Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz xEon1337 #38253 üzenetére

Én sem. De ennek pusztán annyi az oka, hogy nem nagyon foglalkoztam a témával még. A kártya is épphogy be lett jelentve, ilyenkor még azért nem szoktak túl alapos tesztek lenni. Majd idővel meglátjuk.

(#38254) Ribi: Oké, de itt normál üzemi körülményekről van szó. :DDD Szerintem amúgy FHD-ra egy ilyen kártya nagyon túlzás. Persze, belépő FHD RT-re még egész okés lenne, ha bírná, de ez sem volt túl meggyőző a tesztek alapján. Persze, ez a vonatkozás még javulhat, de akár rosszabbodhat is. (Optimalizálás vs. új játékok, akár nagyobb igénnyel.)
    Amúgy ez az álláspont számomra is elfogadható, hogy kis butítás beleférhet a textúráknak, ha jól optimalizált a játék, és találni a 6GB-nak megfelelő beállítást, de ugye ez megint kiszolgáltatottság a fejlesztőknek, ami sosem jó.

(#38255) Keldor papa: Nekem amúgy nagyon tetszik az RT. De nem is az agyonhype-olt tükröződésekért, hanem a realisztikus globális megvilágításért, az számomra nagyon ütős. Viszont ahhoz azért nem árt egy kicsit masszívabb GPU, mint a 2060.
    Az árak viszont nem tetszenek, főleg a 2070/2080 elég húzós összeg.

(#38256) .Z.: Hamarabb vehetsz majd valami több VRAM-osat.... ;]

(#38259) Egon: Árban is éppen ennyivel feljebb rakták. 250$ MSRP vs. 350$. Gyakorlatilag a 1070-es MSRP árán jött.

(#38265) b.: Miből gondolod, hogy ez a másfél perc megmutatja, mennyi kell a játéknak? Más jeleneteknek simán lehet nagyobb az igénye is.

• Ragnar_

addikt

válasz xEon1337 #38253 üzenetére

"Pont ezek a kis bebukdácsolások, amik engem szétidegelnének egy 130K-s kártyán. Ne csinálja, egyszerűen ne, feleennyi pénzért se."

"Láttál valahol tesztet, ahol bukdácsolt a 2060? Mert én nem."

Tök egyszerű, ha kíváncsi vagy rá milyen, ha elfogy a VRAM töltsd le a RE2 remake demot, állítsd be a minőséget úgy, hogy több legyen a VRAM igény, mint ami a VGA-don van és, időnként meg fog akadni attól függően mikor, és mennyire fogy el a VRAM. Mondjuk annyira nem tragikus, de nem is nagy boldogság, mikor megakad a VRAM hiány miatt egy játék.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

Új hozzászólás Aktív témák