Hirdetés
- Gyors chipprogramot akarnak az európai politikusok
- Mozilla Firefox
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Úgy tűnik, hogy nem bünteti meg az EU az Apple-t a böngészők miatt
- Synology NAS
- Google Chrome
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PixelPaja
junior tag
válasz
Bobrooney #65816 üzenetére
Alapból nekem a kékes árnyalat jön be, de sokaknak ez kiveri a biztosítékot.
A kéket fotóztam meg és direkt húztam ilyenre, addig játszottam a beállításokkal, míg ez lett belőle. Az utómunka a kéken annyi volt, hogy két képet csináltam, az egyik előre, a másik hátra fókuszált volt és összemostam a kettőt, hogy a végső kép mindenhol éles legyen, ott nem játszottam a színekkel, mert az adott volt már. Az tetszik még, hogy a pohárba kicsit megcsillan a piros ital, de nem uralja, valamint, hogy a pohár oldalán visszatükröződik a könyv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Sony A7C, ILCE-7 váz, gyári akku, Smallrig 3081B A7C cage
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 1240 vagy 3800 expoval! )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (1835 / 4500 / 4000 / 5200 expoval )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest