Új hozzászólás Aktív témák

  • Csiguuusz

    kezdő

    Sziasztok!

    Na,érdekes szituba csöppentem én is. Eddig egy dispute-om volt egy el nem küldött sportcipő miatt, gond nélkül megítélte az Ali a full refundot.
    Most az a szitu, hogy rendeltem egy ékszerszettet. Csomag megjött, örömködés, felbontás és a sokk...... Egy spatula és egy szemöldök wax volt benne. Dispute indítás, hogy megjött a cucc, de rohadtul nem ezt rendeltem, kérem vissza a pénzt, max. vonják le belőle a küldött termékek árát, mert visszaküldeni full drága lenne. Ali reakciója. Invalid. Na mondom remek. Kérték, hogy szedjem le a borítékról a cimkét, mert láthatóan van alul egy másik. Na azon mindenféle kínai krikszkraksz meg egy spanyol nő neve szerepelt. Befotóztam ahogy kérték, most mazsolázzák, hogy az eladó hibázott, vagy a logisztika.
    Kíváncsi leszek mit reagálnak. 14,29 EURON megy a huzavona, nem sok pénz, de nekem az. Pláne, hogy nem is kaptam meg az ékszereimet. Remélem nem velem akarják benyeletni más hibáját, mert azt nagyon nem szeretném. Jelenleg a nagy 0 van, kíváncsi leszek. :((( Mesélek, ha van valami fejlemény....

Új hozzászólás Aktív témák