- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
wow, valami furát látom a firetv stickemen. Azt már meséltem, hogy az alexásokon nem lehetett hivatalosan magyar amazon video előfizetést nézni, mert régiókorlátozott és hibát jelzett. És ezért kézzel feltettem a google play storeban lévő androidtv változatot.
Viszont ma feltűnt egy érdekesség, háromféle amazon video app is van a stickemen.
Egy a beépített, ami minden alexáson a rendszerbe integrált. Ennek a csomagneve ugyanaz, mint a play storeban a telefonos prime video appé, szal emiatt azt nem lehet rátelepíteni.
Egy amit én tettem kézzel a play storeból.
És lett mégegy, aminek a csomagneve majdnem ugyanaz, mint az androidtv-sé, csakhogy ez firetv hivatalos változat. Csomagnév: com.amazon.amazonvideo.livingroom.firetv verzió: 4.7.18-firetv-armv7aMost nem tudom, hogy az eu jogszabályváltoztatás maitt lett ez, vagy mert a német amazonon benyomtam a trial prime membershipet. Az biztos, hogy akkor automatice átállt a stic is németre előbb, majd mikor rákérdezett a weblap, akkor magyar lokációt mondtam magamnak és lehet akkor telepítette fel.
A lényeg, hogy így méginkább érdemes nyugatról alexás sticket venni olcsóbban, mitn a butított basic változatot drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest