Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Habugi #31945 üzenetére
Nvidia-ra váltásom egyik oka a Crimson driver. Nvidia legalább megmaradt a jól átlátható felületnél, mert igy is elég méretesre növekedtek ezek a VGA driverek. AMD RX 470 szintén nem szerette a Wattman beállitásokat, de az órajelugrálások miatt akadtam ki végleg. Afterburner beállitásokat felülirogatta, ezért nem egyszer gyalulni kellett mindent. Wattman-t utána nem aktiváltam, de az Afterburner beállitások egy része használhatatlan volt az AMD driver, netalán az RX 470-es kártya miatt. Meguntam és egy GTX 1070 Ti kártya van a gépemben, az elavult kinézetű driverrel. Az legalább jól müködik, és nálam nincsenek Afterburner anomáliák nyomokban sem. Nem is tudom, de elég sok ideig volt AMD hardver a gépemben... de tényleg ki lehet bukni egy idő után a tökéletlenkedés és a csúsz(tat)ások miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest