Új hozzászólás Aktív témák

  • Albus_D

    aktív tag

    válasz Abu85 #58486 üzenetére

    Szakmailag? Neked? Ugyan már. Minek?

    Nemrég összefoglaltam, mennyire szakmai voltál az alábbiakban:

    "Abu azt is megmondta, mikor jött az amd a Brazos, Llano vonalon, hogy az nvidia be fog csődölni, mert az amd megoldja apu-ból, amit az nvidia dvga-ból. Azóta az nvidia részesedése a dvga piacon 80%

    Azt is megmondta, hogy a switch eladhatalan és bukta a konzolok mellett. Csak eladtak belőle több százmillió darabot.

    Aztán az is mondta, hogy a Stadia mellett a geforce now életképtelen. Azóta a Stadia-t lassan lelövik, a geforce now jól van.

    Azt is mondta 2018-ban, hogy az epyc mellet senki nem vesz xeon-t, mert értelmetlen. 2022-ig az intelnek ha jól számoltam 7 rekord negyedéve volt datacenter részlegen.
    És ez csak ami eszembe jut."

    De elég szakmai voltál a leckét adott Lisa Su a médiának sztoriban, meg legutóbb a Frontier-rel kapcsolatban is. Akkor is az összes "érved" az volt, a számodra ellentmondó adatokra, hogy kritizálni tudtad a forrását. Mondjuk arra már nem tudtál te sem mondani semmit, hogy lassan egy éve ugyan azzal a problémával küzdenek. :))

    Azzal is nagyon szakmai voltál, hogy szándékosan magas a zen4 ára, mert a zen3 -at pucolják a raktárból, aztán jött a kínai árvágás.

    Ezek után, mit kezdenél te egy szakmai cáfolattal? Senki nem akar veled flamewarba kezdeni, mert értelmetlen, ha csak annyit tudsz hogy minden érvet, tényt semmibe veszel, és ódákat írsz a semmiről, azt gondolva a mennyiséggel bárkit megtéveszthetsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák