- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Rendszergazda topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- AutoCAD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
estikornel #7993 üzenetére
A továbbiakban is Dunaújvárosban szeretnél maradni? Van ott a városban ilyen elektronikai bolt, amiket említettél?
Ha teheted, akkor minél előbb tedd le a középfokú nyelvvizsgát, legalább lesz róla papírod, ami sok esetben előnybe hozhat a többi jelentkezővel szemben.
Nem teljesen vagyok tisztában vele, de nem úgy van, hogy ilyen bolti kereskedőként, eladóként is kell rendelkezned ennek megfelelő OKJ-s végzettséggel? Ha tényleg ez az álmod, akkor azt hiszem kénytelen leszel beiratkozni egy ilyen képzésre.Ez a 110.000 nettó nekem nagyon kevésnek tűnik, még egy betanított munkás is többet kell keressen ennél azért manapság Magyarországon. Nem akarok indiszkrét lenni, de ezt az "egyedül élsz"-et úgy kell érteni, hogy a szüleiddel, de nincsen barátnőd? Mert ha tényleg egyedül és ennyiből kellene megélned, akkor minden tisztelemet..
Nagyon fiatal vagy még, ha nem is akarsz egyetemre menni, szerintem a legjobban akkor jársz, ha egy rendes szakmát megtanulsz, amit ha becsületesen végzel, utána halálra keresheted magad akár itthon, akár külföldön. Asztalos, ács, villanyszerelő, bármi..
"Less but better" - Dieter Rams
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Hyundai, Kia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Nők, nőügyek (18+)
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák