- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
válasz topikk #47200 üzenetére
Sziasztok! Sejtettem, hogy hullámokat fog vetni a parlamentes kép. , valószínűleg én is ugyanezeket mondtam volna rá mint ti ha más teszi be.
torzo: azert f4 mert élességbeni különbséget szerettem volna a keret és a téma között, ugyanúgy mint amikor átnézel a nyíláson és nem látod élesen a keretet. És nem volt nálam állvány, innen a magas ISO. Persze nem is technikailag szerettem volna elemzést / kritikát, inkább a témaválasztás miatt.
A wb-hez (és ez most komoly kérdés): miért baj az ha úgy hagyom ahogy azt élőben is látom? Ilyen sárgák a budapesti épületek éjszakai fényei.
-
vond
MODERÁTOR
Nem egy világmegváltó kép, de így pl. máris sokkal jobb szerintem:
Egy fél lépéssel balra kellett volna még menni, meg a gépet kicsit feljebb emelni. Nem ártott volna kicsit több alul sem, ezért inkább azt a részt levágtam. No és persze RAW-ból még kellemesebbre is ki lehetett volna hozni.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Nem rossz ez, csak brutál sárga. A fehéregyensúlyt nagyon gyorsan rakd rendbe. De lehet, hogy jó lenne fekete-fehérben is.
Plusz én levágnám/leszedném a bal és jobb felső sarkokból azokat a világos részeket, hogy ne vigyék el a figyelmet, meg hogy az ívek szépen a kép széleire fussanak ki.
(#47201) torzo: Ez elég sarkos volt. De te tudod...
(#47204) torzo: Gondolom, nem volt nála állvány, odafogni sem tudta semmihez, és így kézből kellett kitartani. És sem cipelek mindenhova állványt, a legtöbbször csak úgy jönnek a képek, nem megyek direkt ezért bizonyos időre, meg helyre, meg nem tervezgetem. Persze ilyen is volt már.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
halagabor
tag
Ja, sok turista is meglövi. És? Emiatt kellene meghagyni a japcsiknak? Akkor amire egy külföldi ráemeli az obiját arról én szálljak le? Ne már! Nem is értettem sosem ezt a "turistás" kategóriát.
Ez egy teljesen frankó képötlet. A keretezés egy gyakori és népszerű kompozíciós eszköz. És itt olyan a keret, hogy harmadolja a témát. Nincs vele gond. Viszont én akkor nagyobb teret hagytam volna a keretnek alul és felül is. A szín valóban nem szerencsés, de éjszaka ilyen narancssárga a város. Legközelebb megpróbálhatod kék órában.
https://www.flickr.com/photos/halagabor/ https://www.instagram.com/halagabor/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest