-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
MaxxDamage
félisten
válasz azbest #52823 üzenetére
Az volt az eredeti, az lett átírva "helyesre"
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Beni2360
félisten
-
Topikgazda
válasz azbest #53112 üzenetére
A vámolási tevékenység nem postai szolgáltatás, szerintem is GVH. A feladó, az üzlet kell hogy jelölje a küldeményen, meg kell adni az IOSS azonosítót és a célország felé el kell juttatni, nem úgy van hogy majd a hónap végén befizetik az áfát és semmi elszámolás ráadásul 5 éves iratmegőrzés van előírva.
A szállítólevél tartalmazza szóval nem lehetne összekeverni a kétfajta küldeményt, de persze nálunk erre is képesek.
Az AliExpress nem véletlenül változtatott a szállításokon, lehet hogy nem lesz hollandus csomag. -
Topikgazda
válasz azbest #53298 üzenetére
Erre gondoltam én is: alis rendelőket az alis küldemény ügyintézése érdekli, akkor itt a helye.
Nem itt a helye a posta dolgainak.
Mert én nem arról írtam amit te itt megemlítesz. Olvass már vissza egy kicsit hogy az elmúlt 300 hozzászólásból mennyi felelt meg az első sorban lévő kritériumnak, még ez sem: #53292
Másik dolog semmiféle kritika nem jött a hozzászólásaimhoz, így amit írtál az utolsó mondatodban jogtalan sértegetés.
Ami nem a topikba való az off topiként szerepelhetne, de most már túlsok ami egyáltalán nem ide vág.
Többször kértem hogy a személyeskedés szintjére ne süllyedjen már le senki sem.[ Szerkesztve ]
-
válasz azbest #53292 üzenetére
A kárpátok géniuszain kívül (csehek, talán az osztrákok és a magyar posta) szed még más ország díjat azért, hogy lecsippantsa a vonakdókot, amit egyébként is meg kell tennie?
Szlovákok, 2€ a legkisebb tétel, ideiglenesen akciósan csak 1€, de ki tudja meddig.
I did nothing, the pavement was his enemy!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- GAMER PC! AMD RZYEN 5 1600 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 120GB+500GB SSD / 750W
- Villámakció! DELL Precision T1700 MT Intel Xeon E3-1246 v3 16 GB RAM 256 GB SSD Win 10 Pro Áfás
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (Garanciás)
- Apple AirPods Pro 2
- Kraft kell és tárhely? Új márkás 32, 64, 128, 256, 512 GB és 1 TB microSD, olvasó, ingyen posta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest