Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirimiri

csendes tag

Üdv! Akadt egy olyan problémám, hogy adott egy játék, ez esetben a League of Legends. Meccsek alatt, változó időközönként, egyszer csak villan egyet a kép, a monitor különböző részein csak egy szempillantás, van amikor ez a villanás fekete, vagy szines, vagy csikok is megjelennek. Relative az fps-em is kevésnek mondható, hiszen ismerősömnek egy RX570-nel több képkockája van mint nekem. Észre vettem még azt is (nem volt nehéz), hogy amikor fut a LoL és megnyitom az AMD Overlayt, az egész gép megfagy, kékhalál, majd indul újra. Utánanéztem, hogy mi okozta és minden esetben a driver összeomlott. Eddig még csak LoL-ban tapasztaltam ezt, ma viszont amikor telepitettem a Steamet és végzett a telepitéssel, az asztalon ugyanezt a jelenséget produkálta. Gőzöm sincs, hogy mi lehet ez. Próbáltam már az egész windowst újratelepiteni, de semmi. Azt is észre vettem, hogy ha a képernyő frissitése 120Hz-re van állitva, a memória órajele a maximum Mhz-en pörög (2000Mhz).
    Ha bárki tudna segiteni, vagy bármilyen tanácsa lenne, azt nagyon szivesen megköszönném. ;)

A gépem: Aorus Radeon RX580
    Ryzen 5 2600
    Gigabyte B450M DS3H
    Chieftec Smart 500W PSU

Új hozzászólás Aktív témák