Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz gyuri81 #64309 üzenetére
150 €-ig, 54000 Ft-ig (2023 januártól 64000 Ft) nincs vám. A 399 (799) Ft az a posta kezelési díja, nem vám, mert ezeknél is meg kell csinálni a vámolási adminisztrációt, a vám-árúnyilatkozat beadását a NAV Vám-hoz.
Az Összefoglalóban a 7. Az AliExpress-en megvásárolt termékek vámkezelési szabályai résznél mindent elmagyarázok.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz gyuri81 #35670 üzenetére
Egy kicsit ha visszaolvastál volna akkor már kértem hogy felejtsétek már elé ezt a hülyeséget. Itt az egyik indoklás és itt a felelős államtitkár nyilatkozata.
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért is felelős államtitkárItt pedig a legújabb tájékoztató
Hozzáteszem hogy a Magyarországon most is jelenlévő influenza vírusok is szoktak halálozást okozni minden évben az hogy nem teszik közhírré még nem jelenti azt hogy nincs ilyen. Ugyanúgy nem ismert a kórházi fertőzések miatt elhunytak száma, mert nem nyilvános információ. Ezektől is félni kellene.
Ez volt az utolsó hozzászólás ebben a témában.
A tudatlanság eloszlatása és butaság terjesztése nem a topik témája.
Továbbiakban tájékozódjon mindenki máshol, itt lezártam. Köszönöm a megértést.[ Szerkesztve ]
-
Punike
tag
válasz gyuri81 #20115 üzenetére
Konkrétan 3db-ot az olcsóbbak közül (20-30USD), ill okoskarkötőt. Ezek közül az egyik szívás volt. Ahogy már írták előttem: rossz akkuidő (kb.7óra!), és nem volt benne mozgásérzékelő szenzor).
Egyáltalán nem felelt meg termékismertetőben foglaltaknak.
A többi tökéletesen működik.+ Ha rendelsz hozzá kártyát (microSD) azzal is óvatosan! Nekem két 8GB-os is csak kb.200Mb-os volt. (Igaz a másodikat ingyen küldte... "Deminek??")
Olvasd az értékeléseket (mindet) - ha vannak!!!
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz gyuri81 #20115 üzenetére
Inkább itt tedd fel a kérdésed.
Amennyire én tudom, inkább a Pebble a favorit használhatóság terén, illetve a Huami Amazfit. Az olcsóbbaknál sok a kamu infó, nincs benne a szenzor, pár órás az üzemidő stb.
-
malisonX
aktív tag
válasz gyuri81 #17389 üzenetére
[link] Ez tényleg fehér. Persze a kék bevonat csökkenti valamelyest a fényerőt, de szerintem teljesen jól lehet vele látni. Max. 2 hét alatt megjön. Élettartama nálam kb. 1 év. De hogy ON is legyek, Aliról ezt a típust próbáltam, hasonlóan világít, fele annyiba kerül, cserében az élettartama is kb. fél év.
-
206 cc
senior tag
válasz gyuri81 #12076 üzenetére
Szia!
Ilyet használ egyik ismerősöm bevált neki én pedig ebből tartok kettőt is munkahely otthon de mindkettő stabilan működik több mint fél éve!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Topikgazda
válasz gyuri81 #8802 üzenetére
Majd a dispute-nál látni fogsz egy ilyen szöveget: Seller accept azután fogja az Aliexpress visszaküldeni a kártyához tartozó számlára.
Nálam ennél az esetnél ezek voltak a dátumok:
Dispute History
2015-12-28 13:10 Open Dispute
2015-12-30 23:21 Seller accept
A számlámon a pénz 2016.01.06-án lett jóváírva.
Egy másiknál:
2015-12-28 13:00 Open Dispute
2016-01-01 22:56 Seller accept
A számlámon a pénz 2016.01.05-én lett jóváírva.
Változó az időtartam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok