telefonom jó a Chrome és nem meríti az akksit sem nekem.
AdBlock miatt fent van a Firefox is. Ha lenne Chrome mellé akkor nem kellene az sem. -
Fall-N
veterán
válasz kisspall #74488 üzenetére
Félreérted. Nyilván arra gondoltam, hogy belenagyítasz egy QHD képbe, amíg M=1:1-ben látod (tudod dupla kopp, ami UC-n ugye nem működik az össze-vissza megjelenítés miatt). Vagy egy 12 MP-es képbe. Nem 10x-es zoomra gondoltam... Nem vagyok én sem hülye, érdekes más böngészőben normális a kép.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz vadászcsiga #74434 üzenetére
Természetesen ki van kapcsolva és a képminőség is 'high'-ra volt állítva. Ismerem a beállításokat sokat használtam anno.
Próbáljátok ki, hogy nézzétek meg egy képet bele majd zoomoljatok bele. Rögtön latszik, hogy a kép tömörített és nem eredeti a minősége.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Egy baj van az egész UC böngészőkkel, de nekem nagy. Az, hogy nem jól jeleníti meg a képeket túlságosan tömöríti. (Mondjuk tudom az okát, indiai piacra van szánva ahol gyenge az internet.) Ez mellé a sima még használ saját beépített kép megjelenítőt, ami totál fölösleges. (A bloatware linkeket meg sem említem...)
Tudom, hogy gyenge telefonokra nincs nagyon más, ami nem lassú, de újabbakra totál nem jó. Sajnos a HD is tömörít így oda a HD szó értelme. A mini jól jelenít meg, de az meg full fa pad és sokszor összeomlik.
Buster17: Próbáld ki a Mercury Browsert. Van beépített Adblock is benne.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz LonGleY #74165 üzenetére
Én megvettem a Flud Prot és tökéletes. Régóta használom. Előtte kipróbáltam majd mindegyiket, de ez jóval olcsóbb, mint az uTorrent/BitTorrent vagy a tTorrent. Ráadásul megkapta a Material kinézetét is egy ideje.
@JonnyJoker01: Nálam nem állt még le sosem.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Persze érthető amit írsz de jön a DE. Telepítsék úgy, hogy ne rendszeralkalmazás legyen hanem sima. Akkor simán el lehet távolítani. Én telómon is volt egy csomó T-s cucc, azokat simán le lehetett törölni, egyedül a TripAdvisor volt amit nem. Azt letiltottam. Kell a francnak.
-
Fall-N
veterán
válasz Daemos #73967 üzenetére
Le lehet szedni a MIUI Express/Lite-ot is. Bónuszként van benne tárcsázó még SMS kezelő is.
Holát nem ismerem, mert nem szeretem az ilyen app drawer nélküli MIUI-szerű cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Ezt mind tudja a Nova is.
Közben eszembe jutott mi hiányzik még az Apex mind a Solo Launcherből, a widget átfedés. Na meg a Lollipop animációk. (Például az app drawer ikon animálva átalakul a programtárrá.)
Egyébként az Apex még jó, de a Solo nem követi azt a minimálisra irányt, így van benne fölös dolog. Se a memória tisztító sem egyéb más nem kell egy launcherbe. Ez volt a GO-val is a gond. Hízott a sok bloatwaretől frissítéstől frissítésre.
-
Fall-N
veterán
-
-
Fall-N
veterán
válasz LonGleY #73814 üzenetére
Már nem sokáig, mert a Nova béta már Material, nemsokára tudja a stabil verzió is.
Egyébként ugyanazt tudja, mint az Apex, de annyival még többet is, hogy van beépített KitKat és Lollipop ikonkészlet is. Apex önmagában nem tudja ezt, mindenképpen kell telepíteni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Te kevered a dolgokat. KitKat (4.4) óta nem írhat nem rendszer alkalmazás SD kártyára. Ez nem feltétlenül érinti azt, hogy az alkalmazások egy része áttehető-e SD-re (App2SD). Sok gyártóspecifikus ROM-ban működik, valamelyiken nem. Pl. Samsung, LG, Huawei támogatja. Huawei tud írni SD-re KitKat alatt is.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz LonGleY #73291 üzenetére
+1
Megsúgom, hogy előbb-utóbb minden lejátszóból ki fog kerülni a kodek a jogi problémák miatt. Amelyik fejlesztő nem tejel a jogtulajdonosnak az nem használhatja. Az AC3 a Dolby tulajdona és nem hagyják csak úgy jófejségből a dolgot.
Egyébként marha megerőltető letölteni azt a zip fájlt. Még rá is kérdez, hogy használja-e...[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Régen szerettem a régi telefonomon de nem jó a képmegjelenítése nagyon tömöríti. Ezen kívül a reklámok sem kellenek bele lásd első oldal. Erősebb telefonon szépen fut a Chrome is én azt használom. Adblock miatt fent van a Firefox is, az is bőven használható.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz vadászcsiga #56204 üzenetére
A 35 az utolsó jó verzió az a fölötti 36-tól rossz.
-
Fall-N
veterán
válasz vadászcsiga #56179 üzenetére
A Chrome a ludas. Főleg, hogy van benne most egy szép hiba is sok oldal töltés után üres lapokat ad csak és onnan nem is jön helyre. A hivatalos fórumon is van sok bejegyzés erről. 37 béta dettó ugyanez.
-
Fall-N
veterán
Chrome sajnos bukta mert csak Android 4.0+, GB-re nincs. Maxthon sajnos elég bugos a mostani verzió például nem hozza be a könyvjelzőket.
Szerintem próbáld meg ezeket: UCbrowser, Dolphin, Baidu browser. Ezek sem sajnos a legjobbak, főleg régebbi vasakon. Én is a Chrome-ot használom jobb híján bár nem is rossz csak a kevés RAM miatt újratölt mindig.@Somatom: Ahhoz képest, hogy mekkora cég az FB felvehetnének egy normális főprogramozót meg egy grafikust mert elég szégyen amit kendácsolnak.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Sokan irtatátok milyen időjárást használtok. Én az Accuweather Pro-n kívül ajánlom még a Weather BZ-t. 3 szolgáltató időjárás adatait tudja (Accuweather, Foreca, Weather Underground) és a MIUI időjárás alkalmazása alapján készült.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nemsokára valtozhat a szabály, ugyanis jön az iGO androidra és iOS-ra.
-
Fall-N
veterán
válasz zsoltzsolt #53118 üzenetére
Mi alapján? Természetesen a Google account szerint. Legalábbis én bejelentkeztem a felhő mentésbe és ott ellenőrizte a fiókomat. Én is megkaptam a 10 témát. Én anno az 1$-os akcióban vettem meg.
Ha már más nem említette akkor én igen, jók az új emoticon csomagok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok