-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz tonyqa23 #23607 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a baj... gondolom ezt használod. Mivel eddig csak egy készülékkel nyomattam, sokat nem tudok. Az olyan bedugom és működik volt.
-
fatal`
titán
-
VeryByte
őstag
válasz tonyqa23 #23421 üzenetére
Van abban a PC-ben WIFI vagy USB kábelen szeretnéd? Ha van WIFI, akkor Connectify vagy ha kábelen jön a net és van wifi, akkor ad-hoc hálózat és internet sharing.
USB kábelesre még nem volt szükségem, mert laptopozok és ott van wifi,"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
pikszel
addikt
válasz tonyqa23 #22817 üzenetére
A Camera 360-ban van olyan effekt, hogy tilt-shift. Szerintem ezt keresed.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz tonyqa23 #22362 üzenetére
Megvan a hiba, gondolom a ROM újrarakása megváltoztatta a Device ID-t, az nem stimmelt.Átírtam és működik.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
wardemi
senior tag
válasz tonyqa23 #21068 üzenetére
API-t úgy kell elképzelni mint egy szolgáltatást. Pl google apijai vagy a facebooké. Konkrétabban google maps api ott annyit kell tenned hogy a google-nek átadot a paramétereket és cserében ő vissza dob válaszként pl azt a helyet amit te megadtál. Tehát egy harmadik fél által kiadott kiterjesztett felület amin neked csak a paramétereket kell megadnod és az api végzik el a melót (nem a webserver hanem ahol az api fut pl) és kapsz egy választ. Höhh rem így kissé érthetőbb volt de ha konkrét kérdés van lehet egyszerűbb .
Másik példa pl a facebook apije amivel egy alkalmazásba be lehet lépni egy face hozzáféréssel ott is ugyan ez
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz tonyqa23 #20978 üzenetére
Hajnali 4 körül frissítettem, semmi gond a widgetekkel eddig.
(#20979) vegytek: Van, RDP klienst keress.
(#20989) xSide: Azért került ki, mert a Google megtiltotta a fejlesztőknek, hogy a Playen kívül frissüljenek az alkalmazások.
Pontosabban az ilyen appokat előbb-utóbb törlik (nyílván ez a rejtett megoldás maradhat).
(#20990) KISDUCK: Ha jól emlékszem az asztali winamp abszolút útvonalat tesz az m3u fájlokba (C:\valami\valami.mp3 stb.) ezt az android nem fogja lejátszani. Ha mégsem így van, akkor ellenőrizd, hogy a relatív útvonal jó-e, illetve jó helyre másoltad-e az m3u fájlt, ha utána sem megy, akkor esetleg próbáld meg a powerampot, vagy magát a droidos winampot.
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz tonyqa23 #20978 üzenetére
Nálam nem volt ilyen gond...
Egy tipp, mivel kikerült a normál módú frissítés keresés pl. beta verzióhoz az Apex-ben a developer funkciót aktiválva újra elérhető lesz!
Apex/Beállítások/Az Apex Launcher névjegye és sok klikk a verzióra, ekkor egyet visszalépve megjelenik a 'Fejlesztői beállítások' lehetőségdjtemplar: szívesen
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #20308 üzenetére
Elég bárhonnan uninstallálni. Persze nem árt, ha fent vagy neten, hogy erről visszajelzést küldhessen..
Volt már, hogy egy megvásárolt cuccot félrekonfiguráltam, és inkább úgy gondoltam, hogy újratelepítem, erre újra meg kellett vennem, mert még negyed órán belül voltam. :]
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz tonyqa23 #20147 üzenetére
Részemről lezártnak tekintem a beszélgetést Veled. Csak annyit kérdeztem hogy hány óra a kijelzőhasználat Nálad, mert nem volt még dolgom GrandX-szel, és kiváncsi voltam. És nem tudom mi a problémád a kérdéssel, mert nem azt kérdeztem hogy ,,hány napot bír az akksid?''.
Mindegy, hagyjuk..[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Milestone2
nagyúr
válasz tonyqa23 #20078 üzenetére
Nem tudom megkaptad-e már a Google Play.apk-ot:
itt van a legfrisebb (tegnapelőtt jött ki) Google play linkje
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
Polemius
senior tag
válasz tonyqa23 #18539 üzenetére
Pár napja nekem is zabálni kezdte valami az akkut.
GSam csak a rendszerre mutogatott.
Gyanakvásból kilőttem a Viber-t. Azóta a korábbi ütemben merül. Szóval szerintem tegyél egy próbát vele.
(Legfeljebb ha nem a Viber, akkor folytatod a kilépegetést. )Valamit nagyon elk@rt@k a viberben úgy látszik.
-
törölt tag
válasz tonyqa23 #18539 üzenetére
Ebbe a topikba is nézz be, itt is vannak okosok. Csak hogy a kérdésre is válaszoljak: piszkáltad a telefonod bootloader-ét? Esetleg cseréltél kernel-t? Custom ROM? Nekem ez a hiba már fél éve jelen van, és nálam ELVILEG a bootloader megpiszkálása nem tett jót a telefonnak....Android-nál elvileg sok olyan helyzet előfordulhat ( valószínűleg a tied is, és az enyém is ilyen ) hogy " loop " alakul ki egy folyamatnál, azaz folyamatosan a rendszer egyik része dolgozni szeretne valamivel. Milyen programmal nézed, hogy mennyit ébresztett a telefon? Ha root-olva vagy, egy terminál emulátorba ezt pötyögd be:
su
dumpsys alarmEz kilistázza, hogy mik tartják ébren a telefont, az Android Rendszeren belüli " összetevőket " is jobb esetben képes megmutatni. Esetleg egy BetterBatteryStats-ot is érdemes lenne megpróbálni, ha még nem használtad, akkor írj nekem privit, és segítek a továbbiakban.
-
wardemi
senior tag
válasz tonyqa23 #17517 üzenetére
Én még nem vettem észre túlzottan nagy csúszást (bár az is igaz hogy már csak a taptun használom) gondolom nálatok is úgy van hogy app nyitáskor frissítsen. Gondolom fönt taptunál a szinkronizációs idő eltérhet esetleg vagy nem tudom .
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
-
rjg
őstag
válasz tonyqa23 #16383 üzenetére
Az az igazság, hogy nálam a Handcent nincs hibernálva, így nem tudok biztos választ adni. Szerintem egyébként igen, mert kap a rendszer egy hálózatüzenetet, ami valószínűleg felébreszti az sms app-ot, de az a biztos, ha kipróbálod.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
válasz tonyqa23 #16357 üzenetére
A fene tudja. Érdemes lenne a Grand X topikban rákérdezned, hogy másnak van-e ilyen gondja. Ha nem készülék specifikus, akkor Neked kell megoldást találnod. Mondjuk veszteni valód nincs, egy wipe-pal megpróbálkoznék a helyedben a Dalvik cache-t, cache-t (esetleg battery stat-ot) törölve a recovery-ből.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz tonyqa23 #16354 üzenetére
A fogyasztással nálad lehet gond. Nálam a Hadcent fogyasztása nem észrevehető. Ha van root jogod, tedd fel a Greenify-t és add hozzá a Handcent-et, hátha segít.
-
R19
senior tag
válasz tonyqa23 #12843 üzenetére
BetterBatteryStats.
Az alarm menüpontja ragyogóan listázza az ébresztéseket. Rootolt telón működik. -
tomy86
addikt
válasz tonyqa23 #12580 üzenetére
A fájlkezelődben jó eséllyel le tudod menteni a telepített apk-t.
Pl. ES file explorernél "menü - manager - app manager", kiválasztod a telepített icon pakkot és lemented. Így meg lesz az apk fájl, ami gyakorlatilag egy tömörített fájl, amit ha megnyitsz (pl ES-ben hosszan nyomsz az apk-ra és "extract"), akkor ha minden igaz a benne levő "res\drawable-hdpi" mappában megtalálod a háttérképet. -
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #12342 üzenetére
Teljesen automatikus, uninstalláld azt akár a telefonodon, akár a Play-en keresztül. Bármekkora összegű cuccnál működik, így gyakorlatilag bármit ki tudsz próbálni, igaz, 2-3 nap is eltelhet, mire jóváírják az összeget.
Az appok magyarítás nélküli angol oldalát pedig úgy éred el, ha a link mögé (vagy a &hl=hu helyére) beírod a következőt: &hl=en, vagy egyszerűen átváltasz az oldal alján a lenyíló menüvel.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz tonyqa23 #12340 üzenetére
Ha tényleg nem jó, akkor gyorsan uninstall, negyed órán belül még visszatéríti a pénzed. Utána hibajelentésként kérvényezheted ezt ITT (I'd like to request a refund), ami egyedi elbírálás alá kerül. Nekem így sikerült az IM+ Pro-ért fizetett összeget visszakapnom, mondván, hogy szutyok szar a program. :]
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest