Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinrael
tag
válasz athomi #32047 üzenetére
Van egy kis logout gomb amivel kiléphetsz Steamről. Nekem már nincs ott, mert kijelentkeztem korábban.
BTW tölthető a DMC5. Én már megkaptam.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
lacus83
senior tag
-
HSM
félisten
válasz athomi #30121 üzenetére
Ha rossz a hangkártya zajszűrése, akkor sajnos nem lehetetlen, hogy a tápvonalon beszűrődjenek a komponensek elektronikus zajai.
A régi X58-UD5 lapomon pl. a CPU hallatszott be, de akár a PCI-os hangkariba is (Audigy 2 ZS).
A mostani gépeimnél és hangkártyáimnál nincs ilyen gond. (Auzetech X-fi Prelude, Asus Esence STX2, és Asus X58 lap.)(#30127) athomi: Jah, hogy alaplapi? Akkor inkább az a meglepő, hogy a CPU nem cincog bele csak a VGA... Vagy egérmozgatás....
Amúgy érdekes, inkább a CPU szokott belezajongani, VGA-val még tapasztaltam a jelenséget. Mondjuk az is fogyasztója az alaplapi tápkörnek, így simán szerepet játszhat.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz athomi #29630 üzenetére
Bugos a ventivezérlés benne, ezt már írták páran. Én Trixx-el vezérlem, azzal prímán működik, ahogy eddig is.
[link][link]
Csak az "Apply" gombot nem szabad (és nem is kell) lenyomni, vagy WattMan-ban vagy OverdriveNTool-ban utána újra be kell állítani a feszültségeket, órajeleket, mert amúgy a Trixx elrontja.[ Szerkesztve ]
-
LordTimua
csendes tag
válasz athomi #29623 üzenetére
Lefuttattam a 3DMARK time spy-t, és 76 fok volt a max temp úgy, hogy kb. 2300-at pörgött a venti.
Tegnap PUBG alatt néha volt egy-két 83 fokos peak, de ott is maradt végig a 70-es range-ben úgy, hogy nem pörgött 100%-on a venti.
Tehát lehet, hogy ez így ennyi, és normális? -
soultrapp
senior tag
válasz athomi #28981 üzenetére
Köszi a válaszokat!Sikerült.
Kb 3szor rányomtam az újraküldésre és egyszer csak kért egy telefonszámot amiben kaptam egy kódot és onnan már sikerült is.(meg kellett volna adni szerintem regisztrációnál már,de nem akartam) .Most már ott van a myreward-nál és gondolom amint megjelenik küldik a kódot...
-
HSM
félisten
válasz athomi #28927 üzenetére
Minden kártya kb annyira hangos, amennyire a fogyasztásához képest megfelelően méretezett a hűtése. Nem Rx, vagy GTX kérdése ez.
A 1050 Ti egy max 75W-os kártya, azt kb. bármi meghűti viszonylag halkan, de ugyanez igaz a piros versenytársára is, nekem egy RX560-am volt, sima alu hűtővel, még hőcső sem volt benne, és iszonyat csendben dolgozott. Én ezért is vettem Nitro+ 580-t, a túlméretes hűtő miatt jól beállítva (1350Mhz GPU plusz kis alulfesz) iszonyat csendes tud lenni, hiába 150-160W.
Amúgy kis órajelet beáldozva szvsz bármilyen Rx570/580 kártya csendessé tehető: [link]. 1100-1200Mhz között pedig végképp már kb inkább termeli az áramot...
-
törölt tag
válasz athomi #28817 üzenetére
Nekem nem sokon múlt hogy majdnem kidobtam.
Az volt a mákom hogy a fiam ad- vesz dolgokat, neki adtam a dobozt a buborékokkal és ő találta meg a cetlit.
48ezret így belehajintani!? Legalább tették volna egy borítékba.Egyébként akkor most mi a teendő? Majd csak akkor aktiváljam ha megjelentek a játékok? Vagy lehet már most is? Havernak nem létkérdés én meg már ezért ki nem veszem a kártyát a gépből. Maradnak nálam. Életem első 3 gyári pc játéka lesz. Valamikor el kell kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- ASUS routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest