Hirdetés
Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Ami az én cuccommal jó lesz, az az Androméda és igen listán van, de az most egyáltalán nem jön horizont fölé szóval majd
Majd, nagyon majd. tényleg nagyon majd mert ezt is ki kell heverni anyagilag, lesz egy másodrendszer. Nagyobb gyútávú üveggel kissebb szenzorral. Pont a galaxisok miatt.
Nekem az M51 még egy bakancslistaa mostani cuccommal ez a látószög.
az elmélet másodrendszer ezt adná ki szemben a mostanival.az elveszés a filozófia nekem is nagyon erős benne. amikor megnézem hogy milyen messze van az objektum és hogy hány millió évvel ezelőtti kép készül gyakorlatilag... nagyon elgondolkodtató
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Carl Zeiss Jena DDR pancolar 1,8 /50 objektív.
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Nikon Speedlight SB-600 külső vaku
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest