-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Sziasztok! Rendeltem egy fejegységet , dhl ingyenes. 8-19 nap szállítási időt ír, ez dhl-el valós? 129 eurós csomag, gondolom áfára készüljek. Ezt ilyenkor a dhl intézi én meg fizetem nekik a díjával együtt?
-
Asbee
veterán
DHL mikor szokta kérni a vámkezelési díjat + áfát? Tegnap elkérték az adatokat, dokumentumokat, meglett beszélve online fizetem. Előbb kapom az sms-t, ma kézbesítik a csomagot.Semmi más infó. Lehet àtcsusszant?
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Nem fizettem semmit. Semmi papír, tájékoztató egyéb sincs róla.
-
Asbee
veterán
Rendeltem egy fejhallgató erősítőt (németországból), de mást küldtek. Már pénteken megírtam az eladónak (nobosound official elég nagy eladó alin) el is olvasta de semmi válasz. Mik a tapasztalatok mit tudok tenni? Ha ne adj isten végre válaszol mit szoktak ilyenkor? Mert én sok ezer ft ért vissza nem küldöm saját költségen az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Ugye írtam a rossz terméket küldtek esetemről. Dispute
ment, kérte küldjem vissza és küldik a jót. Mondtam oké, ha fizetik a szállítást. Erre jött a válasz, hogy feladták a jót, nemkell semmit visszaküldenem, vonjam vissza a disputeot.
Ezt a csomagszámot küldték: CM539211525DE
Meg képet:
Még nem talál semmit erre a számra. Elhihetem ezt és töröljem a diaputeot? Még 2 nap van belőle míg ali közbelép. Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Pozitívan zárult az esetem, megküldték minden nélkül a rendes erősítőt. Meg is érkezett.
-
Asbee
veterán
Sziasztok van egy csomagom 6805Ft értékben és jött a postától egy ilyen sms:
T.Ügyfelünk! LT361749759NL szàmù küldeménye vàmkezelésének megkezdéséhez, a www.posta.hu/vam oldalon ellenörizze ezzel kapcsolatos teendöit! Magyar Posta Zrt.
Ezzel most van nekem valami teendőm? Néztem az összefoglalót, de elvileg ez elvileg vám, áfa mentes összeg még nem? -
Asbee
veterán
Köszi mindenkinek
-
Asbee
veterán
Aliexpress Standarddal mi a tapasztalat mennyit szokott az országban még “várakozni”? Ezeket szokta express one? 4 nap alatt beért 3 csomagom is az országba, fene se gondolta volna ilyen gyorsan. Jövő héten nem leszek otthon, akkor kikell valamit találnom, szomszéd stb
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Köszi mindkettőtöknek.
-
Asbee
veterán
Lehetséges, hogy azt írták 2 csomagom összevonják de aztán mégsem? Mindegyik külön mozog. 3 csomagom van abból 1 már Expres Onenál, 1 elvileg oda tart az országban, meg 1 még Kínában. Mégis amelyik kínában van, ott 2 csomagot mutat. Express One keresőjével is rájuk keresve 3 külön csomagot hoz ki, külön súllyal, stb. Valami itt megvan keverve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest