Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MavicAir
csendes tag
Sziasztok..Írtam màr posztot,hogy van egy csomagom ami November 27-től nem mozdul és sehol semmi infó nincs róla pedig LT361512505NL..Múlt hét szerdàn indítottam Dispute-ot és most nemrég visszakaptam a pénzt... ... [kép]
-
MavicAir
csendes tag
Sziasztok...Nekem ugyanez az àllapot van November 27 óta..Nem mozdul vagy eltünt vagy a bànat tudja mi van vele...4 nap múlva indíthatom a Dispute-ot...Azt néztem,hogy azóta megszünt az eladó aki küldte..Így is visszakaphatom a pénzem? [kép]
-
MavicAir
csendes tag
Sziasztok...Ez számomra teljesen rejtély mi tart ennyi ideig...Soha nem volt még ilyen..Van egy LT.....NL csomagom amit November 27.-én elkuldtek Hollandiából Magyarországra...20 nap alatt nem sikerult ideérnie...Minden nap csekkolom mindenhol,de semmi..Nem hinném hogy biciklivel hozza valaki..
-
MavicAir
csendes tag
A Ninja is azt írja,hogy elküldték 27.-én..A Magyar postànàl 13.-a az utolsó bejegyzés,hogy Kínàból előkészítve szàllítàshoz...7.000ft-os cucc...Az előző ilyen posztom akkor érdeklődés hiànyàban lepőrgött...Csak azért fura,mert sok cuccom volt Hollandiàn keresztűl,de azok hamar ideértek..
-
MavicAir
csendes tag
Sziasztok..Ha ezt 27.-én elküldték Hollandiàból akkor miért nincs még itt?Gyalog hozzàk? [kép]
-
MavicAir
csendes tag
[kép] Sziasztok...Ilyenkor mi történt?Vàmoltàk?6.500ft-os a cucc..
[ Szerkesztve ]
-
MavicAir
csendes tag
válasz xy.zsolt #44995 üzenetére
Az a fura,hogy az eredeti Track Numberrel semmi adat nincs a Magyar Posta nyomkovetésnél,viszont az új numberrel már azt írja,hogy elokészitve szallításhoz,a Ninja is azt írja a régi számmal,hogy megérkezett hollandiába az új számmal pedig tegnap elindult Magyarországra...Furi a dolog...Az még kibírja ma estig....
-
MavicAir
csendes tag
Sziasztok..Várok egy csomagot LT......NL,mennyire megszokott,hogy Hollandiában másik Track Numbert kap?Mert most az tortént...
-
MavicAir
csendes tag
Sziasztok..Sok csomagot várok Aliról..Az miért van,hogy pénteken megkaptam az egyiket és kiváncsiságból megnéztem a nyomkovetést,de azt írja hogy még mindig a kicseréloben van,holott már rég megkaptam...
-
MavicAir
csendes tag
Sziasztok..Létezik hogy egy csomagom beérkezett 3-án,de még nem bontották fel a konténert??"Egységképző érkeztetése" már 13 napja....
-
MavicAir
csendes tag
Sziasztok..Elég régóta "Alizok",de ilyen még nem fordult elo...Van 3 rendelésem 2db RP és egy RV..Mindhárom olyan mintha nem mozdulna onnan,hogy kivitték Kínába a reptérre..Eddig minden megjott max 1 hónap alatt,de most a legrégebbi rendelésem is 10.-e óta nem mozdul a Kinai reptérrol...Nagyon fura...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest