- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- F-Secure termékek
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Hálózati / IP kamera
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Stauffenberg #2525 üzenetére
Én V370-el kismillió filmet szkenneltem be. Most V600-am van. Ezzel is. Nyugodtan tehetsz vele próbát. Ha akarod, szkennelésnél megtarthatod az eredeti színvilágot, de egy pipával pl teljesen helyrehozza, korrigálja a színeket. De persze, szkennelés előtt lehet játszani a színbeállításokkal. Mondjuk ilyen Kodak, stb profilok nincsenek benne.
De persze ki lehet próbálni másik szkennelő szoftvert is. De maga a hardver bőven jó digizéshez. Mondom ezt, kb 60-70ezer képre való negatív digitalizálása után.
Azért annyira nem rossz a V370 sem.
Ha negatívokat kell szkennelnem, mindig a V600-al oldom meg. -
juliensorel
őstag
válasz
Silverfast-ban pl van mindenféle filmhez előre kevert beállítás.
De pl mozifilmekhez pont nincs (legalábbis abban verzióban nincs ami nekem van és a szkennerel használok, én defaulton szoktam hagyni inkább), mert ez a "kino 250d" nyilván kodak vision3 250D anyag. -
válasz
Bár nagyon szeretek filmre fényképezni és sokáig csináltam is a digitális mellett is, de a film szkennelése - nekem - nagyon nagy szenvedés volt. Szerintem a fényképezőgéppel való beolvasás sokkal praktikusabb. Akkoriban még talán nagyobb volt a létjogosultsága a szkennereknek, amikor a digitális gépek 6-8 megapixel közül mentek, egy jó filmszkennerrel egy jó filmből meg kiolvastak 40 körül, de ma már szerintem sokkal kisebb a különbség. Ez persze csak elmélet, gyakorlatban nem próbáltam.
-
kovaax
őstag
válasz
www.hamrick.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- F-Secure termékek
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- LG LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest