- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bence092301 #28699 üzenetére
Olvastad az előzményt? ....az AliExpressről vásároltam egy terméket, ami nem felel meg a termékleíránsak. Így az eladó javasolta, hogy küldjem vissza...
Csak megérkezett, mert akkor nem derült volna ki, hogy gond van vele.
Amit te javasolsz az nem egészen korrekt dolog. Az ilyenekre is gondoltam, mikor megfogalmaztam a jobb felső sarokban olvasható Téma tudnivalókat. -
Fauno
tag
válasz
Digitalpimp #28694 üzenetére
Oh, pont ez lett volna a következő kérdésem, megelőztél.
-
Postán feladod, kapsz nyugtát az képként elküldöd neki, amit fizettél azt átszámolva $-ra, aztán nagy valószínűséggel a PayPal-on gondolja neked elküldeni, mert az AliExpress dispute-on belül ilyen lehetőség nincs. Az eladóval kell megbeszélned a konkrétumokat. De drága lesz, 500 g-ig legalább 3575 Ft (12,8 $) hogy biztos meg is kapja és te i tudja arról hogy átvette, 501-2000g-ig meg 8250 Ft (29,5 $) A $ itt az MNB árfolyam mai, de a saját bankod devizaeladásival számolj.
-
Fauno
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, az AliExpressről vásároltam egy terméket, ami nem felel meg a termékleíránsak. Így az eladó javasolta, hogy küldjem vissza és kifizeti a postaköltséget (ami jóformán annyi lenne, mint magának a terméknek az ára).
Ennek mi a pontos menete, hogyan és mikor kapom vissza a postaköltséget?
A vitán belül max. akkora összeget tudok kérni, mint amennyit fizettem a termékért. -
válasz
Vertigo18 #28690 üzenetére
Amit kaptam, azok között volt olyan, amin rajtahagytak apró lemezdarabot, sérült volt a fóliája vagy benyomódás volt az oldalán.
A sérült fólia vagy benyomódás már nem esztétikai hiba, hanem biztonsági kérdés. 1000 sérült közül egy felrobbanhat, de az akkor nagyot fog szólni. Kívülről meg nem lehet megmondani a belső sérülés nagyságát. -
válasz
bence092301 #28687 üzenetére
A patika állapotút kérd 1000Ft-ért
-
bence092301
tag
Szerintetek 18650 akkumulátorokat vehetek alin? vagy inkább ne? (powerbankhoz kéne + egy megszakításmentes projekthez)
-
Az előző hozzászólás linkelve az Összefoglaló, 11. Gyors tippek, 7. pont.
-
Aki nem látja a bejelentkezési oldalon az Account: és a Password: mezőt annak itt összegyűjtése hogy miként lehet előcsalni:
Ha nem akarsz a böngésző beállításokkal "kísérletezni", bár célszerű lenne, akkor itt beírva, Alibaba.com az adatokat be tudsz lépni.
Akkor nézd át a böngésződ biztonsági beállításait, ha használsz reklámblokkolót akkor azt, a tűzfalat stb. Engedélyezve legyen a harmadik féltől származó süti.
Firefox esetén a legegyszerűbb a Böngésző adatvédelme, Tartalomblokkolás, Egyéni és egyik sem. választása.
Alatta a Do Not Track” jelzés küldése a webhelyeknek, jelezve, hogy nem szeretné, hogy kövessék Csak akkor........ választás.
Felugró ablakok tiltása se legyen.
Az Shockwave Flash az Aliexpress oldalain engedélyezve legyen, persze a bővítmény legyen letöltve, aktiválva
Törölni az ali kezdetű sütiket és a böngésző gyorsítótárat, kilépni a böngészőből, újraindítás után ha a login képernyőn nincsenek beviteli mezők akkor CTRL+F5 oldal frissítés.
Viszont ha privát módba nyitom meg akkor be tudok lépni. Asztali gépen Firefox ugyan ez. Itt viszont legalább az alibabás belépés után automatikusan beléptet az alira is.
Szóval próbálgassátok, nekem is sokadjára sikerült.
kukik törlése
Beállításokban Adatvédelemnél Nincs nyomkövetésnél bepipál
Alin belépéshez menni (én csak simán aliexpress.com-ra mentem)
bejön a login mezők nélkül
Ctrl+F5 és bejönnek a mezők
De csak sokadjára sikerült, volt közben Chrome újraindítás is meg 30 perc várakozás
Amit itt leírtunk annál nincs több. Másik böngészőt próbálj ki, de nálam most mind működik ezen a linken indítva a belépést. https://best.aliexpress.com/?lan=en Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox, Opera (ennél is a „Nincs nyomon követés” kérés küldése a böngészési forgalommal lett bekapcsolva)
Ha megcsináltad a törléseket lépj a fenti linkre majd egy CTRL+F5 az oldal frissítéshez, ha linken nem jönnek elő a belépési adatmezők
Mivel a mobil app más rendszert használ annak működni kellene ha az Internetes böngészők nem.
Firefox-ban feltelepítettem a Cookie Manager plugint, név alapján rákerestem hogy ali* és minden aliexpress-es cookie-t töröltem. sem alipay-est se alibabásat nem, 6 cookie volt mindössze amit töröltem és utána megjavult a belépés. kereshetsz domain-re is hogy *.aliexpress.com, akkor sokkal többet talál, de azokat nem kellett törölnöm, az alival kezdődő nevűek között volt valami ami félrevitte az oldalt.
Próbáld meg úgy, hogy bejelentkezel az Alibaba.com oldalon, és utána ha megnyitod az Aliexpress-t, akkor ott már be leszel jelentkezve.
Nekem így működik.
Most tudtam csak otthon megnézni. https://best.aliexpress.com/?lan=en Ctrl+F5-el minden böngészővel működik. Semmi mást nem csináltam. Tor-al egyből működött, igaz az idáig nem volt a gépemen.
Lehet, hogy így másnak is sikerül a belépési probléma megoldása:Kínomban már az alapértelmezett böngészön is elvégeztem a következőket, pedig nem is használom az aliexpressen történő vásárlásra:
-ÖSSZES süti törlése
-beállításokban az adatvédelemnél a nincs nyomkövetésnél bepipálva
-belépés az aliexpress.com címen, majd bejelentkezés
-bejön a login mezők nélkül
-Ctrl+F5 és bejönnek a mezők (több napja először)
-sikeres belépés az alapértelmezett böngészővelEzt követően a többi böngészővel is sikerült a belépés, semmi másra nem volt szükség csak első, újabb sikertelen kísérlet után a Ctrl+F5 megnyomása és bejöttek a bejelentkezési mezők.
Ezután kiléptem és újra beléptem sikeresen. Kiléptem az alapértelmezett böngészővel is az aliról. Ezt követően is sikerült másik böngészővel belépnem, csak egy verifikációs csúszkát kellett jobbra elhúznom és kódot kellett kitöltenem.
-
Mikor telt le az idő, zárta le?
Ezt itt tudod megnézni: belépsz, a baloldalon a My AliExpress, a Manage Feedback és az adott vásárlásnál az Action oszlop Order Closed: ...... .
Itt két fül van valamelyiknél ott kell lenni.
Orders Awaiting My Feedback vagy a Published FeedbackHa 15 napon belül vagy akkor lehet dispute-t indítani.
Az adott vásárlásnál az Oders listában, Open Dispute.
A megjelenő oldalon lejjebb középen újból a Status oszlopban Open dispute
A többi az Összefoglaló, 3. AliExpress probléma kezelés, dispute indítás -
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert bár elolvastam az összefoglalót, valszeg az én tudatlanságom miatt, de nem lettem okosabb!
Jan17.én rendeltem blitzwolf direct store-ból 26$ értékben!
Sajnos "összekevertem" az áruházakat, láttam a határidőt ugyan, ami 03.24 volt emlékeim szerint,,,éreztem hogy az áru már nem fog megérkezni, de ugy emélekeztem a szabályokra, hogy alin is a megadott érkezési dátum után lehet csak érdemben intézkedni!
Mint kiderült elszúrtam!
Ma intézkedni akartam, de az open dispute-ra ezt kaptam:
"A rendszer automatikusan megerősítette a megrendelést, mert a vevőtől a vevői védelmi időn belül nem érkezett be intézkedés."
F@szaAz egyetlen lehetőségem a honlapon úgy látom az volt, hogy irtam az eladónak, "contact seller" bemásolva a tracking eredményét a 17track-ről, illetve megirtam, hogynem érkezett meg a rendelésem!
Mennyi esélyel futok a pénzem után, és milyen lehetőségeim vannak a továbbiakban?
Kissé szájbarágósan leírná nekem valaki ha szépen megkérem a hozzáértő allis közösséget!?
Köszönettel
Üdv
T -
Mtbsrác
senior tag
válasz
Mtbsrác #28389 üzenetére
Üdv!
Sorry de heteltem és nem volt időm a fejleményeket nézni ez ügyben. [link]Nos írt a srác hogy "Javaslom, hogy logisztikai okok miatt törölje a megrendelést. Ezt hogy tudom megcsinálni? Törölni hol lehet én csak az open dispute és a Confirm Goods Received lehetőségetet látom. Megírnátok hogy melyiket válassza és azon belül is mit? Ill mit írjak majd az alinak. Bocsi még sose csináltam ilyet.
-
pinnacle
nagyúr
Most tudtam csak otthon megnézni. https://best.aliexpress.com/?lan=en Ctrl+F5-el minden böngészővel működik. Semmi mást nem csináltam. Tor-al egyből működött, igaz az idáig nem volt a gépemen.
-
gulac12
tag
Az alapértelmezett böngésző a lényeg, azt próbáltam hangsúlyozni, hogy nem is használom az alin történő vásárlásra, de amíg azon nem végeztem el a fentieket, addig csak az alibaba módszer volt eredményes, hiába végeztem el a fentieket azon a másik nem alapértelmezett böngészőn, amit az ali és a többi webshopoknál használok nem jutottam eredményre.
-
gulac12
tag
Lehet, hogy így másnak is sikerül a belépési probléma megoldása:
Kínomban már az alapértelmezett böngészön is elvégeztem a következőket, pedig nem is használom az aliexpressen történő vásárlásra:
-ÖSSZES süti törlése
-beállításokban az adatvédelemnél a nincs nyomkövetésnél bepipálva
-belépés az aliexpress.com címen, majd bejelentkezés
-bejön a login mezők nélkül
-Ctrl+F5 és bejönnek a mezők (több napja először)
-sikeres belépés az alapértelmezett böngészővelEzt követően a többi böngészővel is sikerült a belépés, semmi másra nem volt szükség csak első, újabb sikertelen kísérlet után a Ctrl+F5 megnyomása és bejöttek a bejelentkezési mezők.
Ezután kiléptem és újra beléptem sikeresen. Kiléptem az alapértelmezett böngészővel is az aliról. Ezt követően is sikerült másik böngészővel belépnem, csak egy verifikációs csúszkát kellett jobbra elhúznom és kódot kellett kitöltenem.
-
Ixion77
addikt
Tudja valaki hogy lehet beállítani hogy az Aliexpress app (Android) ne a csengőhangot használja értesítésre amikor üzenetem jött? Ez az egyetlen app ami így tesz és nem értem miért.
-
spileraaa
senior tag
a login oldal nektek bejön?
nekem teljesen üres -
zebede
őstag
Üdv!
Van két 2019.01.23.-i rendelésem ugyanattól az eladótól, utolso track info januar 28.-i.
Letelt a hatvan nap, rákattintok a Dispute gombra, aztán ugye kijelölöm, hogy nem kaptam meg a terméket és utána feldobja ezt:"Our records show that your order was recently shipped and is currently in transit. For this shipping method, no tracking information will be provided in your destination country. According to our past experience, the majority of the packages will be delivered within the time frame promised by the seller. If your package does not arrive by 2019-03-24 , please open dispute and we will handle this immediately. We appreciate your patience."
Szóval nem tudok innen tovább lépni, viszont meghosszabbította az időpontot:
"If your order does not arrive on 2019-04-13 , you can apply for a refund by opening a dispute."Most meg kell várnom, hogy ez is leteljen, nem tudok visszatérítést kérni?
-
ericdrawen74
senior tag
Köszi sràcok, akkor vàrok türelemmel. Eddig egy csomagomat sem küldték így.
-
válasz
ericdrawen74 #28661 üzenetére
Ahogy, sambenez is írja. A nyomkövetési szám mezőbe beírják a küldeményazonosítókat, azok az ország postájától függően esetleg "követhetőek" az adott országon belül. Ha nincs hozzárendelve nemzetközi postai azonosító (Kínából Rx., Lx kezdetű majd 9 számjegy és végén CN) akkor nem követhetőnek tekintendő.
Nekem volt ilyen amit 47 napra kaptam meg. Még befuthat. -
sambenez
addikt
válasz
ericdrawen74 #28661 üzenetére
Ez csak belgiumig követhető a magyar posta nem regisztrálja. 1-2 hét és megkapod.
Ja, most nézem a dátumot.
Ez lehet már nem jön meg. Nekem eddig ha nem jött meg max 3 héttel ezután a bejegyzés után, akkor már soha nem érkezett meg. Kettő ilyen csomagom volt eddig. -
válasz
ericdrawen74 #28659 üzenetére
Mi is lenne ez a nyomkövetési szám? Mert lehet hogy a mi postánk szempontjából nem könyvelt és így a megérkezést ők nem írták, csak valaki ott Távol-Keleten látatlanban.
-
elistvan
őstag
Vannak ezek a megszerezhető 25/5 és 30/6os kuponok amik a hó végéig jók. Jön jövő héten az Annyversary sale. Szerintetek fogja engedni a rendszer levonni abból is? Vagy az kombinálásnak számít és visszadobja a rendelést?
-
válasz
ericdrawen74 #28655 üzenetére
Nézd meg itt is esetleg kapsz több információt, mondjuk egy másik nyomkövetési számot. Jobb oldalt lesznek az ilyen adatok.
-
ericdrawen74
senior tag
Közel egy hónapja àll egy csomagom Belgiumban, valakinek tapasztala , infója, hogy meddig szoktak "ülni" rajta?
-
Zoli-bácsi
senior tag
Igen,másik gépről működik. Sőt, most letöltöttem ezt a Tor-t, és arról be tudtam lépni. De a többi böngészővel most sem jelenik meg a belépési oldal.
Én igenis azt mondom, hogy ez Ali hiba, hisz minden más oldal teljesen jól működik.
De lényegtelen, mert annyira felidegesít hogy nem rendelek Aliról.
-
válasz
Zoli-bácsi #28650 üzenetére
Ha lecserélődnek az információk nincs trükközés. De nem vitázni akarok, szerinted hiba, Oké.
Szerintem meg egy változás, amihez hozzá kell igazítani a böngészőnket, számítógépünket és az AliExpress fiók eltárolt adatokat.
Az hogy valakinél ez csak azzal járt hogy inkognitó üzemmódra való átváltással lett lecserélve az adat az nem trükközés.Ha feltelepíted a Tor böngészőt ott láthatod is hogy az új szabályokra hivatkozik amikor rákattintasz vagy beírod az AliExpress bejelentkezési oldalt. A többi böngészőn nem minden oldal üzenet látszik, mert nem a részletes információ megjelenítés az alap.
Ha nálad egyik sem működik az nagyon egyedi hiba, ha egy új ip címről, vagy máshol, másik gépről indulna az AliExpress oldal elérése lehet hogy neked is sikerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest