- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz bandi0000 #5207 üzenetére
nem nagyon, de módosított fájl
Így már nálam jobb a helyzet, viszont eszembejutott a tesztelés közben, hogy nem is igazán tudom milyen fokú lassúság elfogadható androidon, így kicsit nehezebb volt amit még észrevettem az a .clone() használata, két okból is:
- éles kódban szinte sosem találkoztam még a használatával, valamint
- a calendar egy "nagyobb" objektum (nem performance vagy fizikai nagyság, hanem "sok dolgot tud ahhoz képest, hogy egy cellának odaadod"), így elméletileg szerintem az egyes celláknak nem kellene megkapniuk az egész calendar objektumot, nincs hozzá közük. Így a clone kivehető lenne, ami szerintem egy jó irány lehet: [link]. Ehhez nyilván már az .xml-ben és egyéb .kt fájlokban is át kell írni dolgokat, ezt valószínűleg te jobban átlátod, könnyebben meg tudod csinálni (a módosított fájlban elvileg semmi nem tört el, de erre is ugyanez igaz). A .clone kivételével nálam még jobb lett a helyzet (persze cserébe kb az egész eltört, mivel a napokat nem tudta kiírni rendesen, ezért kell ez a több fájlt érintő átírás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest