Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirimiri
csendes tag
Üdv! Akadt egy olyan problémám, hogy adott egy játék, ez esetben a League of Legends. Meccsek alatt, változó időközönként, egyszer csak villan egyet a kép, a monitor különböző részein csak egy szempillantás, van amikor ez a villanás fekete, vagy szines, vagy csikok is megjelennek. Relative az fps-em is kevésnek mondható, hiszen ismerősömnek egy RX570-nel több képkockája van mint nekem. Észre vettem még azt is (nem volt nehéz), hogy amikor fut a LoL és megnyitom az AMD Overlayt, az egész gép megfagy, kékhalál, majd indul újra. Utánanéztem, hogy mi okozta és minden esetben a driver összeomlott. Eddig még csak LoL-ban tapasztaltam ezt, ma viszont amikor telepitettem a Steamet és végzett a telepitéssel, az asztalon ugyanezt a jelenséget produkálta. Gőzöm sincs, hogy mi lehet ez. Próbáltam már az egész windowst újratelepiteni, de semmi. Azt is észre vettem, hogy ha a képernyő frissitése 120Hz-re van állitva, a memória órajele a maximum Mhz-en pörög (2000Mhz).
Ha bárki tudna segiteni, vagy bármilyen tanácsa lenne, azt nagyon szivesen megköszönném.A gépem: Aorus Radeon RX580
Ryzen 5 2600
Gigabyte B450M DS3H
Chieftec Smart 500W PSU
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest