- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
IP kamerát keresnék, de EU raktárból. Tudok valahogy csak EU raktárakra keresni?
-
walakyb
tag
Megkaptam az eddigi leghányadékabb (mármint nekem) próbálkozást...
Előzményként: akcios wowstick, soha el nem indulo TN-nel, majd kerdesrebírta az elado, hogy kerjek refundot, mert visszaküldte a vám. Kértem, hogy akkor küldje újra, nem véletlenül vettem meg. Erre jött a következő:Dear friend,we had not receive the package that was returned to us ,if we resend it to you ,we will lost a lot of money , it is bad to us all ,hope you can understand,thanks
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
remi67 #27393 üzenetére
Nekem is előjött ez a hiba asztali gépen Tarr-os nettel Linuxot használva. Eddig semmi gond nem volt vele de ma nem tudtam kifizetni egy böngészőben sem amit szerettem volna (Opera FF).
Megoldás tudom neked nem olyan mobilod van beléptem arról és kifizettem a mobil webes felületen. Zokszó nélkül elfogadta.
-
válasz
remi67 #27395 üzenetére
Van amelyik banknál külön kell engedélyezni a külföldi netes vásárlást, ez a kapcsoló egy banki rendszer frissítéssel átválthat, az Ersténél már volt ilyen gond. A kártyatársaság rendszere is néha kiakad, szóval ha legtöbbször le is tagadják a problémát és az ügyfél a hülye, azért nem bombabiztos egyik banki rendszer sem a hibák ellen.
Ha az Aliexpress fiókjából az én kártyámmal tudunk fizetni és az én fiókomból az ő kártyájával nem akkor csak banki baki lesz. -
remi67
tag
Novemberben ugyanezzel a kártyával tudtam fizetni gond nélkül.
Ha banki gond lenne akkor alipaybe rögzítve se menne.Még az jutott eszemb, hogy az ilyen esetben szokásos ceremóniák közül a víruskergető átmeneti megölése (NOD32) kimaradt. Ha véletlen neki is ez van nézze meg.
Sztem nem banki gond. -
válasz
remi67 #27393 üzenetére
Közben az egyik ismerősöm szólt, ugyanaz a helyzet nála, mint nálad jön neki ez hiba szöveg és szintén CIB Visa virtuális kártya. Lehet hogy csak banki gond lesz mégis. Decemberben járt le neki és csak az idő és a cvc kód változott az új kártyánál a szám maradt. Holnap kipróbáljuk vele, majd jelzem.
-
remi67
tag
Az enyém lényegében ugyanaz, csak CIB-es. Mobilappot nem használok, a webfelületen meg a CIB gyakorlatilag hisztérikus, token+jelszó nélkül a világon semmit nem lehet kezdeni semmivel. A virtuális számlára csak közvetlen utalás előtt teszek pénzt, jellemző módon a tokenes belépés után még a saját számláim közti pénzmozgást is tokenkóddal lehet engedélyeztetni. Lehet más bankok megoldása jobb, de egyelőre más bajom nincs velük.
-
válasz
remi67 #27391 üzenetére
Én Erste Visa virtuális kártyával fizetek általában és ezt regisztráltam az Alipay-re. Mivel fizetéskor nem mozog a kártyaadat a neten így biztonságosabb és csak akkor használható ha már beléptem az AliExpress-re. Ha nem szerzik meg az azonosítóimat, akkor nem tudnak belépni és a fizetéshez tudnia kellene az Alipay 6 számjegyű azonosítót, mert ha nem a megszokott eszközről megy a fizetés akkor kéri a rendszer.
Ha meg valahogy mégis (0,5% esély) akkor mind az Alipay, mind a bank segítségével vissza szerezhető a pénz. -
remi67
tag
Na így sikerült, bár nem igazán rajongok az ilyen elmentegetős dolgokért, de virtuális kártya, mi baj lehet?
-
válasz
remi67 #27388 üzenetére
Ott a jobb sarokban Go to Global Site. Böngésző és Internet rejtély. A UPC-re azért utaltam ha esetleg az lenne neked, néha ott is szétcsúszik a rendszer.
Én is olyan kártyával fizetek és mindig tudtam fizetni.Még egy kérdés akiknek gondjaik vannak a fizetéssel, nincs a kártyához valami sms-s jóváhagyás aktiválva?
-
remi67
tag
Igen, a leírtakat kizártam, meg a mobil appot is. (A földnél is butább telefonom van amin ragyogóan lehet telefonálni, sajnos 2-3 hetente ezt is fel kell tölteni).
Virtuális Visa kártyám van, upc net meg 50 kilométeren belül garantáltan nincs. (Egyébként fizettem már ezzel náluk.)
Ezt az alipay dolgot még megnézem, ha sikerült visszaállítanom a felületet oroszról angolra, hogy a tökömbe váltott ez át magától?????? -
válasz
remi67 #27386 üzenetére
Az Aliexpress mobil app-al ki tudod fizetni, ha nem banki probléma van. Ez a megoldás. Ha azokat a hiba lehetőségeket kizártad amiket eddig javasoltam. Azzal kezdve, hogy az eltárolt kártyadatokat törölni kell és a böngészőt is takarítani. HA UPC Neted van próbáld meg másik szolgáltatós gépen.
Ha nem Maestro a kártya akkor az Alipay-hez való hozzáadás is megoldás. Ha Maestro kártya annál meg ha az a kártya hiba jön elő, hogy nincs kedve fizetni, az nem orvosolható. -
remi67
tag
Ezt a "system error" fizetési problémát sikerült már esetleg valakinek megoldani?
Jókat írtatok itt a "Ranpo" nevű LED gyártótól, úgyhogy rendeltem (volna) két LED-"izzót" náluk, de nem jön össze. Na mindegy, ezek ott vannak asszem a ebay-en is, ha átmegyek oda és megrendelem ott, a kifizetetlen rendelés miatt nem fog az ali bactatni? Mondjuk keshedt ~5 dodóról van szó. -
SzűkTanár
csendes tag
Sziasztok!
Színprobléma miatt (sötétszürke helyett világosszürke) az eredeti rendelt ár felét érdemes disputeon keresztül visszakérni vagy inkább érdemes az eladótól más megoldást várni? A méret és a minőséggel semmi probléma, csak a szín.
-
válasz
szemmelver #27382 üzenetére
Az sem örök élet. Ha megnézed a Coins & Coupons alatt a megjegyzést ezt olvashatod: Please note: The coins you earned will expire on December 31 next year
A böngészős oldalon már tavaly év elején kivették, a mobil app-ban kezelheted. Amikor bejött az új rendszer Silver Member Gold Member Platinum Member Diamond Member és nem az A1-A4 megváltozott egy csomó dolog, ez is 2017 év eleje -
bl4ze
veterán
válasz
hunterk43 #27375 üzenetére
ORVIBO B25 EU - ebből van 3 darab, évek óta használom : tökéletes.
Ali-n olyan 16,5 USD szállítással, karácsony után vettem egy újabbat. éppen várom :
27.12.2018 17:36
China post
Handed over to Airline/Transporter27.12.2018 23:45
Magyar Posta
Send item abroad (Export)
CNSZXA -
válasz
szemmelver #27379 üzenetére
Felesleges, lejárt a felhasználás, érvényességi időszak. 12 hónap után újra indul. A Member Centerben látható az időszak.
My Reward Points, Compared to last session
Total points between 2017-11 - 2018-10 nálam -
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!!
Van egy kis gondom... Tegnap még 71xx pontom volt, ma reggelre már csak 2323
nem vásároltam semmit... Másnál nem tűntek el pontok?
Most írok nekik..Hiába írok, egy robottal beszélgetek... Lehet nekik jelezni ezt valahol?
-
hunterk43
csendes tag
Kínai smart plugot rendelt már valaki valahonnan?
Most ezen gondolkodom: https://www.aliexpress.com/item/Lonsonho-Smart-Plug-Wifi-Smart-Socket-Power-Monitor-EU-France-US-AU-UK-Korea-Plug-Outlet/32901221191.html
Ha tudtok jól működőt, írjatok linket -
Értem, de ha az AliExpress azt írja hogy nincs, akkor ezt a részt nem értem: kártya szám megadása után egér/jobb gomb, s beírja a lejáratot, CVC számot, nevet. ezt akkor máshonnan hozod elő.
Mindent egyeztetünk, ennek ellenére nem tudsz fizetni, akkor passzolom a dolgot, nekem működik. -
Mindig az Alipay a fizetési kliens, még ha írod is a számokat.
Ez amit írok törli az Aliexpressen eltárolt kártyaadatot és nem lesz jobb egérgomb stb. Ez egy alaphelyzet lenne, addig bármit próbálsz, nem fog javítani.
Erről van szó, nem a 1. pontról, mivel az neked nincs, figyeltem ám.
2. Az AliExpress mobil appban: (ez törli az Alipayről is)
Belépés után
A bal felső sarok 3 vízszintes vonalat megérinteni,ekkor lesz elérhető
a My Wallet
vagy My account és My Wallet ott a
My Credit/Debit Cards lejjebb a menüben és
az adott kártyánál REMOVE
A lényeg az hogy tényleg ne kerüljön elő előzetes dolog.
Úgy gondoltam hogy valaki ismerősnek van más Internet szolgáltatója -
kropi
tag
Nem tudom törölni mivel nem Alipay-jel fizetek nincs olyan fiókom. Minden vásárláskor bepötyögöm a kártya számot, a többit meg felkínálja. Mint fentebb az egyik hsz.-ben írtam, meg se jegyeztettem vele a kártya adatokat ennek ellenére az Ali tudja, kártya szám megadása után egér/jobb gomb, s beírja a lejáratot, CVC számot, nevet.
Csak UPC internetem van meg a telefon nem tudom máshogy elérni az Ali-t. -
-
kropi
tag
Neki futottam még egyszer most már a Firefox azt csinál amit akar, mindent engedélyeztem vagy nem tiltottam le. Tartalomblokkolás:tiltva, követők: eng., sütik: eng., harmadik féltől származó sütik: eng., Do Not Track: mint nálad, nincs tiltva.
De így se tudok fizetni. Csak rágjuk, rágjuk ezt a témát de a végére csak nem jutunk. -
Pár héttel ezelőtt még másik verzió volt a böngészőből.
De számít, UPC előfizetés esetén van ilyen anomália, pl a Prohardver elérési hibák is sűrűbbek ott
A legújabb Firefoxnál a frissítés telepítés után tiltva van Harmadik féltől származó sütik ez más webshopoknál okozott fizetési gondot.Tartalomblokkolás is megkavarhat, pont az alaphelyzetre állítás a nem jó, mert az alapértelmezés a gond
Nálam a „Do Not Track” sem Mindig-re van állítva. -
kropi
tag
Mivel két különböző böngészővel /Firefox és Vivaldi/ se tudtam fizetni ezért gondolom, hogy nem beállítási probléma. Meg hát pár hete még működött. De azért alapra állítottam mindent a Firefoxban mint ahogy írtad, igaz Win 7 alatt, de továbbra is "system error". Az meg talán csak nem számít, hogy te Digis vagy én meg Upc.
Szóval valamilyen anomália csak van, hogy van akinél igen s van akinél nem működik. Remélhetőleg valaki csak rá lel a megoldásra, s nem marad így. -
Én is, és sikerült:
Win10, Firefox 64.0, nincs blokkolva benne a pl: Harmadik féltől származó sütik, más sütik sem, felugró ablak engedélyezve, nincs proxy) a böngésző a tűzfalon "kiengedve", Digi InternetEz nálad böngésző biztonsági beállítás, hirdetés blokkoló, VPN, tűzfal, névtelen böngészés és Internet szolgáltatói probléma lehet.
Egy új csatakozás az internethez?
Azt már próbáltad hogy törlöd a kártya adatokat? A mobil pp-ban és azután fizetni az adatok megadásával a böngészőben, ha ott a beállítások jók. -
Frenk
aktív tag
Most is próbáltam fizetni az alábbi üzenettel sikertelen ( mobil app - Ok. )
-
Pontosan. Egyébként is a mobil fizetés irányába megy el dolog, már használható néhány bank esetén pl: Simple by OTP, Erste MobilePay. A Google Pay is megjelent EU-ban is és az Amazon és a Facebook-nak is van ilyen lehetősége, bár még nálunk nem elérhető még.
Egy Internethez csatlakozó rendszer nagyobb veszélynek van kitéve. De az is tény, hogy az illetéktelenül történő bankkártyás vásárlás esetén a pénz visszaszerezhető, csak éppen foglalkozni kell vele és akár 1,5 hét mire a pénz visszakerül. -
A kártya adat fizetéskor kerül szóba a vásárláshoz és fizetéshez be kell lépni, ha nem lépsz be, akkor nincs kártya adat. De mint írtam a pénzt a bankodon keresztül visszaszerezhető, bár ahogy írod a telefonod védve van, így azon keresztül nem férnek hozzá. A számítógépeden és a böngészőn keresztül inkább veszélybe van, meg akkor is ha valahol fizetés közben az akinél fizetsz megjegyzi a cvc/csc kódot és párosítja a kártyaszámmal, dátummal.
Ha biztonságos fizetést akarsz és MC kártyád van akkor regisztráld be az Alipay-re. -
kropi
tag
Nem az a legnagyobb félelmem, hogy vásárolgatnak az Alin az én nevemben, hanem a kártyám adatai. A telefont elvétve használom fizetésre /kivéve a Simple-t/ ezért lehet hogy eltúlzott a félelmem, de a pc-n az Alis fizetéseknél csak a kártya számot kell beírnom, a többit egér jobb gomb, és felkínálja. Még a CVC számot is. És nincs mentve semmi ilyen adat. Legalábbis tőlem nem kérdezte semmi hogy mentsen-e. De ezt csak az Ali-s fizetéseknél van így. El is gondolkodtam rajta, hogy tulajdonképpen minek kérdezik meg, hogy elmentse e az Ali a kártyám adatait.
Persze van feloldás ujjlenyomatra, vagy számra de .........
Nem Maestro, hanem Mastercard. -
Ott is be kell lépned az Aliexpressre, ha nem jegyezteted meg a belépési adatokat, akkor nem tudják használni. Egy elvesztett telefonnál azért nem az AlIexpressen esetleg történő vásárlás a legnagyobb probléma. Persze ha semmi védelmet nem aktiváltál, azért legalább valami bekapcsolásit csak használsz?
Minden nem általad végzett kártyás fizetés a bankodon keresztül visszarendezhető egyébként.
De akkor ugye nem Maestro a kártya? -
kropi
tag
válasz
diablo1984 #27354 üzenetére
Óóó nem, annyira nem vagyok sügér.
-
kropi
tag
válasz
diablo1984 #27352 üzenetére
Igen, ez igaz, de mint írtam én első sorban attól félek, hogy mi van ha netán elhagynám a telefonomat. Így értem a nagyobb kockázatot. Vagy legalábbis én úgy gondolom.
-
diablo1984
veterán
a mobilos fizetés is alipay-en keresztül megy, de értem, hogy mire gondolsz, de ha azt hiszed, hogy pc-n nagyobb a biztonságod, akkor tévedsz, még windows alapra több kémprogit írnak, mint androidra, ami azért ég mindig egy zártabb világ, nem is nyitsz meg vagy telepítesz annyi szemetet mint egy gépre!
-
kropi
tag
Ez a gond csak kb egy hete van. Futtattam a CCleanert kitöröltettem vele mindent amit lehetett /süti, előzmények, gyorsítótár, stb. / de semmi eredmény. Nem Alipay a kártya, nincs megjegyeztetve, hanem mindig bepötyögöm a számát. A mobil app-os fizetéssel fenntartásaim vannak, mert nagyobb biztonságban tudom a fizetést pc-n mint telefonon. Itt elsősorban az elvesztésre gondolok. De köszönöm a tanácsot, jó tudni, hogy ott olcsóbb is lehet a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest